Site icon TLIFE

Ιωάννα: “Ένα βράδυ που την έπεσε πολύ ανοιχτά κι ενώ είχε σχέση δεν το παραδεχόταν”

Είμαι 27 χρόνων και πριν από ένα χρόνο βγήκα από μια σχέση πολύ δύσκολη, με πολλούς τσακωμούς και ασυνεννοησία, αλλά πολύ πάθος.

Συνεχίσαμε να κρατάμε επικοινωνία και μετά το χωρισμό, ενώ είχε κάνει άλλη σχέση κι εγώ δεν το γνώριζα. Μέχρι ένα βράδυ που μου την έπεσε πολύ ανοιχτά κι ενώ είχε σχέση δεν το παραδεχόταν.

Ευτυχώς τον κράτησα σε απόσταση, αλλά με πληγώνει πολύ το γεγονός ότι μετά από τόσα χρόνια και όσα περάσαμε, προσπαθούσε να με κοροϊδέψει. Κι όταν του είπα ότι η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη μου έλεγε κάτι πράγματα που δεν έβγαζαν νόημα… Κι από τότε δεν έχουμε ξαναμιλήσει, ούτε καν είχε την αξιοπρέπεια να μου ζητήσει συγγνώμη.

Να πω εδώ ότι και στην προηγούμενή μου σχέση είχε γίνει κάτι ανάλογο όταν χωρίσαμε. Κρατούσαμε επαφή, έκανε καινούρια σχέση χωρίς να μου το πει και παράλληλα μου έλεγε ότι είμαι η γυναίκα της ζωής του μέχρι που το ανακάλυψα.

Πώς είναι δύνατον να έχεις μοιραστεί κάποια χρόνια με έναν άνθρωπο και να σε πουλάει έτσι; Ok, δικαίωμά τους να προχωράνε τη ζωή τους, αλλά γιατί πρέπει να κοροϊδεύεις κάποιον άλλον;

Γενικά όλο αυτό με έχει απογοητεύσει πολύ. Πιστεύω ότι όλοι είναι ευκαιριακοί και δεν μπορώ να εμπιστευθώ κανέναν. Και εξακολουθεί και με πονάει πολύ αυτό που έγινε με τον πρώην μου…

Ιωάννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr