Κάτια: “Ο “άλλος” όμως έρχεται ακόμα στον ύπνο μου και στο μυαλό μου.”

Καλημέρα σε όλους.

Είμαι 24 και έχω μια πολύ όμορφη σχέση εδώ και δύο χρόνια με έναν άνθρωπο αρκετά χρόνια μεγαλύτερό μου. Ήταν αυτός που με βοήθησε να ξεχάσω, ή και όχι! Στα 21 μου ερωτεύτηκα τρελά με έναν συνομήλικό μου και κάναμε σχέση μεν, από απόσταση δε. Όλα ήταν υπέροχα, μέχρι που τα κατέστρεψα όλα.

Η επιβεβαίωση στη γυναίκα είναι άτιμο πράγμα. Χωρίσαμε με το χειρότερο τρόπο, δεν μου απάντησε σε καμία κλήση μου και σε κανένα μήνυμα ποτέ. Πληγώθηκε και μετά πλήγωσε και εμένα.

Με λάτρευε και με μίσησε. Έτσι είναι η ζωή… τη μία μέρα πετάς από χαρά και την άλλη δεν θες να υπάρχεις. Τέλος πάντων, μετά από αρκετούς μήνες το πήρα απόφαση και προσπάθησα να προχωρήσω, με ανόητα ραντεβού που δεν έμειναν μόνο στο ραντεβού, αλλά με κανένα αποτέλεσμα.

Μέχρι που αντίκρισα το φίλο μου και μου άλλαξε τη ζωή. Είμαι και με αυτόν από απόσταση αλλά βρισκόμαστε πολύ συχνά και σκοπεύουμε να μείνουμε μαζί. Ο “άλλος” όμως έρχεται ακόμα στον ύπνο μου και στο μυαλό μου.

Πιστεύω ότι ακόμα πονάω. Θέλω να τον διαγράψω, να μην υπάρχουν αναμνήσεις που ίσως με κρατάνε πίσω. Θα ξεχάσω ποτέ κορίτσια;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Κάτια

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Γιατί κάνεις σχέσεις απο απόσταση; μένεις κάπου απομακρυσμένα; στην πόλη/χωριό που ζείς δεν μπορείς να βρείς κάποιον; Πόσο μεγαλύτερος είναι αυτός που τα ‘έχεις’;;; Λίγο αγαθή μου φαίνεσαι και drama queen.

  2. Για να καταλαβω τον πρωην τον κερατωσες?Γιατι δεν το λες και ξεκαθαρα …Αν ναι, τι περιμενες…εχει καθε δικαιωμα να μη θελει να σε ακουσει και λογικο που εκοψε καθε επαφη μαχαιρι.Και αντι να αναρωτιομαστε αν θα το ξεπερασεις εσυ ποτε καλο θα ηταν να αναρωτιομαστε ποσο καιρο θα παρει στον ιδιο να ξαναεμπιστευτει γυναικα και τι πιθανοτητες υπαρχουν να ξανανιωσει ασφαλης σε μια σχεση.Στο λεω ως παθουσα πως το κερατο αφηνει σημαδια στον κερατωμενο για πολλα πολλα χρονια.Προκαλει προβληματα στο θεμα της εμπιστοσυνης σε ολους τους τομεις.Γνωμη μου ειναι να μην επιδιωξεις επαφη μαζι του, καθως ηταν σαφης πως δε θελει επαφες.Κατανοω οτι ισως πονας και εσυ,αλλα θεωρω πως το σκεφτεσαι ακομα γιατι ισως θες να ακουσεις απο τον πρωην οτι σε συγχωρεσε μεσα του και ετσι να ξαλαφρωσεις απο τις τυψεις.Ο χρονος θα απαλυνει τις οποιες τυψεις σου αρκει να σταματησεις να το σκεφτεσαι ολη την ωρα.Γνωμη μου ειναι να επικεντρωθεις στον τωρινο σου συντροφο και να μαθεις απο τα λαθη σου.Μην αφηνεις το μυαλο σου να σε παρασυρει στα παλια.Ο,τι εγινε εγινε.Τωρα αααααααν το τονιζω νιωθεις τοσο χαλια σε σημειο να το σκεφτεσαι ολη την ωρα ισως μπορεις να επικοινωνησεις μαζι του με ενα μηνυμα δηλωνοντας το ποσο λυπασαι για οτι εγινε, ακομα και μετα απο τοσο καιρο, και πως του ευχεσαι τα καλυτερα ελπιζοντας πως καποια μερα θα σε συγχωρεσει.Αλλα το θεωρω ριψοκινδυο, γιατι ισως περασεις αλλα μηνυματα που οντας σε σχεση καλο θα ηταν να τα αποφυγεις.Καλη συνεχεια.

  3. Είναι οι τύψεις και το γεγονός ότι δεν έχεις συγχωρήσει εσυ ακόμα τον εαυτό σου. Βρες τις ισορροπίες σου και μόλις αισθανθείς καλύτερα με τον εαυτό σου τότε θα πάψεις να τον βλέπεις στον υπνο σου. Όλοι κάνουμε λάθη, μαθαίνουμε από αυτά, συγχωρούμε τον εαυτό μας και πάμε παρακάτω χωρίς να τα επαναλάβουμε!

  4. Η αλήθεια όσο και αν πονάει, είναι οτι δεν θα τον ξεπεράσεις ποτέ. Η απόρριψη με οποιονδήποτε τρόπο μένει πάντα χαραγμένη μέσα σου. Το μόνο πράγματα που θα μπορούσες να κάνεις είναι να σκεφτείς οτι όσο και αν πονάς ποτέ δεν θα αλλάξει το παρελθόν σου.. Συγχώρεσε τον εαυτό σου και κοίτα μόνο μπροστά. Να ξέρεις οτι εκεί έξω υπάρχουν πολλές ραγισμένες καρδιές σαν την δική σου, το θέμα είναι να βρούμε τη δύναμη να προχωρήσουμε ολοκληρωτικά. Αγάπησε πρώτα τον εαυτό σου και θα νιώθεις καλύτερα. 🙂

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More