Site icon TLIFE

Joanna: “Μάθαινα ότι κάνει σεξ με γνωστές μου και δεν του έλεγα τίποτα.”

Είμαι ερωτευμένη με ένα παιδί εδώ και 1 χρόνo. Είμαστε φίλοι αλλά έχουμε κάνει σεξ. Και όχι μόνο μια φορά αλλά πολλές.

Πάνε 4 μήνες βέβαια που δεν έχουμε βρεθεί ερωτικά και αυτό γιατί σκέφτηκε πως αυτή η περίπλοκη κατάσταση θα διαλύσει τη φιλία μας (τόσο καιρό δεν το ‘χε σκεφτεί αυτό). Και έτσι λοιπόν αποφάσισε ξαφνικά να βγαίνουμε μόνο φιλικά.

Το θέμα είναι ότι σε αυτό το διάστημα εγώ έπαψα να τον βλέπω μόνο φιλικά. Τον ερωτεύτηκα και με πλήγωσε πολύ η απόφασή του. Συμφώνησα όμως αφού δεν μπορούσα να πω τίποτα παραπάνω. Δεν του ‘χω πει ποτέ πόσο τον θέλω, πόσο πολύ τον αγαπώ και τον νοιάζομαι, γιατί ξέρω πως δεν νιώθει το ίδιο.

Τον έβλεπα να φλερτάρει με άλλες κοπέλες μπροστά μου και εγώ έδειχνα ότι δεν με πειράζει. Μάθαινα ότι κάνει σεξ με γνωστές μου και δεν του έλεγα τίποτα. Τα έπνιγα όλα μέσα μου. Ποια ήμουν άλλωστε εγώ για να του κάνω ζήλιες και σκηνές; Αφού δεν είχαμε και σχέση…

Από τότε που είπαμε τέλος, συναντιόμαστε κανονικά ως φίλοι και όλα είναι φυσιολογικά. Σαν να μην έγινε ποτέ τίποτα. Μιλάμε και γελάμε όπως τότε που δεν είχαμε μπλέξει τη φιλία με το σεξ. Εγώ όμως δεν μπορώ έτσι. Είναι συνέχεια στο μυαλό μου! Τον βλέπω και μου κόβεται η ανάσα. Τόσο καιρό παριστάνω πως είμαι ok με αυτή την κατάσταση και μέσα μου τρελαίνομαι.

Πείτε μου τι να κάνω! Τον θέλω… Να του πω όλα αυτά που νιώθω με κίνδυνο να χαλάσω τη φιλία μας και να μην τον ξαναδώ ή όχι;

Joanna

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr