Site icon TLIFE

Κατερίνα: “Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι απομακρύνονται…”

Καλησπέρα!

Με λένε Κατερίνα και είμαι 28 χρόνων. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν έχω κάνει ποτέ σοβαρή σχέση και δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να κάνω λάθος. Ελπίζω να με βοηθήσετε γιατί έχω απογοητευθεί.

Κάθε φορά που γνωρίζω κάποιον, ενθουσιάζομαι. Τα πράγματα στην αρχή πηγαίνουν πολύ καλά. Κάτι όμως στη συνέχεια τους κάνει και φεύγουν. Έχω απελπιστεί.

Είμαι καλό παιδί και πιστεύω ότι κάποιος θα περάσει πολύ καλά μαζί μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι απομακρύνονται από μένα. Η μεγαλύτερή μου σχέση κράτησε τρεις μήνες. Γιατί;

Τους φροντίζω, μαγειρεύω, είμαι πάντα εκεί ανά πάσα ώρα και στιγμή, δεν λέω ψέματα, δεν ζηλεύω, είμαι πολύ δοτική και δεν έχω και ιδιαίτερες απαιτήσεις. Πάντα όμως συμβαίνει το ίδιο πράγμα. Κάνουμε μερικές φορές έρωτα και μετά παίρνουν τις αποστάσεις τους. Και κανείς δεν μου έχει δώσει μια σαφή απάντηση.

Το ίδιο έγινε και με τον τελευταίο. Όλα πηγαίνανε καλά. Και ξαφνικά, άρχισε να μην έχει χρόνο. Ενώ εκείνος μου στέλνει πρώτος μήνυμα για να δει τι κάνω, όταν τον ρωτάω πότε θα βρεθούμε μου λέει ότι δεν μπορεί. Και έχει περάσει ένας μήνας από την τελευταία φορά που βρεθήκαμε.

Τι να κάνω; Τι λάθος μπορεί να κάνω; Έχω απελπιστεί…

Σας ευχαριστώ που αφιερώσατε το χρόνο σας για να διαβάσετε το πρόβλημά μου.

Κατερίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr