Site icon TLIFE

Jina: “Η μοίρα μας θέλει μαζί ή κακώς χάνω το χρόνο μου; Είμαι 31”

Fotolia

Λοιπόν, θα ήθελα να πω και τη δική μου ιστορία…
Εγώ 31 σήμερα, αυτός 32…
Γνωριστήκαμε πριν από 8,5 χρόνια από κοινούς συγγενείς.
Μαζί. Από την πρώτη στιγμή μαζί σε όλα. Σε εύκολα και δύσκολα. Όμορφα και άσχημα… Τη σχέση θα την χαρακτήριζα με πολλή αγάπη μεν, γερά χτισμένη, αλλά και με πολύ ένταση σε όλους τους τομείς. Και στον έρωτα και στη διαφωνία.
Η σχέση κράτησε 5,5 χρόνια με ένα κενό μισού έτους… Απόφαση δική μου -μην με ρωτήσετε γιατί, ούτε εγώ ξέρω…
Το τέλος του 2007, ήρθε το τέλος από εκείνον αυτή τη φορά, μετά από μια πολύ έντονη διαφωνία για άσχετο θέμα. Παρόλα αυτά συνεχίζαμε να επικοινωνούμε και να “βρισκόμαστε” για κανέναν χρόνο, χωρίς να έχουμε σχέση.
Τον επόμενο χρόνο μαθαίνω ότι έχειι κάνει μια σχέση. Σοβαρη την αποκαλούσε, οπότε και έκοψα κάθε επικοινωνία μαζί του. Κι εγώ είχα ταυτόχρονα προχωρήσει τη ζωή μου. Η σχέση του διήρκησε έναν χρόνο με πολλά διαλείμματα από όσο μάθαινα τυχαία από κοινούς γνωστούς.
Να σημειώσω ότι το διάστημα που είχε σχέση, κάθε φορά που με έβλεπε, μου την έπεφτε και μου ζητούσε να βρεθούμε. Όπου κι αν με έβρισκε: στο καφέ της γειτονιάς, στο γυμναστήριο κλτ. Φυσικά εγώ δεν ενέδωσα ποτέ, αλλά ήταν και μια ηθική ικανοποίηση όλο αυτό, αν με καταλαβαίνετε.
Στη δική μου ζωή πέρασαν κάποιοι άνθρωποι χωρίς όμως να προχωρήσουν οι σχέσεις πιο σοβαρά (από μένα, αλλά και από αυτούς).
Εδώ και 4 μήνες χωρίς σχέση εγώ, το ίδιο και αυτός, βρεθήκαμε ένα βράδυ του καλοκαιριού τυχαία και από τότε είμαστε μαζί χωρίς να βάζουμε ταμπέλα: σχέση ή όχι, αλλά μοιραζόμαστε την καθημερινότητα. Σίγουρα όχι όπως παλιά, αλλά σε μια νέα, πιο χαλαρή βάση.
Το θέμα μου ειναι ότι ναι, εγώ θέλω κάτι παραπάνω. Αυτός;;;;
Κάποιες μπηχτές ακούγονται κάθε τόσο και από τους δύο, αλλά πάντα μεταξύ σοβαρού και αστείου. Ξέρω ότι με αγαπάε, δεν το αμφισβητώ σε καμία περίπτωση αυτό. Δεν το συζητάω μαζί του ευθέως γιατί πέρασε (αν και τελειώνει αυτό σήμερα) ένα σοβαρό θέμα τόσο με την υγεία του όσο και με τα επαγγελματικά του και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να τον πιέσω.
Πείτε μου τη γνώμη σας, σας παρακαλώ. Είναι μια ιστορία που ίσως η μοίρα μας θέλει μαζί ή κακώς κάνω και χάνω χρόνο; (Είπαμε 31 χρόνων)
Ελπίζω να μην σας κούρασα, αλλά πως να συνοψίσω 8,5 χρόνια σε λίγες γραμμές…
Jina

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr