Site icon TLIFE

Κατερίνα: “Μου είπε: “ξάπλωσα” και στις 4 τα ξημερώματα με πήρε η φίλη μου και μου είπε ότι ήταν μπροστά της για ποτό.”

Καλησπέρα!
Θα ήθελα να μοιραστώ κι εγώ την ιστορία μου…

Είχα σχέση δύο χρόνια με ένα παιδί και πριν από περίπου ένα μήνα χωρίσαμε. Τον πρώτο 1,5 χρόνο όλα ήταν πολύ καλά. Μετά κατρακυλήσαμε. Ανακάλυψα ψέματά του, δεν ήταν ανοιχτός χαρακτήρας, άρχισε να γίνεται οξύθυμος και σε κάθε ευκαιρία μου υπενθύμιζε πως ίσως δεν είναι αυτό που ψάχνω και ίσως μου κάνει κακό. Του μιλούσα και τα λύναμε… Και μετά πάλι τα ίδια.

Πριν ένα μήνα λοιπόν μιλήσαμε, με καληνύχτισε, μου είπε “ξάπλωσα” και στις 4 τα ξημερώματα με πήρε η φίλη μου και μου είπε ότι ήταν μπροστά της για ποτό. Σοκαρίστηκα γιατί το είχε ξανακάνει παλιά και του είχα πει ότι δεν θέλω να μου λέει ψέματα.

Από εκείνη τη στιγμή χωρίσαμε. Τον έβρισα, μετά μου έλεγε θέλει χρόνο, μετά ότι δεν ξέρει, μετά πάλι τα ίδια. Έπαιζε με τα συναισθήματά μου, ενώ εγώ καιγόμουν μέσα μου. Τα Χριστούγεννα πήγε Αράχωβα και έμαθα ότι τσιλιμπούρδιζε. Έχασα πάσα ιδέα. Οι φίλοι ή μάλλον δύο φίλοι του δεν με πήγαιναν γιατί τον ήθελαν ελεύθερο και το έδειχναν. Δεν τους έβαλε ποτέ όρια.

Με τα πολλά, είμαστε χωρισμένοι τώρα, αλλά τον αγαπάω και με πονάει γιατί ξέρω ότι εκείνος θα προχωρήσει πιο γρήγορα από μένα. Δεν στάθηκε δίπλα μου ποτέ ουσιαστικά, αλλά τα αισθήματα είναι αισθήματα.

Τον θέλω πίσω, αλλά ξέρω ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί και τον άφησα. Δεν ξαναστείλαμε. Ένα μήνα τώρα είμαι χάλια. Έχω εξαφανιστεί και από παρέες νιώθω εντελώς μόνη, μια συνεχόμενη θλίψη.

Θέλω να το ξεπεράσω. Αλήθεια το θέλω, αλλά η καρδιά και το μυαλό δεν με αφήνουν…

Katerina

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;
Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr