Site icon TLIFE

“Ήταν ο πρώτος μου κι εγώ η πρώτη του. Έχουμε περάσει πολλά μαζί και μου είναι δύσκολο….”

Καλησπέρα!

Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να ακούσω τη γνώμη σας για τη δική μου ιστορία…

Ήμουν ενάμιση χρόνο με ένα παιδί. Περάσαμε μαζί και τον στρατό του και γενικά πολλές εύκολες και δύσκολες καταστάσεις.

Βρισκόμασταν όμως από απόσταση με αποτέλεσμα να έχουμε πολλούς μήνες να βρεθούμε και να επικοινωνούμε μόνο μέσω τηλεφώνου λόγω του στρατού και της πατρικής του κατοικίας.

Έμενε στη Θήβα κι εγώ στην Αθήνα. Δεν είναι τρομερή απόσταση όμως για κάποιον καιρό δεν ερχόταν εκείνος ούτε πήγαινα κι εγώ…

Είχαμε χωρίσει μια φορά μόνο κι αυτό για μία εβδομάδα. Γενικά η σχέση μας είχε αυξομειώσεις όπως όλες οι σχέσεις και πόσω μάλλον οι σχέσεις με απόσταση.

Το θέμα είναι ότι πλέον χωρίσαμε γιατί ανακάλυψε ένα ψέμα που του είχα πει για κάτι φωτογραφίες και δεν θέλησε να με συγχωρέσει. Ενώ εγώ τον είχα συγχωρέσει ήδη δύο φορές για κάποιες “αταξίες” του.

Από τη μία θέλω να τον προσεγγίσω, να του εξηγήσω, να του ζητήσω συγγνώμη και να επανορθώσω για το λάθος που έκανα όμως μου έχει κόψει όλες τις οδούς επικοινωνίας.

Του έχω στείλει κάποια μηνύματα και δεν μου απαντάει. Ούτε στα γενέθλιά μου μου έστειλε ένα τυπικό “Χρόνια Πολλά”. Σκέφτομαι στα δικά του γενέθλια να πάω από εκεί μήπως και καταφέρω να μιλήσουμε -είναι σε δύο μήνες από τώρα.

Όμως και πάλι δεν ξέρω. Βρίσκομαι σε δύσκολη θέση. Μιας και ήταν ο πρώτος μου όπως κι εγώ η πρώτη του και έχουμε περάσει πολλά μαζί που μου είναι δύσκολο να τα προσπεράσω έτσι απλά σε έναν μήνα.

Να σημειώσω ότι είμαι 19 χρόνων κι έχουμε 3 εβδομάδες χωρισμένοι. Θα ήθελα πολύ να μάθω τη γνώμη σας και να ακούσω τις συμβουλές σας!!!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

ΕΜΜΗ

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr