Site icon TLIFE

Κατερίνα: “Πείτε μου σας παρακαλώ έναν τρόπο να τον πείσω να βρεθούμε…”

Fotolia

Γειά σας! Η ιστορία μου δεν έχει την κατάληξη που θα επιθυμούσα…

Γνώρισα τον Ν. το καλοκαίρι. Μετά από πολλές αποτυχημένες και άσχημες σχέσεις που με είχαν κάνει να νιώθω ότι δεν αξίζω βρέθηκε αυτός ο άνθρωπος στη ζωή μου και για πέντε μήνες με έκανε την πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο…

Όμως, μια μέρα μου είπε ότι πρέπει να φύγει εξωτερικό για καριέρα -εγώ 22, αυτός 30- κι έτσι χωρίσαμε… Έκλαψα, παρακάλεσα, του είπα ότι δεν θα τον ζαλίζω με τηλέφωνα και μηνύματα κι ότι θα μιλάμε όταν μπορεί εκείνος, όμως είπε ότι δεν ήθελε να περάσει πάλια μια ίδια εμπειρία. Είχε και πιο παλιά σχέση με απόσταση και τον κούρασε.

Με αποχαιρέτησε σχεδόν κλαίγοντας, λέγοντας ότι πονάει, ότι δεν θέλει και δεν θα χαθούμε, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε μαζί για τα επόμενα δύο χρόνια που θα λείπει.

Σήμερα όμως, ένα μήνα μετά, έχει χαθεί… Δεν έχει στείλε ούτε ένα μήνυμα και απαντάει μόνο αν του στείλω εγώ. Κι αυτό γιατί δεν είναι ότι δεν με νοιάζεται, αλλά δεν μπορεί να με βλέπει γιατί τον πονάει που δεν είμαστε μαζί και θέλει να ξεχαστούμε.

Από την άλλη, οι φίλοι μου λένε ότι δεν τον νοιάζει κι ότι αν με αγαπούσε θα έστελνε να δει τι κάνω.

Εγώ τον θέλω ακόμα όμως και δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν θα τον ξαναδώ. Πείτε μου σας παρακαλώ έναν τρόπο να τον πείσω να βρεθούμε και πως μπορώ να τον κάνω να γυρίσει πίσω ή έστω να μη χαθούμε!!!

Δεν θέλω άλλον άντρα, ούτε να “προχωρήσω” κτλ. Θέλω απλά να είμαι μαζί του. Εσείς τι λέτε;

Κατερίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr