Site icon TLIFE

Ιρίνα: “Το πρόβλημα είναι όταν βγαίνει με τους φίλους του, οι οποίοι είναι ελεύθεροι.”

Είμαστε μαζί 3 χρόνια, εκείνος 23 κι εγώ 21. Είμαστε καλά μαζί και δεν αντιμετωπίζουμε άλλα προβλήματα πέρα από όταν βγαίνει με τους φίλους του.

Εκείνος λοιπόν έχει 3 κολλητούς, οι οποίοι είναι ελεύθεροι. Το θέμα μου δεν είναι ότι βγαίνει μαζί τους, αλλά το ότι όταν βγαίνει μου δίνει δικαιώματα. Όταν βγουν για ποτό, θα πάνε κοπέλες άγνωστες στην παρέα επειδή όπως λέει εκείνος οι φίλοι του είναι ελεύθεροι και δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο.

Συμβαίνουν συνεχώς τέτοια περιστατικά και εγώ πρέπει απλώς να τα δεχτώ γιατί όπως λέει εκείνος είμαι παράλογη και ότι δεν μπορεί να αλλάξει κάποια πράγματα, γιατί έτσι είναι αυτός. Το χειρότερο όμως είναι ότι αυτά τα περιστατικά δεν μου τα λέει εκείνος αλλά τα μαθαίνω εγώ από άλλα άτομα, άρα μπαίνει και το ψέμα στη σχέση μας.

Η απάντησή του είναι πως δεν μου έλεγε κάτι γιατί ήξερε ότι θα θυμώσω και δεν θα είμαστε καλά. Δεν παραδέχεται πως είναι λάθος. Ποτέ δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο παλιότερα. Επίσης, με τους φίλους του βγαίνει συνέχεια, ενώ μαζί μου σπάνια.

Δεν ξέρω τι να κάνω και πως να τα αλλάξω όλα αυτά. Νιώθω ότι ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του και τους φίλους του.

Ιρίνα


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr