Katerina: “Δεν κατάφερα να αντισταθώ και τελικά συναντήθηκα μαζί του.”

Γεια σας!

Τέλος καλοκαιριού γνωρίστηκα με ένα παιδί. Ξεκινήσαμε την επικοινωνία, κάποια στιγμή συναντηθήκαμε και σιγά σιγά αυτό εξελίχθηκε σε σχέση. Τον πρώτο καιρό βρισκόμασταν αρκετά σπάνια, αλλά δυο μήνες αργότερα συναντιόμασταν σχεδόν καθημερινά.

Όλα ήταν τέλεια. Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα, γιατί ξαφνικά μια μέρα, μου ζήτησε να χωρίσουμε. Xωρίς καμία άλλη εξήγηση. Σύντομα και κοφτά. Δεν μπορούσε άλλο. Τρελάθηκα. Δεν καταλάβαινα τίποτα. Είχε γίνει κάτι; Είχα κάνει κάτι; Τι είχε συμβεί από τη μία μέρα στην άλλη; Απέφευγε κάθε συζήτηση. Δεν σήκωνε τηλέφωνα, δεν απαντούσε σε μηνύματα. Τίποτα. Από τη μία είχα τον ξαφνικό χωρισμό να με στεναχωρεί και από την άλλη όλα αυτά τα ερωτηματικά που κόντευαν να με τρελάνουν.

Με τον καιρό, όπως είναι φυσικό, ηρέμησα. Δεν τον ξεπέρασα, αλλά ηρέμησα λίγο. Σταμάτησα να κλαίω, άρχισα να βγαίνω ξανά και στο μυαλό μου δεν υπήρχε μόνο εκείνος. Και ακριβώς εκείνη τη στιγμή, λίγες μέρες πριν, μου έστειλε μήνυμα.

Οι φίλες μου όλες μου είπαν να μην ασχοληθώ, αλλά δεν κατάφερα να αντισταθώ και τελικά συναντήθηκα μαζί του. Έμεινε το βράδυ σπίτι μου, περάσαμε πολύ όμορφα και το πρωί έφυγε. Έχουν περάσει δυο μέρες και δεν είχα νέα του. Να του στείλω κάτι εγώ; Τι να κάνω;

Το βράδυ που συναντηθήκαμε δεν άνοιξα συζητήσεις γιατί ήμουν τόσο χαρούμενη που θα τον ξαναδώ που δεν ήθελα να χαλάσω τη διάθεσή μας. Ήταν ιδιαίτερα τρυφερός και γλυκός, φεύγοντας μου είπε “θα τα πούμε” και από εκείνη τη στιγμή τίποτα. Μήπως είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πάθω πανικό;

Ευχαριστώ,

Κατερίνα

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Καλησπερα Κατερινα!Ισως να ηταν σε σχεση ή φρεσκοχωρισμενος που ηθελε να δοκιμασει τις δυναμεις του στο αλλο φυλο.Αφου περασε ομορφα και καλυψε ολες τις αναγκες του αποφασισε να φυγει ή απλα αποφασισε για τους δικους του λογους οτι δε του ταιριαζεις&σε αφησε.Και μονο το γεγονος οτι εξαφανιστηκε,δεν απαντουσε στα τηλεφ κτλ αποδεικνυει οτι δεν τον ενδιεφερε πως νιωθεις, τι κανεις και ηθελε να ξεκοψει χωρις να αναλαβει καμια περαιτερω ευθυνη ουτε να σου εξηγησει κατι.Ηταν λαθος απο μερους σου που οταν επικοινωνησε μαζι σου ανταποκριθηκες αμεσα,ποσο μαλλον οτι τον συναντησες.Ή θα επρεπε να μην ξαναασχοληθεις μαζι του ή να αδραξεις την ευκαιρια και να ζητησεις εξηγησεις για οτι συνεβη και τον τροπο του.Κανοντας σε να φαινεσαι “αξιοπρεπης”, υπερανω και δεδομενη,ταυτοχρονα του ανοιγεις το δρομο σε μια “σχεση” που μπορει να ερχεται και να φευγει οταν κατι δε του παει καλα εκει εξω.Δεν ξερω αν θα επικοινωνησει αμεσα μαζι σου και αν το κανει αν θα ειναι απο αναγκη να σε δει ή για επιβεβαιωση του ανδρικου του εγωισμου.Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τον διαγραψεις απο ολα.Δεν ειναι ανθρωπος αυτος για να εχεις διπλα σου.Κανε τη ζωη σου,ασχολησου με τον εαυτο σου,βγες,διασκεδασε και ζησε τη ζωη!και Συντομα θα βρεις εναν νεο ερωτα που θα ειναι περα για περα αληθινος και θα ειναι μονο για σενα και θα σου αξιζει!Καλη τυχη!

  2. Είναι λιγο σκληρό, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι δεν είχε κάτι άλλο αυτήν την περίοδο, ήξερε ότι τον αγαπάς ακόμα και επιδιωξε συνάντηση μαζί σου για να κάνετε σεξ. Εφόσον δεν σε καλύπτει μόνο αυτό, την επόμενη φορά που θα σου στείλει γραψτον ή πες κάτι τύπου “δεν μπορώ ζηλεύει το αγόρι μου, ο οποίος είναι πολύ κτητικος” και πρωταθλητής Καράτε και κουκλος και ο,τι θες.
    Αξιζεις καλυτερη συμπεριφορά οποτε προχωρά και μην τον σκέφτεσαι όσο γίνεται.

  3. Βλέπει και άλλες…έχει άλλη…Ο,τι και να κάνεις άκρη δεν θα βγάλεις γλυκιά μου…

  4. Τον πανικό να τον πάθεις, Κατερίνα, όχι γιατί αυτός συμπεριφέρεται όπως συμπεριφέρεται (που δεν είναι και τίποτα αινιγματικό, απλώς δεν του αρέσεις όσο σου αρέσει εκείνος, όταν έχει ανομβρία σε θυμάται) αλλά με τον τρόπο που εσύ αντιδράς σε τέτοιες καταστάσεις. Γιατί δεν μπορείς να χειριστείς το τέλος μια περιπέτειας που δεν κατέληξε σύμφωνα με τις επιθυμίες σου; Γιατί, τη δεύτερη φορά, δεν προστάτευσες τον εαυτό σου αλλά έπεσες με τα μούτρα σε μια κατάσταση που ξέρεις πολύ καλά (αλλά δεν θέλεις να παραδεχθείς) τι κατάληξη θα έχει;
    Ο τύπος πράττει ανάλογα με τις διαθέσεις του, χώρισε γιατί κατάλαβε ότι εσύ το έβλεπες πιο σοβαρά από ότι αυτός και όπου φύγει φύγει. Ίσως να νομίζει ότι και εσύ μόνο μια περιστασιακή απόλαυση θέλεις όπως ο ίδιος για αυτό σου έστειλε μήνυμα. Αν θέλεις να σταματήσεις την κατρακύλα στην ψυχική φθορά (και για κάτι που δεν αξίζει κανένα κόπο) τότε μπλόκαρε τον αριθμό του. Αν μιλήσετε και σου ξεκαθαρίσει ότι αυτός δεν θέλει κάτι πέρα από μια χαλαρή περιπέτεια τότε, επειδή είναι φανερό ότι δεν μπορείς να χειριστείς τέτοιες καταστάσεις, πες του να μην σε ξαναπλησιάσει γιατί θέλεις αλλά πράγματα από τις σχέσεις σου και τέλος.

  5. στειλτον με τροπο στο διαολο η και ακομη παραπαρα..μην αναλλώνεστε με ανθρωπους που δεν ξερουν τι τους γινεται..δυστυχως υπαρχουν πολλοι τετοιοι γυρω μας. δηλαδη τι εισαι εσυ το παιχνιδι του οποτε θελει σε παιζει και οποτε βαριεται σ αφηνει; μην δεχεσε τιποτε λιγοτερο απο αυτο που αξιζεις.

  6. γεια σου ΚΑΤ-ερινα (οταν σε ξαναπαρει ,θυμησου τ’ονομα σου εδω !!!!! ),εφόσον σου βγηκε ,να βγεις καλα εκανες κι εγω το ιδιο θα’κανα αλλα δεν ξερψ αν τα κινητρα μας ειναι ιδια
    Επισης παρατηρω ,οτι απο το” 1,μιλαγαμε και βρισκομασταν σπανια
    2,πηγαμε στο καθε μερα και τελος ξαφνικα.
    στο 1 δεν εκφραζεις τον ορο πανικο ,-γιατι??
    στο -2- χρησιμοποιεις τον ορο πανικο -γιατι???
    Προσπαθησε να προσδιορισεις επισης σε σενα ,αν αυτο που σε τρελλαινει σχετιζετ5αι με τὀ ” ξαφνικο και την απορριψη”” ή οτι συναισθηματικα ενιωθες κατι ιδιαιτερο κι απανω που τα μυγακια στο στομαχι σου ,εκανα βολτες…..τελος—–μου εχει συμβει κατι αντιστοιχο και την απαντηση την εδωσα 5 μηνες μετα

  7. Ποτέ μα ποτέ μην ντρέπεστε να ζητάτε διευκρινίσεις. Τι πάει να πει ότι δεν ήθελες να του χαλάσεις τη διάθεση; Όχι, εφόσον εμφανίζεται μετά από τόσο καιρό από το πουθενά και ενώ τον είχες αναζητήσει πριν, έχεις κάθε δικαίωμα να τους ζητήσεις εξηγήσεις πριν κάνεις ξανά οτιδήποτε μαζί του και πριν ρισκάρεις να νιώσεις χάλια ξανά μόλις εξαφανιστεί στο επόμενο κρεβάτωμα. Αν υπεκφεύγει ή τον βλέπεις να λέει ψέματα κατάμουτρα, ε σόρρυ, αλλά καλύτερα να ξενερώσεις μία ώρα αρχύτερα και να γλιτώσεις εξαφανίσεις μετά το σεξ, δράματα και ξανά ερωτηματικά, παρά να ξαναπάς μαζί του, να επενδύσεις και να νιώσεις θύμα ξανά. Κουβέντα και σεβασμός πρέπει να είναι νούμερο ένα στις σχέσεις, ακόμα κι αν αυτές είναι της μιας βραδιάς.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More