Site icon TLIFE

Ioanna: “Πού πήγαν χαμένα όλα αυτά τα λόγια που μου έλεγε; Πίστευα ότι θα ζούσαμε μαζί μια ζωή.”

Καλησπέρα!

Λοιπόν, γνωριστήκαμε πριν 3,5 χρόνια μέσω κοινών γνωστών. Ξεκινήσαμε να μιλάμε στο κινητό, όμως δεν κάναμε σχέση αμέσως γιατί είχα ενδοιασμούς για το αν είναι ο κατάλληλος για μένα. Επέμενε πολύ, με διεκδίκησε τρελά, όμως εγώ ανένδοτη.

Σταματήσαμε να μιλάμε για ένα διάστημα τριών μηνών, όμως μετά βρεθήκαμε τυχαία σε ένα μαγαζί κι έκανε εκείνος κίνηση για να με κερδίσει. Πλέον ήμουν σίγουρη ότι τον ήθελα και γίναμε ζευγάρι.

Αυτός έλιωνε, δήλωνε τρελά ερωτευμένος, έκανε τρέλες για μένα. Εγώ ωστόσο ήμουν πιο συγκρατημένη στα συναισθήματά μου για να μην την “πατήσω”. Ήταν κι ο πρώτος μου.

Δεθήκαμε πολύ. Μου έλεγε μεγάλα λόγια του τύπου: “είσαι η γυναίκα της ζωής μου” κλπ. Πήγε στρατό, δεν χωρίσαμε φυσικά κι αυτό μας έδεσε ακόμα πιο πολύ. Όλα καλά, όλα ωραία!

Μόλις κλείσαμε τρία χρόνια μαζί, ξαφνικά μου είπε πως θέλει άλλα πράγματα να κάνει στη ζωή του, τελείως διαφορετικά και με χώρισε. Το δέχτηκα. Επέστρεψε πάλι μετά από ένα μήνα όμως χωρίσαμε και πάλι.

Μετά έμαθα ότι μιλάει με κάποια άλλη και ίσως είναι και μαζί. Δεν τον ενοχλούσα, αλλά αυτός ξεκίνησε πάλι να μου μιλάει, ενώ ήταν σε σχέση πλέον με την άλλη κοπέλα. Μου έλεγε πως με θέλει, δεν μπορεί να με ξεχάσει, αλλά πρέπει.

Πίστευα θα του αλλάξω γνώμη γιατί έβλεπα στα μάτια του πως με θέλει. Όταν ο άλλος σε κοιτάει βαθιά στα μάτια καταλαβαίνεις αν σε θέλει ή όχι.

Τέλος πάντων, ήθελε να μιλάμε χωρίς να έχουμε σχέση, απλά έλεγε πως με ήθελε στη ζωή του. Το δέχτηκα γιατί τον είχα ανάγκη, τον αγαπούσα, όμως κάποια στιγμή κατάλαβα ότι πρέπει να σταματήσει αυτό για το καλό μου.

Σταμάτησα να του μιλάω και τρελάθηκε. Δεν το δεχόταν με τίποτα.

Τώρα πλέον δεν μιλάμε καθόλου, αλλά τον σκέφτομα συνέχεια. Μου λείπει πολύ. Δεν μπορώ να τον ξεχάσω. Περνούσαμε πολύ καλά μαζί. Μου φερόταν τέλεια. Δυσκολεύομαι να προχωρήσω. Τον θέλω πίσω, να γίνουμε όπως παλιά.

Πού πήγαν χαμένα όλα αυτά τα λόγια που μου έλεγε; Πίστευα ότι θα ζούσαμε μαζί μια ζωή. Όταν έχεις πιστέψει έναν άνθρωπο και σου ανατρέπει τον κόσμο έτσι ξαφνικά είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσεις παρακάτω. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν.

Αυτά!

Μακρυγόρησα η αλήθεια είναι, αλλά ελπίζω να μην έγινα πολύ κουραστική!

Ioanna

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr