Site icon TLIFE

Ιωάννα: “Οι γονείς του μπαινοβγαίνουν στο σπίτι όποτε τους καπνίσει…”

Η σχέση μας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Με τον καιρό όμως συνειδητοποίησα ότι ενώ κι εγώ μένω μόνη μου, συναντιόμαστε μόνο στο σπίτι του. Είμαστε μαζί ένα χρόνο και έχει έρθει στο σπίτι μου μόνο πέντε φορές. Και έχει κοιμηθεί μόνο μία. Συνήθως κοιμόμαστε σπίτι του.

Το σπίτι του είναι στην ίδια πολυκατοικία με των γονιών του. Και κάπως έτσι βίωσα το πρώτο σοκ, τον πρώτο μήνα κιόλας της σχέσης μας, όταν βγαίνοντας από την κρεβατοκάμαρα το πρωί που ξύπνησα έπεσα πάνω στη μαμά του και στον μπαμπά του που άνοιξαν χωρίς καν να χτυπήσουν, με τα κλειδιά τους.

Γενικά μπαινοβγαίνουν στο σπίτι όποτε τους καπνίσει χωρίς καν να σεβαστούν τις ώρες. Στην αρχή έκανα υπομονή. Θεωρούσα τον εαυτό μου υπερβολικό μιας κι εγώ από τη φύση μου είμαι ιδιαιτέρως ανεξάρτητη. Αργότερα όμως άρχισα να καταπιέζομαι και να μην νιώθω άνετα.

Μπαίνουν, βγαίνουν και συμπεριφέρονται σαν να είναι δικό τους το σπίτι. Να διευκρινίσω εδώ ότι δεν συμβάλλουν οικονομικά καθόλου, για να πεις ότι αυτό τους δίνει δικαιώματα.

Η μαμά του μπαινοβγαίνει τρεις φορές τη μέρα. Καθαρίζει, μαγειρεύει… Και αφού είναι όλη σχεδόν τη μέρα εκεί, στο ενδιάμεσο τηλεφωνεί κιόλας. Έχει τύχει να της πει το αγόρι μου στο τηλέφωνο ότι έχουμε μαγειρέψει εμείς, αλλά δεν πτοείται. Καταφθάνει μετά από λίγο με τα ταπεράκια της. Και φυσικά, ξανακαθαρίζει το σπίτι κι ας έχουμε καθαρίσει εμείς. Το καλύτερο βέβαια είναι ότι όσες φορές έχουμε βρεθεί οι δυο μας μου λέει ότι εκείνη δεν θέλει να ενοχλεί, ότι σέβεται τη ζωή του ζευγαριού και τέτοια κουλά. Εγώ είμαι απλά ευγενική μαζί της. Δεν λέω κάτι. Δεν είναι δουλειά μου άλλωστε.

Το πρόβλημά μου φυσικά είναι ο σύντροφός μου που δεν δείχνει καθόλου να ενοχλείται. Το αντίθετο. Του αρέσει κιόλας. Και νομίζω ότι το θεωρεί φυσιολογικό. Μερικές φορές που του άνοιξα κουβέντα πιστεύει πως εγώ είμαι υπερβολική.

Αρχίζω να σκέφτομαι ότι πρέπει να την κάνω. Εκείνος μου πρότεινε πρόσφατα να μετακομίσω σπίτι του, αλλά δεν ξέρω… Το έχω αφήσει ανοιχτό… Δεν ξέρω αν μπορώ να αντέξω να ζω έτσι. Από ένα σημείο και μετά είμαι σίγουρη ότι θα ξεκινήσουν οι τσακωμοί.

Τον θέλω όμως και μεταξύ μας δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα. Ταιριάζουμε πολύ. Αξίζει να τα καταστρέψω όλα;

Ιωάννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr