Site icon TLIFE

Joo: “Εδώ και μερικούς μήνες έχω δύο παράλληλες σχέσεις”

Είμαι 19 χρόνων και εδώ και μερικούς μήνες έχω δύο παράλληλες σχέσεις. Με τον G., 35 ετών και με τον J., 17 ετών. Ο G. με αγαπάει πολύ. Κι εγώ τον αγαπάω, αλλά ερωτευμένη είμαι με τον J. Τον σκέφτομαι κάθε μέρα και ξέρω πως κι εκείνος είναι ερωτευμένος μαζί μου και κάνει όνειρα για εμάς. Όμως εγώ καθημερινά σχεδιάζω τη ζωή μου με τον G.

Την Πρωτοχρονιά είχα αποφασίσει να σταματήσει όλο αυτό, όμως τα γεγονότα ήρθαν έτσι που τελικά συνεχίστηκε. Ο G. γνώριζε για τον J. και έκανε πάρα πολλές υποχωρήσεις.

Εδώ και δύο εβδομάδες έμαθα ότι είμαι έγκυος 6 εβδομάδων. Και το σχέδιο ήταν να παντρευτώ με τον G. αφού θέλει και θέλω και έχει τη δυνατότητα να μεγαλώσουμε ένα παιδί. Μίλησα με τον J. Ξέρω ότι δεν θα με ενοχλήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά είμαι σίγουρη ότι κάπου θα ξαναεμφανιστεί κάποια στιγμή.

Και επίσης φοβάμαι πολύ ότι δεν θα καταφέρω να σταματήσω να τον σκέφτομαι ακόμα και μετά από χρόνια. Χθες το συζήτησα και με τον G. Έβαλα τα κλάματα και του παραδέχτηκα ότι είμαι ερωτευμένη με τον J. Αν μπορούσα θα κρατούσα το μωρό και θα έμενα σπίτι μου, αλλά οι δικοί μου δεν μου αφήνουν κανένα περιθώριο να κάνω αυτήν την επιλογή. Επίσης, ούτε ο G. με αφήνει. Θέλει να διαλέξω ή εκείνον και το παιδί ή χωρίς το παιδί και να γυρίσω στον J. Εγώ το θέλω όμως πάρα πολύ το σποράκι μου και δεν μου έχει περάσει ούτε μια στιγμή από το μυαλό να το ρίξω. Ο G. πιστεύει ότι πιο πολύ θα το μετανιώσω σε μερικά χρόνια αν το κρατήσω και μείνω μαζί του παρά αν αποφασίσω να μην το κρατήσω και να γυρίσω στον J.

Είμαι πολύ μπερδεμένη γιατί φοβάμαι ότι ίσως οι επιλογές μου σήμερα επηρεάσουν αύριο πολύ αρνητικά τη ζωή τη δικιά μου, του μωρού και του G. και του J. Και ότι μάλλον κάποια μέρα κανείς μας να μην είναι ευτυχισμένος.

Joo

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;
Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr