Ιωάννα Χ: “Να χωρίσω με τον Ν μετά από 10 χρόνια ή από τον Γ που τον βλέπω και λιώνω;”

Διαβάζοντας τη στήλη αυτή πήρα το θάρρος να γράψω κι εγώ τη δική μου ιστορία…

Είμαι μια κοπέλα 25 χρόνων και πριν από τρία χρόνια τελείωσα τις σπουδές μου. Τότε ήμουν 7 χρόνια με τον Ν. Αυτά τα τρία χρόνια, ενώ είχα σχέση με τον Ν. από απόσταση -μιλούσαμε καθημερινά στο τηλέφωνο, βρισκόμασταν 3-4φορές το χρόνο) είχα και σχέση ολοκληρωμένη με τον Γ. -βγαίναμε, μιλούσαμε, κάναμε τα πάντα σε μια φυσιολογική σχέση.

Πριν από περίπου έξι μήνες είπα στον Γ. να χωρίσουμε γιατί θεωρούσα ότι μετά από 10 πλέον χρόνια γνωριμίας με τον Ν. πρέπει να παντρευτούμε και να συνεχίσουμε τη ζωή μας όπως την ονειρεύονται οι γονείς και οι φίλοι μας…

Τους τελευταίους 4 μήνες ενώ δεν είμαι μαζί με τον Γ. μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο, βρισκόμαστε περίπου μια φορά την εβδομάδα και θέλουμε και οι δύο να είμαστε ξανά μαζί…

Εγώ ουσιαστικά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω… Να χωρίσω με τον Ν. μετά από 10 χρόνια ή να απομακρυνθώ από τον Γ τον οποίο βλέπω και λιώνω;

Να σημειώσω ότι με τον Ν. πριν γνωρίσω τον Γ. περνούσα τέλεια. Τώρα δεν ξέρω αν θέλω να είμαι μαζί του λόγω της καλής δουλειάς που έχει ή από συνήθεια δέκα χρόνων. Τα τελευταία τρία χρόνια δεν είχαμε σεξουαλική επαφή, γιατί του λέω ότι δεν νιώθω άνετα, γιατί είμαστε μακριά αρκετό καιρό… Τον νιώθω περισσότερο σαν αδερφό μου παρά ερωτικά…

Να σημειώσω επίσης ότι ο Γ. ξέρει ότι πριν από αυτόν ήμουν με τον Ν., ενώ ο Ν. δεν ξέρει τίποτα για τον Γ.

Η άποψή σας θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για μένα γιατί πραγματικά βρίσκομαι σε αδιέξοδο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Ιωάννα Χ.

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Θες να παντρευτείς κάποιον που κερατώνεις 3 ΟΛΟΚΛΗΡΑ χρόνια τώρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τι να πω;;;!!! Μετά διαλύονται οικογένειες και αναρωτιούνται τί φταίει!!!!Κοιτάξου λίγο στον καθρέφτη!

  2. Είναι λογικό να αισθανεσαι έτσι. Ένα αγόρι από την εποχή του σχολείου και τίποτα άλλο και ξαφνικά βλέπουμε κάτι άλλο και ξεχνάμε τα πάντα. Η γνώμη μπυ είναι να χωρίσεις και από τους δυο. Οι λόγοι ξεκάθαροι. Πρώτον αν μείνεις με τον Ν. (που αμφιβάλω αν τον αγαπας) θα σκέφτεσαι τον Γ. και Δευτερον αν μεινεις με τον Γ. θα του κοπανας συνέχεια οτι αυτος ήταν η αιτία που κατέστρτεψες το μέλλον σου. Και οι δυο σχέσεις είναι καμμένες από χερι. Το προβλημα ειναι δικό σου. Γιαυτο ασε τα αγόρια να πάρουν το δρόμο τους και απομακρύνσου.

  3. @Βασιλικη – Κορυφαία συμβουλή!!!
    @maria – Μην είσαι σκληρή μαζί της, σκέψου την πίεση της οικογένειας.

    @Ιωάννα – Ακολούθα τη συμβουλή της Βασιλικής. Πολλές φορές όταν έχουμε δίλλημα με 2 επιλογές, η καλύτερη είναι η 3η.

  4. ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΑΙ….ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΣ….ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ Ν. ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΑΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;;;ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ;;;ΛΑΘΟΣ…ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑΤΟΝ ΠΑΝΤΕΥΤΕΙΣ. ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ…ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΩΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΥΤΥΧΗΣΕΙΣ.

  5. συμφωνω απολυτα με τν βασιλικη,ωστοσο αν η επιλογη σου ειναι μονοχα μεταξυ αυτων τν δυο,τν Γ. και παλι τν Γ. εισαι μολις 25 και εχεις αρχισει να εχεις μια συμβατικη σχεση με τν Ν. τι θα γινει δλδ τ επομενα χρονια αν μεινετε μαζι ,,,ποσο μαλλον οταν λες οτι λιωνεις για τν Γ.στν πραγματικοτητα τν Γ. θες αλλα η ολη κατασταση με τν Ν. σε εχει κανει ν τν βλεπεις σαν τν ιδανικο μονο και μονο επειδη εχει χρηματα η επειδη τν εχουν αποδεχτει οι δικοι σ,,ωστοσο η ζωη ειναι δικια σ και μν τν χαραμισεις για εναν παιδικο ερωτα που εχει τελειωσει,,

  6. ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΖΥΓΙΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ..ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΓΟΝΕΙΣ-ΦΙΛΟΥΣ ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ…Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΕΣΥ!!ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!

  7. ΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΘΕΣ ΑΡΑΓΕ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΕΣ……..!!!!!!ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΩ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΣΙΡΙΑΛ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ.ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΑΜΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ Η ΤΙΣ ΚΕΡΑΤΩΣΟΥΝ………ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΜΩΣ!!!!!

  8. iwanna,me sygxwreis alla eisai teleiws la8os.diakatexesai apo egwismo k taseis volematos.ayta pou eipes edw se mas,tis agnwstes,ta eipes gi’ayton akrivws to logo,epeidh eimaste agnwstes,oute ston eayto sou den ta exeis pei,mou fainetai.sto prokeimeno twra.8eleis na agapas kapoion alla 8eleis k ta lefta .o enas exei toena ki allos toallo.DEN 3EREIS TI 8ELEIS.katarxas, apofasise ti exei shmasia gia sena sth zwh.ayto einai to shmantiko.8eleis mia symbatikh sxesh me kapoion pou 8a sou e3asfalizei ta panta alla na 3enokoitas k ligaki.alh8eia,ti sxesh einai ayth pou exete 3 xronia apoxh apo sex?ekeinos to pisteyei ayto pou tou les?pws th vgazei ekeinos?ayta einai vasika erwthmata.twra,oson afora ton allo,8ewrw oti epeidh ton apatouses,molissou perasei o en8ousiasmos 8a psa3eis thn e3wsyzygikh sxesh.ma8e ton eayto sou prwta k meta kaneis sobara vhmata.apofasise kt syneidhta.8eleis lefta,ok.8eleis erwta, ok h k ta 2.alla na 3ereis ti kaneis gt ayth th dedomenh stigmh agnoeis tis pragmatikes sou epi8ymies.

  9. na xwriseis apo ton N. afou opws les ton vlepeis filika.. na meineis me ton Γ. pou liwneis..dn exei nohma na afhseis ton Γ. gia na pas sto Ν. k na ton pantreuteis mono k mono gia thn douleia pou exei.. 9a to metaniwseis!!meinei me auton pou pragmatika 9eleis .k pisteuw mesa apo auta pou les 9eleis na meineis me ton Ν..kalh tyxh!

  10. Η άποψη μου είναι να μην είσαι ούτε με τον Γ αλλά ούτε με τον Ν. Τι άνδρας είναι αυτός που μπορεί να σε μοιράζετε με τον οποιοδήποτε. Μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Μάλλον αντί να ψάχνεις με ποιον πρέπει να είσαι θα πρέπει περισσότερο να ψάξεις και τον Ν με τον οποίο δεν έχετε ερωτική ζωή αλλά και τον Γ ο οποίος δέχεται να σε μοιράζεται όλα αυτά τα χρόνια.
    Τελικά τα θέλω σου είναι όλα λάθος. Έχεις κολλήσει με λάθος καταστάσεις. Η αποκλειστικότητα σε μια σχέση είναι η ολοκλήρωση. Πράγμα το οποίο δεν υπάρχει και στις δύο σχέσεις σου.
    Ψάξε και θα το βρεις.

  11. 1. Eίσαι μόλις 25 και σκέφτεσαι να παντρευτείς??? ΕΛΕΟΣ
    2. Σκέφτεσαι να παντρευτείς μετά από 10 χρόνια σχέση (;;) που υφίσταται από το σχολείο;
    ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ μάξιμουμ ως τα 30
    3. Δεν παντρευόμαστε κάποιον αν δεν είμαστε ερωτευμένες μαζί του
    ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ
    4. Λυπάμαι για τα νέα αλλά και ο Ν. σε έχει κατακερατώσει. Κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας
    5. Και ο Γ. λίγο άρρωστο μου φαίνεται να τα δέχεται όλα αυτά
    6. Το δίλημμά σου είναι ψευτοδίλημμα απλά είσαι κότα και ανασφαλής να στηρίξεις τις επιθυμίες σου
    7. Ή ξεκίνα με τον Γ σε αποκλειστική και ξεκάθαρη βάση ή μείνε μόνη
    8. Αγάπησε τον εαυτό σου και ωρίμασε

  12. Δεν εχεις ερωτικη επαφη 3 χρονια????? το κερατο παει συννεφο…..! Και τι σχεση ειναι αυτη? Ή μηπως νομιζεις πως ο Ν τρωει κουτοχορτο και σου ειναι πιστη πηνελοπη? Ααα και οσο για τη συμβουλη, νομιζω πως η/ο diamond ta λεει ολα…

  13. simfono me ola ta koritsia idiaiteros me ti margie kai tin diamond…kai pragmatika aporo eimai akrivos stin idia ilikia me esena…kai se lipamai…lipamai enan anthropo pou sta 25 tou einai toso volemenos…pou vazei ta lefta toso psila…pou skeftetai na katastrepsei ti zoi tou epeidi to lene oi goneis tou…pou exei toso kaki sxesi me ton eauto tou…grow up!!!

  14. Loipon Iwanna m afou exei xa9ei to pa9os me tn N dn exei kanena nohma na eisai mazi t apo sunh9eia…
    Efoson me tn Γ exeis ksana niwsei auto to pa9os tote prepei na pas ekei pou leei h kardia sou!!!

  15. egw tha sou proteina na mineis me tn Γ. wstoso mhn plhgwseis tn Ν. skepsou pws kapote se ekane euthxismenh kai mhn petaxeis oles tis kales stigmes pou perasate mazi.einai krima kai gia ekeinon kai gia sena na teleiwsei toso adwxa h sxesh sas.an omws thes tn Γ. meine m auton!!!

  16. Όταμ ,μετά από πολύχρονη σχέση, εμφανίζεται το δίλημα “παντρευόμαστε ή χωρίζουμε” η σωστή απάντηση είναι “χωρίζουμε”. Ελάχιστοι τέτοιοι γάμοι επιβίωσαν οπότε το τελειώνεις χωρίς δικηγόρους και δικαστήρια.

  17. 3 χρόνια χωρίς σεξ!!!! και νομίζεις οτι έχετε σχέση!!!!!!!!!!!!!!!!!
    αυτά κάνουν μερικές γυναικες και οι άνδρες μας περνάνε όοοολες για πανηλίθιες !!!!
    ο Ν είναι αλλού κοπέλα μου και να τον παντρευτείς αλλού θα είναι πάλι .. και ο Γ είναι προβληματικός που τα δέχεται αυτά και προβληματικός θα μείνει είναι λούζερ !!!
    σκέψου πιο σοβαρά τον εαυτό σου και μόνο τότε θα σε σκεφού και οι άλλοι πιο σοβαρά

  18. Παιδιά,
    Χαχαχαχα γελάω γιατί είναι σα αυτό που ζώ. Με τον έναν έχω μια αρρωστημένη σχέση 10 χρόνων και με τον άλλο 6 χρόνια με κυνηγάει και του κλείνω το δίαυλο επικοινωνιας και σέξ ούτε στα όνειρά μας. Και οι 2 άρρωστοι αλλά πιο άρρωστη είμαι εγώ. Διαγραφή και για τους 2 και επιστροφή στην αυτοβελτίωση και αυτοδημιουργία, αυτοθαυμασμό και αυτογνωσία. Μακριά απο τους 2!!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More