Site icon TLIFE

Κατερίνα: “Το πρόβλημα όμως από την αρχή της σχέσης μας είναι οι γονείς του. Τι να κάνω;”

Γεια σας!

Είμαι 19 χρόνων κι έχω σχέση με ένα παιδί δύο χρόνια μεγαλύτερο από μένα εδώ και πέντε χρόνια.

Είχαμε γνωριστεί στο facebook αν και είχαμε πολλούς κοινούς φίλους και συναντιόμασταν συχνά. Όπως μου έχει πει ποτέ δεν με είχε δει. Δεν ήξερε ότι υπάρχω. Μόλις μιλήσαμε όμως στο facebook ενθουσιάστηκε μαζί μου, αν και δεν με είχε προσέξει ποτέ από κοντά και με είχε δει μόνο από φωτογραφίες.

Μου ζήτησε να βγούμε κι όπως μου είπε αργότερα μόλις με είδε είπε από μέσα του ότι θα είμαστε μαζί.

Μετά από λίγο καιρό που βγαίναμε, τα φτιάξαμε, κι από τότε είμαστε μαζί. Περνούσαμε υπέροχα μαζί… Ένα διάστημα είχαμε πολλά προβλήματα αλλά τα ξεπεράσαμε με την αγάπη μας και εδώ και καιρό είμαστε πιο καλά από ποτέ.

Από την αρχή της σχέσης μας μου μιλούσε για γάμο, παιδιά και ήθελε να γνωρίσει και τους γονείς μου. Τους γνώρισε. Το πρόβλημα όμως από την αρχή της σχέσης μας είναι οι γονείς του.

Επειδή έχουν σπουδάσει και οι γονείς μου όχι, κι εγώ δεν κατάφερα να μπω σε πανεπιστήμιο, μας θεωρούν κατώτερους και του λένε ότι τον θέλω γιατί είναι έξυπνος, σπούδασε και έχει δουλειά. Από την αρχή της σχέσης του έλεγαν ότι τον θέλω μόνο για αυτό κι ότι θα προσπαθήσω να μείνω έγκυος για να τον κρατήσω κοντά μου.

Δεν αντέχω άλλο τις προσβολές τους. Δεν ξέρω τι να κάνω. Μας κάνουν και μαλώνουμε όταν λένε διάφορα για εμένα και την οικογένειά μου.

Το μόνο καλό είναι ότι το αγόρι μου δεν συμφωνεί μαζί τους, αλλά δεν τους βάζει και στη θέση τους, όπως πρέπει, για αυτό και μαλώνω μαζί του. Τι πιστεύετε πως πρέπει να κάνω; Να ασχοληθώ μαζί τους ή να μην κάνω τίποτα;

Κατερίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr