Site icon TLIFE

Kat: “Κάποιες φορές έχουν πέσει κάτι χαστούκια και σπρωξίδια, αλλά μου λέει επειδή τον τρελαίνω…”

Χαίρεται!

Εδώ και δυο χρόνια τα έχω με ένα παιδί, μεγαλύτερο και με περισσότερες μακροχρόνιες σχέσεις από μένα… Εμένα βασικά αυτή ήταν η πρώτη μου.

Τελευταία τσακωνόμαστε αρκετά -αν και πάντα γινόταν αυτό- και για ψύλλου πήδημα πάντα χωρίζαμε. Τα βρίσκαμε μετά πάντα με δική μου πρωτοβουλία, αν και έλεγε ότι “πρέπει”, “δεν πάει άλλο” και κάτι τέτοια. Πάντα τον παρακάλαγα εγώ και πάντα “υπέκυπτε”.

Τελευταία βέβαια τα βρίσκαμε με τα χίλια ζόρια. Πλέον γινόταν γιατί λυπόταν να με βλέπει να πονάω. Αλλά τώρα, αφότου είπαμε “άντε, άλλη μια φορά”, μέσα σε μια μέρα ξαναχωρίσαμε κι από τότε είναι ανένδοτος. Πλέον μετά βίας απαντά και στα τηλέφωνα.

Μου έχει πει ότι δεν είναι ερωτευμένος, ότι θέλει να προχωρήσει, ότι είναι καλύτερο να χωρίσουμε, ότι χάνουμε χρόνο κι ότι το έχει καταδικασμένο… Να μου πεις, τώρα τι κάθομαι και ψάχνω!

Το θέμα είναι ότι αυτός έχει ξενερώσει από τους πολλούς τσακωμούς και τις πολλές επανασυνδέσεις και πλέον με έχει στο μυαλό του ως μια υστερική και αξιολύπητητ -μάλλον.

Έχουμε πει πολλές φορές αλλάζουμε, ηρεμούμε, αλλά ποτέ δεν γίνεται κάτι και πλέον εννοείται πως δεν το πιστεύει.

Εγώ το πιέζω τόσο γιατί είμαι χάλια χωρίς αυτόν. Η διάθεσή μου είναι στα τάρταρα και τον αγαπάω πολύ.

Πολλές φορές με έχει βρίσει και κάποιες φορές έχουν πέσει κάτι χαστούκια και σπρωξίδια, αλλά μου λέει είναι επειδή τον τρελαίνω και πλέον καταπιέζεται για να είμαστε μαζί, δεν με θέλει…

Δεν ξέρω πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο, αλλά σίγουρα πλέον αυτός δεν έχει καμία υπομονή και διάθεση για κάτι καλύτερο. Τρελαίνομαι πως τον βλέπω με όλους τους άλλους χαμογελαστό και με εμένα κατσούφη… Κι έτσι μας παίρνει η μπάλα!

Είναι τόσο ψυχρός και συμβιβασμένος με τον χωρισμό μας που μου είπε μέχρι κι ότι εγώ πιο γρήγορα θα βρω άλλον!

Στην αρχή ίσως να ήμουν υπερβολική. Ήθελα να είμαστε μαζί συνέχεια κτλ., αλλά τώρα αυτά δεν υπάρχουν.

Θέλω να αλλάξει την εικόνα που έχει για μένα κι έτσι πιστεύω να στρώσει… αλλά μετά από δύο χρόνια;

Kat

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr