Site icon TLIFE

Κάτια: “Ο “άλλος” όμως έρχεται ακόμα στον ύπνο μου και στο μυαλό μου.”

Καλημέρα σε όλους.

Είμαι 24 και έχω μια πολύ όμορφη σχέση εδώ και δύο χρόνια με έναν άνθρωπο αρκετά χρόνια μεγαλύτερό μου. Ήταν αυτός που με βοήθησε να ξεχάσω, ή και όχι! Στα 21 μου ερωτεύτηκα τρελά με έναν συνομήλικό μου και κάναμε σχέση μεν, από απόσταση δε. Όλα ήταν υπέροχα, μέχρι που τα κατέστρεψα όλα.

Η επιβεβαίωση στη γυναίκα είναι άτιμο πράγμα. Χωρίσαμε με το χειρότερο τρόπο, δεν μου απάντησε σε καμία κλήση μου και σε κανένα μήνυμα ποτέ. Πληγώθηκε και μετά πλήγωσε και εμένα.

Με λάτρευε και με μίσησε. Έτσι είναι η ζωή… τη μία μέρα πετάς από χαρά και την άλλη δεν θες να υπάρχεις. Τέλος πάντων, μετά από αρκετούς μήνες το πήρα απόφαση και προσπάθησα να προχωρήσω, με ανόητα ραντεβού που δεν έμειναν μόνο στο ραντεβού, αλλά με κανένα αποτέλεσμα.

Μέχρι που αντίκρισα το φίλο μου και μου άλλαξε τη ζωή. Είμαι και με αυτόν από απόσταση αλλά βρισκόμαστε πολύ συχνά και σκοπεύουμε να μείνουμε μαζί. Ο “άλλος” όμως έρχεται ακόμα στον ύπνο μου και στο μυαλό μου.

Πιστεύω ότι ακόμα πονάω. Θέλω να τον διαγράψω, να μην υπάρχουν αναμνήσεις που ίσως με κρατάνε πίσω. Θα ξεχάσω ποτέ κορίτσια;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Κάτια

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr