Site icon TLIFE

Κατερίνα: “Είμαι 19 χρόνων κι από τότε που ήμουν 14 ακούω ότι δεν μπορείς να αγαπήσεις αληθινά. Γιατί;”

Γεια σας!
Είμαι 19 χρόνων κι από τότε που ήμουν 14 ακούω ότι δεν μπορείς να αγαπήσεις αληθινά σε αυτές τις ηλικίες (14-19) και δεν καταλαβαίνω το λόγο.

Επίσης, ακούω ότι όταν αποκτά κάποιος σε αυτές τις ηλικίες ερωτική ζωή δεν το κάνει για το συναίσθημα, αλλά γιατί νομίζει ότι έτσι θα μεγαλώσει κι ότι δεν το ευχαριστιέται και για αυτόν το λόγο δεν συνδυάζει ποτέ το σεξ με το συναίσθημα.

Εγώ λοιπόν αγάπησα, αγαπώ και θα αγαπώ ακόμα το αγόρι που γνώρισα στα 15 μου και έκανα, κάνω και θα κάνω για πάντα μαζί του έρωτα (συναίσθημα) και όχι σεξ για να δείχνω πιο μεγάλη.

Από τη μέρα που τον γνώρισα λέω πως τον αγαπώ τρελά. Είναι ο άντρας της ζωής μου και δεν έχει αλλάξει τίποτα μετά από τέσσερα χρόνια. Και το ίδιο ισχύει και για αυτόν κι ας ήμασταν τότε μόνο 15 και τώρα μόνο 19.

Νομίζω ότι κάποιοι ανώριμοι τα λένε όλα αυτά γιατί δεν ξέρουν να αγαπάνε και δεν τους έχουν αγαπήσει ποτέ.

Θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας. Γιατί οι περισσότεροι λένε πως δεν υπάρχει αγάπη και συναίσθημα στο σεξ στις μικρές ηλικίες; Θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας και να μου εξηγήσετε γιατί το πιστεύετε αυτό…

Katerina

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr