Site icon TLIFE

Jenny: “Ό, τι και να λένε… οι τράπουλες, εγώ βασίζομαι στη διαίσθησή μου”

Fotolia

Όταν άνοιξα μια επιχείρηση πριν δύο χρόνια περίπου χρειάστηκα λογιστή για ευνόητους λόγους…

Πήγα λοιπόν σε κάποιον που μου είχαν συστήσει. Διατηρούσε το γραφείο του μαζί με άλλους δύο συνεταίρους και μια ακόμα υπάλληλο…
Είχα πάει, όλο το διάστημα που κανονίζαμε τα διαδικαστικά, τρεις-τέσσερις φορές, αλλά ποτέ έως τότε δεν του είχα μιλήσει ή έστω κοιτάξει γιατί με είχε αναλάβει η κοπέλα που δούλευε μαζί τους.
Ώσπου μια μέρα, οι ματιές μας συναντήθηκαν… Έχετε νιώσει ποτέ να μοιράζεστε μια στιγμή με κάποιον και όχι να τον κοιτάτε απλά; Αυτό μου συνέβη!
Έτσι ξεκίνησαν όλα… για μένα. Βγαίνοντας από το γραφείο εκείνη τη μέρα έστειλα μήνυμα στη φίλη μου και της είπα ότι βρήκα τον άντρα της ζωής μου!
Η σχέση μας μέχρι σήμερα παραμένει αυστηρά επαγγελματική, απλά είναι εξωφρενικά όλα τα σημάδια της μοίρας που μου λένε ότι η διαίσθησή μου είναι σωστή.
Προσπάθησα να τον πλησιάσω διακριτικά, αλλά έπεσα σε τοίχο. Μέχρι σήμερα ελπίζω κι έχω αφήσει τη μοίρα να κάνει τη δουλειά της… Αν και το κάνει αργά και βασανιστικά.
Οι περισσότερες από εμάς, έστω και μία φορά, έχουν μπει στον πειρασμό -μεταξύ αστείου και σοβαρού- να μας ρίξουν τα χαρτιά ή να μας πούνε το φλιτζάνι. Για τα πρακτικά λοιπόν αναφέρω πως και πριν τον γνωρίσω και τώρα, πάντα μου βρίσκουν ένα Α. με τα ακριβή χαρακτηριστικά του λογιστή μου. Μόνο φωτογραφία δεν μου έχουν δείξει…
Δεν ξέρω αν είναι δικές μου “εγκεφαλικές ανατροφοδοτήσεις” όλα αυτά….
Ό, τι και να λένε τα κατακάθια του καφέ και οι τράπουλες, εγώ βασίζομαι στη διαίσθησή μου που πρώτη φορά δεν μου χτύπησε απλά το καμπανάκι, αλλά κάνει έναν εκκωφαντικό θόρυβο. Αδύνατον να τον αγνοήσω…
Jenny
Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr