Kaikame: “Και τώρα σας ρωτάω …τι παίζει;”

Καλημέρα σε όλες και όλους…
Θέλω τη γνώμη σας γιατί πραγματικά δεν ξέρω πως να εξηγήσω την κατάσταση!

Μου αρέσει ένα παιδί το οποίο από την αρχή της γνωριμίας μας έδειχνε υπερβολικό ενδιαφέρον όταν βρισκόμασταν (με πηγαίνει σπίτι, με περιμένει να φύγουμε μαζί, μιλάμε με τις ώρες, όσα λέμε δείχνουν μια προοπτική). Όταν όμως χωριζόμαστε, του στέλνω εγώ πιο συχνά μηνύματα και οι απαντήσεις του είναι μεν ok, αλλά δείχνει σαν να μη θέλει να τραβάει τη συζήτηση.

Προχθές βρεθήκαμε σπίτι μου, είχα διοργανώσει μια μάζωξη φίλων και τον κάλεσα. Περίμενε μέχρι να φύγουν όλοι και τελικά όταν μείναμε οι δυο μας παίχτηκε κάτι. Ήταν πραγματικά λες και γνωριζόμασταν χρόνια, λες και απλά ήμασταν μαζί, πολύ καλός. Και πάλι μιλούσαμε και όσα έλεγε ήταν σαν σχέδια.

Την επόμενη μέρα δεν μου έστειλε και αποφάσισα να του στείλω εγώ γιατί δεν ήθελα άλλο εγωισμό από μέρους μου και αφού επηρεάστηκα πολύ από τις φίλες μου, ότι με θέλει μόνο για σεξ, ότι ίσως έχει γκόμενα, ότι προφανώς δεν θέλει να συνεχίσει κάτι άλλο μαζί μου (να προσθέσω ότι στα μηνύματα που ανταλλάξαμε ήταν ο ίδιος ακριβώς, λίγες λέξεις, αλλά δεν φαινόταν να άλλαξε ή να μετάνιωσε για κάτι).

Δεν είναι όμως τέτοιος τύπος, ποτέ δεν ήταν ο μπήχτης, ο πέφτουλας, πότε δεν έδειχνε να ενδιαφέρεται για το σεξ, ποτέ δεν μου την έπεσε. Να φανταστείτε πώς όσο μιλούσαμε είχα αμφιβολίες αν γουστάρει ή αν απλά του αρέσει η παρέα μου, μέχρι τη φάση που έκανε κίνηση.

Και τώρα σας ρωτάω …τι παίζει; Κάποιοι μου είπαν ότι απλά δεν το έχει με τα μηνύματα, ότι το παιδί θέλει να βρίσκεστε, κάποιοι ότι παίζει κάτι άλλο, κάποιοι ότι το μετάνιωσε… Οι γνώμες σας;

kaikame

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αρχικα, δεν μας λες ποσο χρονων ειστε ωστε να βγαλουμε καποιο καλυτερο συμπερασμα. Πχ κι εμενα στα 20 μου ετυχε τετοιος τυπος που απλα ηθελε να περναμε καλα, μια με κυνηγαγε παρα πολυ και μετα τιποτα, αδιαφορα μηνυματα. Αν ειστε σε τετοια ηλικια, γνωμες πολλες θα ακουσεις και ακρη δεν θα βγαλεις, γιατι μαλλον θα κρατησεις την γνωμη που σε συμφερει. Ειναι ντροπαλος, δεν το εχει με τα μηνυματα, εχει υποχρεωσεις και δεν προλαβαινει! Τα ιδια ελεγα κι εγω για το παιδι που σου ανεφερα παραπανω, αλλα μολις αποφασισα και ξεκαθαρισα ειδα πως απλα δεν γουσταρε σχεση. Μαζι μου, γενικα, δεν εκατσα να μαθω τι και πως! Εχασα ομως 6μηνες απο τη ζωη μου σε αυτη τη φαση, λιγο μαζι λιγο χωρια. ΟΚ, μαθηματα ζωης! Μιλα μαζι του, με ηρεμο τονο, πες του εσυ τι θελεις και αναλογα θα κινηθεις. ΥΓ : Αν ειστε πανω απο 25.. Μακρια κοπελα μου, μακρια! Δεν σου χρειαζεται ενας ανωριμος αντρας που 30αριζει!

  2. Το πιθανότερο είναι οτι δεν παίζει τίποτα και απλά είναι άβγαλτος και ανώριμος. Μην ασχολείσαι δεν θα βγάλεις άκρη.

  3. Κορίτσι μου επειδή και προφανώς από τα συμφραζόμενα δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι είσαστε και οι δύο πολύ νέοι σε ηλικία, το παιδί είναι ντροπαλό και ανώριμο και ίσως και δεσμοφοβικό. Απλά είναι τα πραγματα. Τον θες για σχέση? Του το λες και βλέπεις τις προθέσεις του. Τόσο απλά. Καλύτερα να πονέσεις μία φορά παρά διαρκώς. Επίσης να φοβάσαι τα σιγανά ποταμάκια.Αυτοί που δείχνουν αγνοί ντροπαλοί κλπ είναι οι χειρότεροι!

  4. Τι πάει να πει ότι δεν το έχει με τα μηνύματα; Δυσλεκτικός είναι; Να ξέρεις, πάντως, ότι του να μην του έστελνες μήνυμα μετά από τη βραδιά εκείνη, δεν θα δήλωνε ούτε εγωισμό ούτε φτηνή στρατηγική εκ μέρους σου, παρά μόνο μια μέθοδο και να του δώσεις χρόνο κι ευκαιρία να επικοινωνήσει πρώτος μαζί σου και, παράλληλα, να διαπιστώσεις καλύτερα τι νιώθει από μεριάς του. Το ότι του έστειλες πρώτη μήνυμα ήταν πάλι σα να πίεσες πάλι την κατάσταση, και τώρα φαίνεσαι εσύ η κυνηγός της ιστορίας. Δεν είναι κακό να διεκδικείς ό,τι και όποιον σου αρέσει, μα από τα γραφόμενά σου φαίνεται ότι κάπου κουράστηκες και θέλεις να πάψεις να αναρωτιέσαι. Ο καλύτερος τρόπος να μάθεις θα ήταν να σταματήσεις τα μηνύματα και να δεις τις δικές του κινήσεις. Αν δεν στείλει, εντός μιας εβδομάδας από την τελευταία σας συνάντηση ή επικοινωνία, πάει να πει ότι η αίσθηση του ότι γνωριζόσαστε χρόνια ήταν μονόπλευρη από σένα κι ότι αυτός δεν ένιωσε ποτέ την ίδια χημεία. Δεν είναι ότι μετάνιωσε ή σε βρίσκει αποκρουστική ή έχει άλλη σχέση. Μπορεί να είναι single και θεωρητικά να σε βρίσκει καταπληκτική… αλλά να μην του έκανες εκείνο το ανεξήγητο κλικ ώστε να επιδιώξει κάτι περισσότερο. Δες πώς θα πάει κι αν δεν πετύχει, μην το πάρεις προσωπικά. Θα βρεθεί κάποιος άλλος που θα σου αρέσει και θα σε διεκδικήσει!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More