Site icon TLIFE

Κατερίνα: “Η σεξουαλική μας ζωή είναι σχεδόν ανύπαρκτη”

Καλησπέρα!

Είμαι η Κατερίνα και είμαι 27 ετών. Εδώ και 8 μήνες είμαι σε μία σχέση με έναν άνθρωπο πραγματικά αξιόλογο. Μου φέρεται υπέροχα και δεν έχω κανένα παράπονο από τη συμπεριφορά του.

Με προσέχει, με κάνει να νιώθω ασφάλεια, είναι τρυφερός, γλυκός και μου αποδεικνύει με κάθε τρόπο ότι είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί μου. Ταιριάζουμε. Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και περνάμε πολύ καλά μαζί.

Υπάρχει όμως ένα θέμα. Η σεξουαλική μας ζωή είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Ο σύντροφός μου εξαιτίας ενός οργανικού προβλήματος δεν μπορεί να κάνει σεξ.

Όταν το κατάλαβα στην αρχή της σχέσης, αποφάσισα εξαιτίας της πραγματικά καλής σχέσης που έχουμε να του δώσω μια ευκαιρία και να συνεχίσω. Τώρα όμως έχουν περάσει οχτώ μήνες και το πρόβλημα παραμένει. Έχει πάει στο γιατρό, ακολουθεί κάποια αγωγή, αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Δεν ξέρω τι να κάνω και δεν ξέρω καθόλου πως να το χειριστώ. Ή μία μου φίλη θεωρεί πως πρέπει να χωρίσω ενώ η άλλη πιστεύει πως είναι τόσο καλό παιδί και τόσο σωστός σύντροφος που πρέπει να μείνω.

Δεν ξέρω. Όλο αυτό έχει αρχίσει να με επηρεάζει και η υπομονή μου έχει αρχίσει να τελειώνει. Τον αγαπάω, έχω δεθεί μαζί του και μου είναι δύσκολο να πάρω την απόφαση να φύγω. Κι επίσης είναι μια σχέση που πραγματικά με καλύπτει σε όλα τα άλλα επίπεπα.

Έχω μπερδευτεί. Και για να είμαι και απόλυτα ειλικρινής, ένα από το θέματα που με κάνει να διστάζω να πάρω την απόφαση να χωρίσω είναι το πόσο θα του κοστίσει κι εκείνου.

Από τη μία σκέφτομαι το πόσο δύσκολο είναι να βρεις έναν άνθρωπο που να ξέρει να συμπεριφέρεται όμορφα κι από την άλλη κάποιες στιγμές αγανακτώ. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θεωρώ ότι το σεξ είναι το παν σε μια σχέση, αλλά παίζει κι αυτό το ρόλο του. Είναι μια ανάγκη όχι μόνο οργανική αλλά και συναισθηματική. Μου κοστίζει που δεν μπορώ να συνευρεθώ ερωτικά με τον άνθρωπο που είμαι ερωτευμένη.

Χρειάζομαι και την άποψή σας. Τι μου προτείνετε;

Κατερίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr