Κατερίνα: “Πριν 2 χρόνια γνώρισα την κολλητή μου… Βγήκαμε έξω για να μου γνωρίσει το αγόρι της…”

Καλησπέρα!

Πριν δύο χρόνια γνώρισα την κολλητή μου. Από την αρχή ένιωσα πως είναι το πρόσωπο που έλειπε από τη ζωή μου. Επειδή όμως μένουμε μακριά και δεν της επιτρέπεται να βγαίνει μακριά από το σπίτι δεν βγαίναμε πολλές φορές.

Μια φορά από αυτές λοιπόν βγήκαμε έξω για να μου γνωρίσει το αγόρι της. Θεώρησα πως ήταν υπέροχο άτομο και πως ταιριάζουν απίστευτα. Από όλα όσα μου είχε πει για εκείνον τον ένιωθα φίλο μου.

Έτσι, αφού βγήκαμε όλοι μαζί μιλούσα κατά διαστήματα μαζί του (φιλικά, χωρίς τίποτα το ερωτικό). Από ότι φαίνεται όμως δεν ταίριαζαν τόσο γι’ αυτό χώρισαν.

Από τότε που χώρισαν πάγωσαν οι σχέσεις μας και δεν ήθελε να συζητήσουμε καν για το χωρισμό της. Από ότι έμαθα όμως ζήλευε επειδή εγώ μιλούσα με εκείνον.

Πως γίνεται να ζηλεύεις κάποιον που είναι κάθε μέρα δίπλα σου και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη σου; Νιώθω πολύ μπερδεμένη και ταυτόχρονα προδομένη καθώς δεν περίμενα ποτέ ότι μπορεί να με ζηλεύει…

Δεν ξέρω τι να κάνω γιατί ενώ είναι κολλητή μου και την λατρεύω, έμαθα πως έχει πρόβλημα, επειδή είμαι φίλη με εκείνον.

Θέλω τις γνώμες σας και συγγνώμη αν σας κούρασα με την φλυαρία μου!

Κατερίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. η αντιδραση της για μενα ειναι φυσιολογικη..και μενα θα με πειραζε αν η κολλητη μου μιλουσε με τον πρωην μου…βεβαια σιγουρα παιζουν ρολο και οι λογοι που χωρησαν ποιος το ηθελε ποιος οχι κτλ…αλλα σε τετοιες περιπτωσεις γλυκια μου συνηθως διαλεγεις στρατοπεδο και κρατας με τον αλλο τυπικες σχεσεις…αν θελεις την φιλη σου πισω μιλησε της ανοιχτα για τα αισθηματα σου γαιτι ισως νιωθει προδωμενη απο την φιλια σας και οχι ζηλεια οπως το μεταφραζεις εσυ..

  2. κακώς κάκιστα άρχισες πάρε δώσε μαζί του.

  3. απο τη στιγμη που εσυ φερθηκες ενταξει,το προβλημα το εχει αυτη και αυτη πρεπει να το λυσει.εσυ προσπαθησε να της μιλησεις παλι και αμα τη βλεπεις ανενδοτη τοτε αστο σταματα να ασχολεισαι…εκεινη θα χασει…αλλα εισαι σιγουρα ενταξει;εννοω οτι μπορει αθελα σου να εφταιξες κι εσυ.δηλαδη μπορει ο τροπος που μιλουσες στο αγορι της να μην ηταν μονο φιλικος,ή να εδειχνες εντονο ενδιαφερον,εστω κι φιλικο.ακομα κι αν εσυ ησουν αθωα στις προθεσεις ο αλλος μπορει να ”μετεφρασε” τη συμπεριφορα σου διαφορετικα…παντως να ξερεις,με το αγορι της κολλητης δεν γινομαστε ποτε κολλητοι……………

  4. Γιατη δηλαδη ειναι τοσο κακο η κοπελα να κρατα φιλικες σχεσεις με το αγορι της κολλητης της;Τυπικα ειναι φιλοι…απο την στιγμη που μιλουσαν μονο φιλικα δεν υπαρχει λογος να παρερμηνευσει καποιος την στμπεριφορα της!

  5. Αν οπως λες είναι κολλητη σου και τη λατρευεις γιατι τοτε προτίμησες τον πρωην της απο αυτην.αν την αγαπας τη φιλη σου οπως λες,θα πρεπει να κανεις περα τον νεαρο, αποδεικνυοντας οτι οντως εισαι φιλη της και να τα ξαναβρεις μαζι της.εγω καταλαβαινω απολυτα τη κολλητη σου και απορω με τη συμπεριφορα σου. αλλα κατι μου λεει πως εισαι τσιμπημενη με το πρωην της φιλης σου και στο τελος θα την προδωσεις ακομα χειροτερα,κανοντας σχεση μαζι του.αλλιως δεν εξηγειται το να προτιμας αυτον απο τη κολλητη σου.λοιπον η φιλια πρεπει να αποδεικνυεται.κι επειδη δεν γινεται να εισαι φιλη με τον πρωην μιας φιλης σου.αποφασισε και διαλεξε ποιον αγαπας περισσοτερο και κρατα αυτον στη ζωη σου.

  6. δε φτανει που εισαι φιλη με τον πρωην της….νομιζεις οτι σε ζηλευει κ απο πανω….. δεν κανεις για φιλη της….κ ποσω μαλλον για κολλητη της….

  7. Αυτό που ορισμένες κοπέλες θέλουν ντε κ καλά να είναι φίλες με τον γκόμενο των φιλενάδων τους ποτέ δεν το κατάλαβα… Γτ να μιλάς με τον φίλο της? Δεν είμαι υπέρ των ιδιοκτησιακών σχέσεων αλλά είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις πως είναι κάτι προσωπικό της που δεν θέλει να το μοιράζεται μαζί σου? Αλλά κ το θέμα ζήλεια να μην ήταν δεν μπορείς να καταλάβεις πως όλοι θέλουμε οι δικοί μας φίλοι να είναι στο δικό μας πλευρό κ όχι να τους μοιραζόμαστε με το εκάστοτε αγόρι μας γτ πολύ απλά η φιλική σχέση είναι που νιώθουμε πως θα διαρκέσει?

    Κ το χειρότερο όλων είναι πως ΜΟΝΟ οι γυναίκες έχουν την ανάγκη να πιάνουν παρέα με τους γκόμενους των φίλων τους.
    Δεν έχω δει ούτε ένα αγόρι να έχει κρατήσει επαφή με πρώην γκόμενα φίλου του εκτός κ αν θέλει να της την πέσει. Κ αφού το κάνει αν φάει Χ πάλι θα την γράψει. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γτ οι γυναίκες μπαίνουν σε αυτές τις διαδικασίες.

  8. Μια μικρη αλλαγη στην ιστορια…τα παιδια ειναι και παλι μαζι…δεν θελω να το παρω πανω μου αλλα μπορω να πω με σιγουρια οτι βοηθησα σε αυτο.

  9. Ναι η αληθεια ειναι να μην το παρεις πανω σου, γιατι καμια γυναικα δεν θα ηθελε ο γκομενος της να επηρεαζεται απο την κολλητη της για το αν θα τα ξαναφτιαξουν ή οχι…….Αμα θελησει να της κανει προταση γαμου, να σε ρωτησει, να του δωσεις το ΟΚ, και μετα να το ζητησει απο τη φιλη σου….Τragik….πιο αβουλος πεθαινεις…

  10. Δεν υπάρχει φιλιά ανάμεσα σε άντρα και γυναικα. Είναι λάθος να μιλάς με το αγόρι της φίλης σου δεν έχει κανένα νόημα αν έχεις τόση ανάγκη από φίλους ψάξε κοπέλες. Δεν έπρεπε καν να βγείτε οι 3 σας. Καλό είναι να ξέρεις κάποια πράγματα γι αυτόν για να μπορέσεις να της δίνεις συμβουλές, αλλά μέχρι εκεί λάθος που βγήκατε λάθος που μιλάτε. Γνώμη μου, αυτά ειναι λάθη που καταστρέφουν πολλά πράγματα. Μπορεί να της είπε ότι γουστάρει εσένα και να χώρισαν μπορεί το ότι διποτε δεν μπορείς να έχεις άντρα για φίλο σου

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

Read More

And More