Site icon TLIFE

Ίριδα: “Αν ο ίδιος δεν σκέφτεται τη γυναίκα του γιατί να το κάνω εγώ;”

Κυρίες μου, καλησπέρα!
Αποφάσισα να σας γράψω κι εγώ τη δική μου ιστορία-πρόβλημα…

Είμαι 25 χρόνων και πριν λίγες εβδομάδες διορίστηκα ως νοσηλεύτρια σε κάποιο νοσοκομείο. Εξοικειώθηκα αμέσως με το χώρο και όλο το προσωπικό.

Πρώτος από όλους με πλησίασε ο Άρης, ένας γιατρός. Δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, γιατί είχα ακούσει πόσο κοινωνικός είναι.

Ένα βράδυ όμως που εφημερεύαμε μαζί, άλλαξαν όλα. Μου μιλούσε γλυκά και με φλέρταρε με έναν ευγενικό, αλλά ταυτόχρονα και πονηρό τρόπο.

Από εκείνη τη μέρα, τον σκέφτομαι πολύ έντονα και ανταλλάσσουμε βλέμματα όλο νόημα όταν συναντιόμαστε.

Το πρόβλημά μου είναι το εξής: θα ήθελα πολύ να κάνω κάτι μαζί του γιατί με ελκύει επικίνδυνα, αλλά είναι παντρεμένος και μου το έχει πει.

Προσπαθεί να με ρίξει κι εγώ δεν ξέρω αν θα αντισταθώ. Πάντα είχα την αρχή όπου βλέπω δεσμευμένο να βάζω “χ”, γιατί κι εγώ σκέφτομαι πόσο θα πληγωνόμουν αν με κεράτωνε ο άνθρωπός μου, αλλά εδώ αφήνω ένα παραθυράκι ανοιχτό.

Αν κάνω κάτι μαζί του θα είναι μόνο για μια φορά και μετά τέλος. Δεν θέλω να μπω σε σχέση με παντρεμένο. Και εξάλλου, αν ο ίδιος δεν σκέφτεται τη γυναίκα του γιατί να το κάνω εγώ;

Ίριδα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr