Site icon TLIFE

Κατερίνα: “Δεν κάνουμε έρωτα για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Μπορεί να πάρει και τρεις μήνες”

Καλησπέρα!

Θα ήθελα τη βοήθειά σας και την άποψή σας…

Είμαι 6 χρόνια μαζί με ένα παληκάρι το οποίο με περνάει 10 χρόνια. Γνωριστήκαμε όταν τελείωνα το Λύκειο. Στα πρώτα 1-2 χρόνια της σχέσης μας ήταν όλα περίεργα. Μέναμε και σε διαφορετικές πόλεις… Βλεπόμασταν κάθε 15 μέρες. Σιγά-σιγά όλα ομαλοποιήθηκαν. Περίμενε ένα χρόνο, μετά ολοκληρώσαμε και τα πηγαίναμε μια χαρά. Ήταν πολύ γλυκός και τον ένιωθα κοντά μου.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν πριν ένα χρόνο έπρεπε να αλλάξει δουλειά. Πήγε σε άλλη εταιρία, στην οποία τον εκμεταλλεύονται. Εγώ από τη μεριά μου προσπαθώ πάντα να τον στηρίζω σε ό, τι κι αν κάνει. Αυτό συνεπάγεται ότι βάζω τις προτεραιότητές μου και τις δουλειές μου σε δεύτερη μοίρα για να μπορώ να είμαι δίπλα του όταν με χρειάζεται.

Το πρόβλημα, πέραν του ότι έχω βάλει σε δεύτερη μοίρα τις δουλειές μου, είναι ότι πλέον λόγω του ότι περνάω πάρα πολύ χρόνο μαζί του στην πόλη του, η μητέρα μου αρχίζει να μου λέει να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας.

Εκείνος από την άλλη μου λέει: “όταν τελειώσεις τις σπουδές σου, όταν βρεις μια δουλειά… τότε θα προχωρήσουμε τη σχέση μας επίσημα”. Αυτό με προβληματίζει.

Το άλλο που με προβληματίζει είναι ότι δεν κάνουμε έρωτα για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Μπορεί να πάρει και τρεις μήνες. Επίσης, νομίζω ότι έχει ένα πρόβλημα με τις μπύρες. Αν δεν ήμουν μαζί του και ήμουν στο σπίτι μου, θα έπινε κάθε μέρα όχι μία μπύρα, αλλά τρεις.

Πρόσφατα, μαλώσαμε και θύμωσε τόσο πολύ που άρχισε να μου φωνάζει. (Να σημειώσω ότι ποτέ δεν έχει σηκώσει χέρι πάνω μου, αλλά πετάει πράγματα στον τοίχο για να εκτονωθεί.) Προσπαθούσα να του πω να καθίσουμε να συζητήσουμε κι εκείνος με απειλούσε ότι δεν θέλω να τον δω θυμωμένο! Κι εγώ πληγώθηκα πολύ. Ήμουν έτοιμη να φύγω μεσάνυχτα και να βρεθώ σε μια πόλη που δεν την ξέρω και δεν ξέρω πολλούς ανθρώπους.

Μετά από αυτό ηρέμησαν τα πράγματα, αλλά εμένα ακόμα με ενοχλεί μέσα μου το ότι μου φώναξε. Κι αυτό, γιατί σκεφτόμουν πως αν είναι να κάνω οικογένεια μαζί του, δεν θέλω να έχει τέτοια ξεσπάσματα και ειδικά αν θα υπάρξουν και παιδιά!

Αλλά από την άλλη, ξέρω ότι είναι πολύ ευαίσθητος κι αν τελικά χωρίσουμε θα γίνει σίγουρα αλκοολικός. Αλλά δεν ξέρω πώς να τον κάνω να μιλήσει και να αισθανθώ ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου κι ότι με θέλει…

Τον αγαπώ κι εκείνος λέει πως με αγαπάει, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω για να συνεχίσει να λειτουργεί αυτή η σχέση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Κατερίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr