Site icon TLIFE

Ιωάννα: “Λίγες μέρες πριν, ήρθε και μου ζήτησε ατάραχος να χωρίσουμε γιατί λέει τον κεράτωσα.”

Καλησπέρα σας.
Με λένε Ιωάννα και είμαι 24 χρόνων. Είχα μια σχέση για κάποιους μήνες με έναν άντρα 32 χρόνων με τον οποίο γνωριστήκαμε με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Η σχέση μας ήταν, έτσι πίστευα εγώ δηλαδή, πολύ δεμένη αν και αποδείχθηκε ότι ζούσα στο δικό μου ροζ συννεφάκι.

Πάνω στους δυο μήνες σχέσης, μου γνώρισε τους γονείς του και πάνω στους τέσσερις επέμενε στο να γνωρίσει τους δικούς μου. Εγώ σαν άτομο ποτέ δεν θέλησα να γνωρίσω οποιαδήποτε σχέση μου στους γονείς μου, αλλά μετά από πίεση το δέχτηκα στην προκειμένη κατάσταση.

Η σχέση που είχα με τον άνθρωπο αυτό, δεν ήταν ουσιαστική, δεδομένου ότι μέναμε σε άλλες πόλεις και μέσα σε 6 μήνες σχέσης δεν έγινε ποτέ κάτι το σεξουαλικό μεταξύ μας (ναι κι εγώ έχω ακόμα την απορία). Ένιωθε από ότι έλεγε ότι με νοιάζεται και ότι με “αγαπάει” (πράγμα που δεν είμαι τόσο αφελής για να το πιστέψω).

Λίγες μέρες πριν, ήρθε και μου ζήτησε ατάραχος να χωρίσουμε γιατί λέει τον κεράτωσα. Σαφέστατα και δεν έγινε κάτι τέτοιο και όταν του είπα να πάρουμε τηλέφωνο το θεωρητικά “παιδί που είχα κάνει κάτι μαζί του”, το αρνήθηκε λέγοντας μου ότι μάλλον θα του “τα έριξα” και θα “έφαγα άκυρο”.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης μου έλεγε ότι τον έκανα να νιώσει άσχημα γιατί δεν τον είχα καλέσει στο σπίτι μου να φάμε όλοι μαζί με τους γονείς μου (πράγμα που το θεωρώ εξωφρενικό για το σύντομο χρονικό διάστημα της σχέσης εξ αποστάσεως). Η μόνη σχέση που είχαμε και θεωρούσε ότι ήταν και σχέση ζωής *(τρομάρα του), ήταν το να βγαίνουμε έξω και να κυκλοφορούμε μαζί. Δεδομένου ότι βρισκόμασταν σε διαφορετικές πόλεις, κοιτούσα να παίρνω άδειες και να πηγαίνω να τον βλέπω, νοικιάζοντας κάποιο δωμάτιο στην πόλη του, τουλάχιστον μια φορά στις είκοσι μέρες.

Το πρόβλημα είναι ότι εγώ ήθελα να κάνω πράγματα μαζί του, ήθελα να τον γνωρίσω καλύτερα και γιατί όχι να είμαι μαζί του. Ξέρω ότι δεν θα γίνει ποτέ αυτό σαφέστατα, δεδομένου των σχολίων που ειπώθηκαν στο χωρισμό μας, όπως: “Μην με ξαναενοχλήσεις”, “Δεν έκανες ποτέ κάτι για μένα”, “Δεν ήθελες να με γνωρίσεις στους γονείς σου” κ.α.

Πλέον έχουμε κόψει κάθε επαφή και εγώ σε λίγες μέρες φεύγω από την πόλη του. Δεν ξέρω τι μπορεί να σκεφτόταν και πως έβλεπε το μεταξύ μας, δεν ξέρω γιατί ήθελε μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να “εκθέσει” καταστάσεις και πάνω από όλα δεν ξέρω γιατί κατηγόρησε έμενα για πράγματα που δεν υφίστανται.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχω κάνει λάθος και αν μπορώ να διορθώσω την κατάσταση, αν αξίζει ή αν απλά πρέπει να πω ότι συνάντησα ακόμα έναν περίεργο άνθρωπο στη ζωή μου και να προχωρήσω.

Ιωάννα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr