Κατερίνα: “Να του μιλήσω πριν τον χάσω για πάντα ή να τον αφήσω να φύγει χωρίς να μάθει ποτέ τίποτα;”

Καλησπέρα σας!

Θα ήθελα κι εγώ να σας πω την ιστορία μου γιατί αυτή τη στιγμή είμαι πιο μπερδεμένη από ποτέ…

Με τον Χ. χωρίσαμε πριν δυόμιση χρόνια λόγω δικής μου κακής συμπεριφοράς αλλά και λόγω απόστασης. Είναι άνθρωπος πολύ ξεχωριστός, ευγενικός, έξυπνος, όμορφος, εν ολίγοις όλα όσα θα ήθελε η κάθε γυναίκα.

Το μοναδικό του ελάττωμα; Ο έρωτας που έχει για την καριέρα του η οποία πάει ανέλπιστα καλά. Βραβεύσεις, διπλώματα, προτάσεις για δουλειά στο εξωτερικό κλπ.

Ενώ λοιπόν είχαμε χαθεί για κάποιο διάστημα τον τελευταίο καιρό ξαναβρεθήκαμε για επαγγελματικούς κυρίως λόγους και έπειτα βγήκαμε 2-3 φορές πάντα σε φιλικό κλίμα. Εγώ αν και τον αγαπάω και δεν τον ξεπέρασα ποτέ δεν είπα τίποτα γιατί στην τελευταία μας συνάντηση μου είπε ότι είναι μόνος καιρό τώρα λόγω δουλειάς και θα φύγει στο εξωτερικό για δύο χρόνια περίπου. Έτσι ενώ σκόπευα να του μιλήσω δεν είπα τίποτα…

Οι μέρες περάσαν όμως και σε λίγο καιρό φεύγει και τον χάνω για πάντα! Και εδώ είναι το πρόβλημα. Να του μιλήσω; Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι (σίγουρα δεν θα μείνει για χάρη μου να θυσιάσει την καριέρα που περιμένει και φυσικά δεν θα το ήθελα αυτό).

Κάνω υπομονή και δεν λέω τίποτα γιατί δεν θέλω να φύγει έχοντας στενοχώρια για μένα (γιατί ξέρω ότι θα στενοχωρηθεί), δεν μπορώ όμως και να το κρατάω μέσα μου με την αγωνία τι θα γινόταν αν ήξερε πόσο πολύ τον αγαπάω.

Εσείς τι λέτε; Να του μιλήσω πριν τον χάσω για πάντα ή να τον αφήσω να φύγει χωρίς να μάθει ποτέ τίποτα;

Περιμένω τις απόψεις σας…

Ευχαριστώ!
Katerina

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Μα ούτως ή άλλως χαμένος ήταν αυτός για εσένα. Πριν δυόμισι χρόνια δεν χωρίσατε εξαιτίας σου;;

  2. kalispera kopelia!exeid dikio einai ligo diskolo..ego 8a elega na vgeite kapou omorfa gia teleftaia fora kai na tou peis ola osa nio8eis siblironodas omos sto telos oti apla i8eles na 3erei prin figei is na alla3ei kati.toulaxiston na to bgaleis apo mesa sou na gnorizeis oti 3erei ta ais8imata sou pleon k na eisai isixi mesa sou oti toulaxiston tou eipes oti nio8eis prin figei.fisika prepei na faneis kai dinati giati afto 8a einai apla mia teleftaia erotiki e3omologisi afou to na afisei ti kariera pou toso perimene opos les einai diskolo.parola afta kai oi dio 8a 3erete esi 8a to exeis vgalei apo mesa sou aftos 8a gnorizei kai pote de 3ereis pos e3elisode ta pragmata.isos kai sto mellon na eiste mazi.kalo einai omos prin figei na 3erei.kouragio k pote de 3ereis ti ginetai 🙂

  3. Όταν υπάρχει αμοιβαία αγάπη, εμπιστοσύνη και σεβασμός, καμμιά απόσταση και καμμιά καριέρα δεν μπορεί να χωρίσει τους ανθρώπους. Μπορείτε να έχετε καθημερινή επικοινωνία μέσω skype, μπορείς να ταξιδεύεις συχνά και να τον βλέπεις, μπορείς να βρείς κι εσύ δουλειά κοντά του. Σημασία έχουν οι προτεραιότητες που βάζεις στη ζωή σου, αν είσαι αποφασισμένη να τα παρατήσεις όλα για χάρη του και αν αυτός σε εμπιστεύεται ότι δεν θα ξανασυμπεριφερθείς άσχημα.και δεν θα ξανααλλάξεις γνώμη.

  4. ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΟΥ…ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ…ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!

  5. να του μιλησεις,αλλιως θα μετανιωνεις για ολη σου την ζωη που δεν του μιλησες…κ ποιος ξερει…μπορει να νιωθει κ εκεινος τ ιδιο για σενα…αλλα δεν θα το μαθεις αν δεν ρισκαρεις….δεν εχεις να χασεις κατι…καντο…μιλα του

  6. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ Η ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ?? —-ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ — ΑΝ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΣΑΜΠΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ —-ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑΤΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ —ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ , ΟΠΟΤΕ ΠΡΑΞΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ —

  7. an pisteueis oti einai o megalos su erwtas na to kaneis na tu milhseiss alla to kuriotero einai na mhn ksanadeikseis auth th sumperifora pu eixes sth arxhh…an eisai sta alh9eia erwteumenh 9a to katalavei kai na to psakseis monh su mesa su… elpizw na voh9hsa ligooo…kalh tuxhh

  8. katerina ego leo a tou miliseis kai oti vgei..eksallou den exeis na xaseis kai kati..afou oute iste mazi kai autos kalos exonton ton pragmaton tha figei..mila tou na nioseis esi kalitera exontas panta sto nou sou na mn perimeneis kati afou exei pligothei idi mia fora gia sena…skepsou omos mipos oti einai to kalo paidi pou pote den mporeses na vreis thes na ton ksanaexeis sigouro..mipos einai auto?skepsou ta ola gt na ksereis ta lathi mas arga i grigora ta plironoume,.kali tixi..

  9. Κατερίνα,
    όταν δύο άνθρωποι γνωρίζονται και κάνουν σχέση σε νεαρή ηλικία, πριν κατασταλάξουν επαγγελματικά, πριν αποφασίσουν πώς θέλουν ή πως αντέχουν να είναι το μέλλον τους, είναι πολύ πιθανό τα πράγματα να μην εξελιχθούν με τον επιθυμητό γι αυτούς τρόπο. Είναι το τίμημα της φιλοδοξίας, της ελευθερίας…Γιατί θα μπορούσατε να πείτε:”Εμείς θα είμαστε μαζί, έστω σε βάρος των προσωπικών επιλογών”! Δεν το είπατε και πολύ σωστά πράξατε κατά τη γνώμη μου! Οι σχέσεις μας υπάρχουν για να μας στηρίζουν, να μας αναπτερώνουν όχι για να μας κρατούν πίσω, να μας στερούν ευκαιρίες και εν τέλει την προσωπική μας εξέλιξη και πρόοοδο! Είναι σωστό που θέλεις να τον αφήσεις ελεύθερο, αυτό είναι άλλωστε και το νόημα του πραγματικού ενδιαφέροντος για τον άνθρωπο που αγαπάς..! Εγώ δεν καταλαβαίνω όμως γιατί διεκόψατε αυτά τα χρόνια…, το προσπαθήσατε και δεν τα καταφέρατε? Και γιατί επί 2,5 χρόνια δεν ξαναμιλήσατε γι αυτό, γιατί δεν του είπες πως τον αγαπάς? Ή μάλλον…πώς άντεξες 2,5 χρόνια αυτόν τον συμβιβασμό? Είσαι σίγουρη πως πραγματικά τον αγαπάς και απλώς δεν κλονίζεσαι που φεύγει για το εξωτερικό? Μήπως απλά σε σόκαρε αυτή η είδηση? Εαν πρόκειται για πραγματική αγάπη, που δεν έσβησε επί 2,5 χρόνια…τότε ναι, φυσικά να του μιλήσεις…! Όχι με απελπισία αλλά με γλυκύτητα και ειλικρίνια…Εαν όμως δεν είσαι σίγουρη για ό,τι νιώθεις…ίσως θα ήταν καλύτερο να μην επαναφέρεις ένα ζήτημα που -τυπικά τουλάχιστον-έχει λήξει…! Επίσης…πώς είναι τα δικά του συναισθήματα? Είναι ίδια με τα δικά σου ή έχει προχωρήσει? Σε κάθε περίπτωση βέβαια εσύ έχεις δικαίωμα να εκφράσεις όσα αισθάνεσαι αλλά θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου το ενδεχόμενο να πληγωθείς απο τη μη αμοιβαιότητα των συναισθημάτων…! Στάθμισε μέσα σου όλα τα ενδεχόμενα, κατανόησε τί νιώθεις και πράξε ανάλογα! Εαν πάντως όντως θέλεις να είσαι μαζί του, ναι! Μίλησέ του! Ακόμη κι αν δεν αλλάξει κάτι,θα ξέρεις πως το προσπάθησες, θα είσαι ήρεμη! Εύχομαι τα καλύτερα! Εύχομαι το συναισθηματικό σας δέσιμο να γεφυρώσει την απόσταση που σας χωρίζει!

  10. Θα χρησιμοποιήσω τη φράση, όπως την έγραψε η Τζέη Ώστεν στο βιβλίο της “Περηφάνεια και Προκατάληψη”: “THE DISTANCE IS NOTHING WHEN ONE HAS A MOTIVE”. Η απόσταση, λοιπόν, δεν είναι τίποτα όταν έχετε έναν κοινό σκοπό, το να είστε δίπλα ο ένας στον άλλον, δηλαδή. Θα συμφωνήσω με τα όσα έγραψε προηγουμένως η Έλλη και θα σε παροτρύνω να του μιλήσεις πάραυτα!!! Καλή τύχη.

  11. Να του μιλήσεις, εξ’αλλου δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Δεν θέλεις κάποια στιγμή ν’αναπολήσεις το παρελθόν και να μετανιώνεις για πράγματα που δεν έχεις κάνει. Εαν φας το κεφάλι σου το έφαγες! Τουλάχιστον θα έχει βγει απο μέσα σου!

  12. Καλό καλοκαίρι, Κατερίνα. Παραδέχτηκες πως από δική σου κακή, συμπεριφορά, χωρίσατε και φυσικά και έπαιξε, ρόλο, η απόσταση. Ενώ διέκρινες τα καλά του στοιχεία, αποφάσισες -και σίγουρα δεν ήταν μόνο μιας στιγμής, σκέψη- να μην του φέρεσαι, σωστά. Αυτό είναι το λάθος που κάνουν οι περισσότερες, γυναίκες. Δεν εκτιμάνε το καλό, όταν έρχεται στην ζωή τους. Θα πρότεινα να τον αφήσεις, ήσυχο, επειδή μια τέτοια συμπεριφορά, από το μέρος μιας γυναίκας, πληγώνει έναν ευαίσθητο, άντρα. (το έχω πάθει κι εγώ, και ξέρω, καλά). Στο θέμα του σπασμένου γυαλιού, υπάρχει ισότητα, ανάμεσα στα δύο, φύλα. Όπως μια γυναίκα, δεν θέλει να έχει καμία επαφή, όταν ξεκόβει από έναν άντρα, το ίδιο και ένας ευαίσθητος άντρας, δεν θέλει, ποτέ, πίσω, κάποια που δεν τον εκτίμησε, όταν έπρεπε. Όλοι μας κάνουμε λάθη, και ελπίζω, επίσης, εσύ, να έμαθες κάτι από αυτό, ώστε την επόμενη φορά, να δώσεις μια ευκαιρία, σε έναν άντρα, εκεί έξω, που αξίζει. Να είσαι καλά.

  13. να του μιλησεις ΤΩΡΑ γιατι μετα απο καποια χρονια θα το σκεφτεσαι και θα χτυπας το κεφαλι σου που τον αφησες να φυγει μεσα απο τα χερια σου…. και θυμησου οτι για να κρατησει η σχεση σας πρεπει να παραδεχτειτε τα λαθη σας και το κυριοτερο να μην αφησετε την αποσταση να μπει ΞΑΝΑ αναμεσα σας ………….. παρακαλω να δημοσιευτει…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More