Site icon TLIFE

Ιωάννα: “Κάθε φορά που βλέπω δημοσίευση στο προφίλ του από εκείνη γίνομαι έξαλλη.”

Γεια σας!
Θα ήθελα κι εγώ να μοιραστώ την ιστορία μου μαζί σας.

Είμαι από την επαρχία, αλλά εδώ και μερικά χρόνια σπουδάζω στην Αθήνα. Κάθε φορά που πηγαίνω στην πόλη μου συναντιέμαι με ένα παιδί δέκα χρόνια μεγαλύτερό μου. Εγώ είμαι στα 22, εκείνος στα 32.

Πριν ένα χρόνο κατάλαβα ότι είμαι ερωτευμένη μαζί του, αλλά φοβόμουν να του το εκμυστηρευθώ λόγω της διαφοράς στην ηλικία. Βγαίνουμε πολλές φορές μαζί, αλλά φιλικά.

Τα χριστούγεννα λοιπόν πήρα το θάρρος να του πω πως είμαι ερωτευμένη μαζί του, αλλά βλέπετε το έκανα την τελευταία μέρα πριν επιστρέψω πίσω στην Αθήνα. Εκείνος είπε πως τα συναισθήματα είναι αμοιβαία και πως κι εκείνος με αγαπάει και πως θα με περιμένει σε δύο μήνες που θα γυρίσω μόνιμα στην πόλη μου για να είμαστε μαζί.

Από τότε μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο, μου λέει πως του λείπω και πως με αγαπάει. Παρόλα αυτά εγώ δεν νιώθω και τόσο σίγουρη πως η σχέση αυτή θα αντέξει μιας και μας χωρίζει η απόσταση.

Το μεγαλύτερό μου πρόβλημα είναι όμως μια φίλη του η οποία συνέχεια δημοσιεύει στο προφίλ του στο facebook διάφορα σχόλια -όχι φιλικού τύπου, σαν να είναι ερωτευμένη. Εκείνος -όχι πάντα- της απαντάει.

Τι νομίζετε εσείς; Υπάρχει περίπτωση να παίζει κάτι ή τζάμπα σκέφτομαι τα χειρότερα; Δεν μου έχει δώσει αφορμές ο ίδιος για να ζηλεύω, αλλά κάθε φορά που βλέπω δημοσίευση στο προφίλ του από εκείνη γίνομαι έξαλλη.

Ιωάννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr