Site icon TLIFE

Kaikame: “Και τώρα σας ρωτάω …τι παίζει;”

Καλημέρα σε όλες και όλους…
Θέλω τη γνώμη σας γιατί πραγματικά δεν ξέρω πως να εξηγήσω την κατάσταση!

Μου αρέσει ένα παιδί το οποίο από την αρχή της γνωριμίας μας έδειχνε υπερβολικό ενδιαφέρον όταν βρισκόμασταν (με πηγαίνει σπίτι, με περιμένει να φύγουμε μαζί, μιλάμε με τις ώρες, όσα λέμε δείχνουν μια προοπτική). Όταν όμως χωριζόμαστε, του στέλνω εγώ πιο συχνά μηνύματα και οι απαντήσεις του είναι μεν ok, αλλά δείχνει σαν να μη θέλει να τραβάει τη συζήτηση.

Προχθές βρεθήκαμε σπίτι μου, είχα διοργανώσει μια μάζωξη φίλων και τον κάλεσα. Περίμενε μέχρι να φύγουν όλοι και τελικά όταν μείναμε οι δυο μας παίχτηκε κάτι. Ήταν πραγματικά λες και γνωριζόμασταν χρόνια, λες και απλά ήμασταν μαζί, πολύ καλός. Και πάλι μιλούσαμε και όσα έλεγε ήταν σαν σχέδια.

Την επόμενη μέρα δεν μου έστειλε και αποφάσισα να του στείλω εγώ γιατί δεν ήθελα άλλο εγωισμό από μέρους μου και αφού επηρεάστηκα πολύ από τις φίλες μου, ότι με θέλει μόνο για σεξ, ότι ίσως έχει γκόμενα, ότι προφανώς δεν θέλει να συνεχίσει κάτι άλλο μαζί μου (να προσθέσω ότι στα μηνύματα που ανταλλάξαμε ήταν ο ίδιος ακριβώς, λίγες λέξεις, αλλά δεν φαινόταν να άλλαξε ή να μετάνιωσε για κάτι).

Δεν είναι όμως τέτοιος τύπος, ποτέ δεν ήταν ο μπήχτης, ο πέφτουλας, πότε δεν έδειχνε να ενδιαφέρεται για το σεξ, ποτέ δεν μου την έπεσε. Να φανταστείτε πώς όσο μιλούσαμε είχα αμφιβολίες αν γουστάρει ή αν απλά του αρέσει η παρέα μου, μέχρι τη φάση που έκανε κίνηση.

Και τώρα σας ρωτάω …τι παίζει; Κάποιοι μου είπαν ότι απλά δεν το έχει με τα μηνύματα, ότι το παιδί θέλει να βρίσκεστε, κάποιοι ότι παίζει κάτι άλλο, κάποιοι ότι το μετάνιωσε… Οι γνώμες σας;

kaikame

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr