Κατερίνα: “Μπορεί να ήμουν το 3ο πρόσωπο, αλλά καμιά φορά η καρδιά δεν υπακούει στη λογική!”

Λοιπόν, η δική μου ιστορία είναι σύντομη και συνάμα απίστευτη!

Γνώρισα κάποιον στα 17 κι εκείνος ήταν 28. Μιλάμε για 11 χρόνια διαφορά ηλικίας. Τα είχαμε για ένα διάστημα, αλλά όταν έφυγα για σπουδές τον άφησα.
Αυτός είχε αρραβωνιαστεί. Τότε κατάλαβα πόσο τον αγαπάω. Δεν του το είπα όμως ποτέ. Αλλά αυτός πάντα με ενοχλούσε και μου τηλεφωνούσε, οπότε είχαμε μια επαφή.
Ώσπου κάποια μέρα… έρχεται και μου λέει ότι χώρισε. Για μένα!
Πλέον είμαστε μαζί. Όχι πολύ καιρό και ούτε ξέρω για πόσο. Το μόνο που επιθυμώ είναι να περνάω κάθε μέρα καλά μαζί του χωρίς να σκέφτομαι τι θα γίνει αύριο.
Εγώ ακόμα σπουδάζω και αυτός δουλεύει. Βλεπόμαστε μόνο τα Σαββατοκύριακα.
Αυτήν την ιστορία ήθελα να τη δημοσιεύσω γιατί στα μάτια πολλών φάνηκα το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του. Εγώ δεν πιστεύω σε αυτά λοιπόν…
Μπορεί να ήμουν το τρίτο πρόσωπο, αλλά καμιά φορά η καρδιά δεν υπακούει στην λογική.
Τι είναι καλύτερο να κάνουμε; Ό, τι μας λέει η καρδιά ή η λογική;
Κατερίνα
Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. h kardia!!!

  2. Καλα δεν το συζηταμε οτι ο νεαρος ειναι για κλωτσιες!!!! Σε παραταει το πιπινι …ενω το θελεις ,,,,,και τι σου φταιει βρε η καημενη η κοπελιτσα που πηγες και αραβωνιαστηκες κιολας !!!Δεν σου εφτανε ενας απλος δεσμος!!!! ηθελες και μονοπετρα τρομαρα σου!!!!!! Ηθελες να το ριξεις το πιπινι και το εριξες ….Μαγκια σου, αλλα το πιπινι γιατι το αφηνεις να νομιζει οτι ειναι και καλα η μοιραια γυναικα ????!!!!το τριτο προσωπο???? Καημενο πιπινι !!!!!ουτε τριτο προσωπο εισαι ,ουτε τριτο ματι ,ουτε τριτο προγραμμα !!!Τα φτιαξε με την αλλη για να σε κανει να λυσαξεις και λυσαξες και τωρα σε παιζει αρλεκιν ο τυπος …ο μοιραιος ……ο διχασμενος!!!!!!!! Αλλα θα μου πεις τι θα εχετε να λετε τα σβκυριακα που βρισκεστε …….

  3. Καλο μου πιπινι ηρεμησε!!!Δεν εισαι ουτε το τριτο προσωπο ουτε το τεταρτο !!!!Εισαι ενα αθωο πιπινι στο οποιο ο εμπειρος πιπινοκυνηγος ειχε στησει ξωβεργα !!!!!Τσιμπισες εσυ και τωρα σε γλενταει με την ησυχια του χρατσα τις χρουτσα τις …..την μονη που λυπαμαι ειναι την κοπελα που αραβωνιαστηκε ο καζανοβας μας για να σε κανει να λυσαξεις !!!!!οπου εσυ λυσαξες και τα υπολοιπα ειναι ιστορια !!!!!Να περνατε καλα να λετε κι αλλα ωραια παραμυθια να περνατε τα σαββατοκυριακα σας !!!!!!!!

  4. Τι λείπει από την ιστορία;;; Όσο καιρό σε πολιορκούσε τι είδους επαφή είχατε;;; Δεν φταις εσύ που ήσουν το τρίτο πρόσωπο…αλλά που τα έχεις φτιάξει με αυτόν τον μ@@@κα δεν σε ανησυχεί που μπορεί και φέρεται έτσι στις γυναίκες;;;;

  5. th kardia kai mono!! dn 8a s pw polla mono auto na 8umase! o kosmoc eine polus h zwh omos ligh!pote dn 3ereis t s 3hmerwnei!!! zhsto kai mn skeftesai kanenan

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More