Site icon TLIFE

Κατερίνα: “Πολλοί μου λένε ότι τους αρέσει το ότι φαίνομαι σιδηρά κυρία αλλά…”

Αρχίζω και απελπίζομαι. Αναρωτιέμαι και προσπαθώ να καταλάβω το “ποσό” που μου αναλογεί, αλλά δεν βρίσκω να φταίω. Ας το πάρουμε από την αρχή λοιπόν…

Είμαι 23 ετών κι έχω προβληματιστεί με το γεγονός πως περίπου ένα χρόνο τώρα όσοι άνδρες μπαίνουν στη ζωή μου με τον έναν ή τον άλλον τρόπο δεν ζητάνε από εμένα κάτι σταθερό.

Πραγματικά χωρίς να θέλω να φανώ υπερόπτης είμαι μια κοπέλα που ούτε πρόβλημα με την εμφάνισή μου αντιμετώπισα ποτέ, ούτε με την αυτοπεποίθησή μου, ούτε τίποτα. Και πάντα είμαι σοβαρή στις κινήσεις μου -δηλαδή το γεγονός του ότι μπορεί να είμαι προκλητική και να προκαλώ τους άντρες για αυτό δεν επιδιώκουν κάτι σοβαρό, πραγματικά το βάζω στην άκρη.

Είχα μια μακροχρόνια σχέση και όλοι το ήξεραν στην κλειστή κοινωνία που μένω. Όταν χώρισα, μετά από καιρό έκανα σχέση με ένα άλλο παιδί που κράτησε εφτά μήνες περίπου κι από τότε όλοι επεδίωκαν να κάνουν σεξ μαζί μου, αλλά μέχρι εκεί. Δεν ενέδωσα εννοείται γιατί είμαι σε θέση να καταλάβω τι θέλει ο άλλος από εμένα, αλλά έχω προβληματιστεί…

Η μόνη φορά που έκανα κάτι με κάποιον ήταν επειδή νόμιζα πως πραγματικά θέλει κάτι σοβαρό από εμένα. Βγαίναμε, ήταν πολύ προσεκτικός, δεν με πίεσε να προχωρήσουμε και όταν ήμουν έτοιμη έγινε. Μετά όμως η συμπεριφορά του άλλαξε θεωρώ. Ίσως έγινα κι εγώ λίγο πιο πιεστική μετά από αυτό -ναι, το δέχομαι, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ πως οι άνθρωποι σήμερα τα παρατάνε τόσο εύκολα. Δεν παλεύουν καν.

Και όσο να ‘ναι είμαι κι εγώ γυναίκα, δεν θέλω να είμαι σε μια ηλικία μετά από δέκα χρόνια και να έχω πάει με τους μισούς από την περιοχή μου… Προσπαθώ να καταλάβω που φταίω, τι κάνω λάθος, αλλά πραγματικά όταν με γνωρίζουν καταλαβαίνουν και οι ίδιοι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι παραπάνω. Παρόλα αυτά επιμένουν μέχρι να το καταφέρουν.

Απογοητεύομαι λίγο, αλλά αν ήξερα ότι εγώ είμαι λάθος θα προσπαθούσα να το διορθώσω. Πολλοί μου λένε ότι τους αρέσει το γεγονός ότι φαίνομαι σιδηρά κυρία αλλά πιστεύω ότι το κάνω για να πείσω και τους άλλους ότι δεν είμαι κανένα κοριτσάκι της σειράς.

Το πρόβλημα όμως παραμένει… Να τους ενοχλεί τόσο ο χαρακτήρας μου; Είμαι πιεστική λίγο αλλά ως εκεί. Δεν έχω κάτι μη αντιμετωπίσιμο. Τι φταίει;;;;;; Γιατί μπορεί να τα ρίχουμε στους άνδρες αλλά αμφιβάλω στο ότι φταίνε μόνο εκείνοι. Βοήθειααααααα!!!!!

Κατερίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr