Site icon TLIFE

Irini: “Δεν ξέρω αν ακόμα είναι κολλημένος με την πρώην του κι ό,τι έγινε ήταν για να την ξεχάσει.”

Καλησπέρα!
Είμαι 19 και σπουδάζω στη Χαλκίδα. Εκεί, πριν 4 μήνες, μέσα από την παρέα μου γνώρισα ένα παιδί πολύ ευγενικό και καλό. Από την πρώτη κιόλας στιγμή άρχισε να μου δείχνει ότι ενδιαφέρεται για μένα κάτι παραπάνω από φιλικά. Με κράταγε από το χέρι, με χάιδευε μπροστά στους φίλους μας -χωρίς βέβαια να έχει γίνει κάτι ανάμεσά μας.

Μετά από μερικές μέρες και ειδικότερα την τελευταία μέρα που τον είδα στη Χαλκίδα (ξέχασα να σας πω ότι αυτός μένει Πελοπόννησο, ενώ εγώ Αθήνα) έμαθα ότι έχει σχέση 2 χρόνια. Δεν ξαναμιλήσαμε από τότε.

Μετά από 2 μήνες και όταν άρχισε η εξεταστική τον είδα και πάλι. Μου έδειξε ξανά ότι τον ενδιαφέρω. Κι εμένα μου άρεσε τρελά από την πρώτη στιγμή που τον είδα…

Την επόμενη νύχτα είχα πάει με την παρέα μου στο σπίτι που νοικιάζει στη Χαλκίδα και καθόμασταν. Δε μια στιγμή, εγώ είχα βγει έξω και καθόμουν. Ήρθε κι αυτός. Και πάνω στην κουβέντα με έπιασε και με φίλησε. Να μην σας τα πολυλογώ, μου ζήτησε να κοιμηθώ σπίτι του κι εγώ δέχτηκα.

Καταλαβαίνετε λοιπόν τι έγινε εκείνο το βράδυ. Εγώ νόμιζα πως ακόμα ήταν με την κοπέλα. Σε μια κουβέντα που είχαμε εκείνο το βράδυ μου είπε ότι χώρισε με την κοπέλα του πριν 2 μήνες, λέγοντάς μου και το λόγο του χωρισμού.

Την επόμενη μέρα ήταν όλα καλά. Όμως από τη στιγμή που φύγαμε από Χαλκίδα και ουσιαστικά δεν τον έβλεπα δεν είχαμε επαφή. Ή όταν είχαμε πάντα εγώ του μιλούσα στο facebook ή τον έπαιρνα τηλέφωνο… Η στάση του ήταν φιλική.

Εγώ είμαι κολλημένη μαζί του και θέλω να καταλάβω κι αυτός τι αισθάνεται, αλλά δεν ξέρω πως.

Δεν θέλω να τον ρωτήσω, δεν θέλω να του δείξω τα συναισθήματά μου και δεν ξέρω αν ακόμα είναι κολλημένος με την πρώην του κι ό,τι έγινε με εμάς ήταν απλά για να την ξεχάσει.

Θέλω τη συμβουλή σας για το τι να κάνω… Νιώθω τόσο, μα τόσο μπερδεμένη…

Irini

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr