Site icon TLIFE

Ιωάννα: “Έχει κολλήσει με ένα παιχνίδι στο ίντερνετ και με έχει κάνει στην άκρη”.

Καλησπέρα!

Έχω σχέση 1,5 χρόνο. Τον πρώτο χρόνο από αυτό είμαστε σε απόσταση, λόγω σπουδών. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Ήμασταν καλά. Τώρα δεν έχει πλέον χρόνο για μένα. Από εκεί που μιλούσαμε σχεδόν όλη μέρα, φτάσαμε να μιλάμε το πολύ μια ώρα. Όχι, δεν διαβάζει ή κάτι τέτοιο για να πω ότι τον διακόπτω. Έχει κολλήσει με ένα παιχνίδι στο ίντερνετ και με έχει κάνει στην άκρη.

Μέτα από τρεις μέρες μιλήσαμε στο τηλέφωνο και στο 1,5 λεπτό με κλείνει γιατί του έκαναν κλήση κάτι παιδιά από το παιχνίδι. Άπειρες φόρες του ζήτησα περισσότερο χρόνο άλλα μάταια. Μου λέει “έχεις δίκιο” και στην επόμενη ώρα ξανά το ίδιο. Την ώρα που ξυπνάω εγώ το πρωί, αυτός πάει για ύπνο, καθώς όλη την νύχτα παίζει.

Τι άλλο μπορώ να κάνω; Σχεδίαζα σε λίγους μήνες να αφήσω τη ζωή μου εδώ και να πάω εκεί που σπουδάζει, ώστε να μην έχουμε αυτή την απόσταση. Πώς θα βασιστώ να γκρεμίσω τα πάντα και να πάω κάπου που “δεν χωράω”;

Χθες όταν του είπα ότι κουράστηκα από αυτή την κατάσταση, μου είπε πως θέλω να τον χωρίσω από τους φίλους του. Νιώθω τόσο κουρασμένη. Ξέρω ότι δεν υπάρχουν πολλές λύσεις!

Απλά ήθελα να το βγάλω από μέσα μου!

Ιωάννα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr