Site icon TLIFE

Katerina: “Αν με πάρει τηλέφωνο πως να αντιδράσω; Δεν φαίνεται να έχει το θάρρος να πει την αλήθεια”

Καλησπέρα!

Θα ήθελα να ζητήσω τη γνώμη σου γιατί πάω να τρελαθώ…

Είχα σχέση με ένα παιδί δύο περίπου χρόνια. Τους τελευταίους έξι μήνες πήγα στο Λονδίνο για να δουλέψω για μικρό σχετικά χρονικό διάστημα. Δεν είχε κανένα πρόβλημα η σχέση μας. Με στήριζε, μιλούσαμε αρκετές ώρες τη μέρα μέσω κινητού, fb και skype.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα που θα επέστρεφα Ελλάδα για τις γιορτές, εξαφανίστηκε εντελώς χωρίς να μου πει τίποτα. Με διέγραψε κι από το fb. Δεν απαντούσε σε κανένα μήνυμά μου, χωρίς κανένα λόγο, ούτε καν να μου πει ξέρεις θέλω να χωρίσουμε. Είχε χαθεί τότε για 24 μέρες.

Μια μέρα ακριβώς πριν επιστρέψω στο Λονδίνο με παίρνει τηλέφωνο και μου ζητάει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του. Είπε ότι δεν φέρθηκε σωστά, ότι είχε ένα οικογενειακό πρόβλημα και για αυτό εξαφανίστηκε. Με διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει άλλη γυναίκα και ήθελε να βρεθούμε.

Εγώ όμως εκείνη τη μέρα του είπα ότι δεν θέλω να βρεθούμε, ότι θέλω να σκεφτώ και να πάρω κι εγώ τις αποφάσεις μου. Γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν πίστεψα τις δικαιολογίες του, για τις οποίες δεν μπήκε στον κόπο να μου εξηγήσει κιόλας (δείγμα ότι είναι ψέματα αυτά που λέει).

Τελικά εκείνη τη μέρα κατάφερε να βγει από πάνω. Μου λέει: καταλαβαίνω πως νιώθεις αλλά δεν μπορώ να είμαστε έτσι και θα διαγράψει τον αριθμό μου για να με ξεχάσει. Το έκανε. Άλλαξε αριθμό και με έκανε μπλοκ στο facebook.

Μετά από ένα μήνα περίπου εμφανίστηκε πάλι και μου είπε να είμαστε ξανά μαζί. Εγώ η χαζή τότε δέχτηκα. Πήγαιναν όλα καλά για αρκετό διάστημα. Ήρθε και στο Λονδίνο έκπληξη να με δει. Παρόλα αυτά εγώ πίστευα πως ήταν λίγο παράξενη η συμπεριφορά του. Με είχε ακόμη μπλοκ στο fb. Τον ρωτάω γιατί και μου είπε σε λίγες μέρες θα διαγράψω το λογαριασμό μου τελείως.

Έρχονται οι γιορτές του Πάσχα τώρα κι εγώ έχω κανονίσει να έρθω λίγες μέρες Ελλάδα. Αυτός όταν του το είπα έδειχνε ενθουσιασμένος. Αλλά πάλι εξαφανίστηκε 15 μέρες χωρίς να μου πει τίποτα. Τότε εγώ κάνω την κατινιά να φτιάξω ένα προφίλ στο fb για να δω αν μπαίνει εκεί. Και ναι ο κύριος είναι μια χαρά. Μπαίνει κανονικά εκεί και βάζει και που είναι και με ποιους (είναι και χαζός το βάζει να φαίνεται δημόσια).

Πήγε στην Πάρο διακοπές με την πρώην του (είχαν 5 χρόνια σχέση). Μάλιστα βγαίνουν, πηγαίνουν τις βόλτες τους, για καφεδάκι, για φαγητό, σαν κανονικό ζευγάρι. Προφανώς της κοπέλας θα της είπε ότι χώρισε μαζί μου, αν της είπε δηλαδή ότι υπήρχα κάποτε στη ζωή του!!!

Ακόμη είναι εξαφανισμένος βέβαια και αγωνιώ να δω αν θα έχει το θράσος να με πάρει τηλέφωνο για να μου πει την αλήθεια. Πραγματικά δεν το πιστεύω, δεν το περίμενα από αυτόν γιατί έδειχνε να είναι άνθρωπος με αρχές.

Μου είχε ξεκαθαρίσει πολλές φορές ότι θέλει να λέμε μεταξύ μας μόνο αλήθειες, γιατί τα ψέματα τα θεωρούσε αιτία μόνιμου χωρισμού. Έλεγε ότι με έβλεπε σοβαρά και ότι είμαι η ιδανική γυναίκα για τον ίδιο. Πολλές φορές θύμωνε αν έβγαινα με κάποιο απλό φίλο μου, αν έβαζα μίνι φορέμα και όλα αυτά.

Βέβαια εγώ ποτέ δεν προκαλούσα ούτε με τη συμπεριφορά ούτε με το ντύσιμό μου. Όσο καιρό ήμασταν μαζί έδειχνε να είναι σοβαρός και σωστός. Πραγματικά έπεσα από τα σύννεφα. Δεν ξέρω τι να κάνω…

Δεν θέλω να είμαστε ξανά μαζί ακόμη κι αν χωρίσει με την άλλη (όπως πιστεύω έκανε τα χριστούγεννα και για αυτό επέστρεψε σε μένα). Είναι κάτι που δεν πρόκειται να συγχωρήσω ποτέ.

Αν με πάρει τηλέφωνο πως να αντιδράσω; Δεν μου αρέσει να φωνάζω. Δεν θέλω να χάσω την αξιοπρέπειά μου, ούτε να του πω εγώ για την πρώην του. Αυτός δεν φαίνεται ότι έχει το θάρρος να μου πει την αλήθεια. Από την άλλη όμως είμαι τόσο πληγωμένη και θυμωμένη που νομίζω ότι δεν θα αντέξω και θα τον βρίσω. Θέλω να τελειώσει όλο αυτό, να μου πει την αλήθεια να μπορώ να συνεχίσω κι εγώ τη ζωή μου.

Katerina

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr