Site icon TLIFE

Κατρίνα: “Δύο βδομάδες μετά, αφού προχωρήσαμε και στον σεξουαλικό τομέα, άρχισε να απομακρύνεται”

Γεια σας!

Θα ήθελα κι εγώ να μοιραστώ την ιστορία μου μαζί σας και να μου πείτε τη γνώμη σας…

Είμαι 22 χρόνων κι έχω σχέση με ένα παιδί στην ίδια ηλικία με εμένα. Μένουμε στην ίδια πόλη. Με ήθελε καιρό και είχε ένα χρόνο περίπου που έβλεπα πως με κοιτούσε αλλά δεν έκανε κίνηση. Δεν έδινα κι εγώ σημασία.

Τον τελευταίο καιρό όμως ήταν πολύ έντονος ο τρόπος που κοιτούσε ώσπου μια μέρα με πλησίασε και ζήτησε το τηλέφωνό μου αφού μιλήσαμε λίγο. Το ίδιο βράδυ μου έστειλε μήνυμα και μου ζήτησε να βγούμε την επόμενη ημέρα.

Περάσαμε υπέροχα και αποφασίσαμε να είμαστε μαζί αν και δεν γνωριζόμασταν καλά, γιατί δεν ήθελε να περιμένει. Το μόνο πρόβλημα ήταν ο φίλος του. Είναι μαζί από το δημοτικό και αχώριστοι.

Το πρώτο διάστημα τον άφηνε συνέχεια για εμένα, αλλά δυο βδομάδες μετά, αφού προχωρήσαμε και στον σεξουαλικό τομέα, άρχισε να απομακρύνεται και να μην τον αφήνει για εμένα. Και ξαφνικά μου είπε ότι δεν μπορούμε να βρισκόμαστε κάθε μέρα γιατί θέλει προσωπικό χώρο.

Όλη μέρα με παίρνει τηλέφωνο, μου στέλνει μηνύματα, λέει ότι του λείπω κι ότι δεν βγαίνω λεπτό από το μυαλό του, αλλά προτιμάει να βγει με το φίλο του. Κι ενώ λέει πως είμαι πρώτη στη ζωή του βρίσκει πιο φυσιολογικό να αφιερώνει περισσότερη ώρα στον κολλητό του.

Εγώ δεν το ανέχομαι όμως αυτό. Σημαίνει ότι δεν θέλει να με βλέπει; Με κοροϊδεύει όταν λέει πως του λείπω -αλλά δεν έρχεται ούτε μισή ώρα σπίτι μου να με δει; Τι γίνεται; Με έχει μπερδέψει. Του είπα μήπως να χωρίσουμε γιατί εγώ θέλω όσο χρόνο δίνει στους άλλους να δίνει και σε εμένα, αλλά δεν θέλει να χωρίσουμε και με παρακαλάει γιατί δεν θέλει να με χάσει.

Τότε πως γίνεται να μην θέλει να με βλέπει και προτιμάει το φίλο του; Επίσης, μαζί μου δεν πάει για καφέ γιατί λέει νιώθει αμήχανα. Δεν έχει πρόβλημα να πάμε βόλτα να μας δούνε μαζί, αλλά για καφέ μόνοι δεν θέλει να πάμε.

Τι γίνεται πια με αυτόν τον άνθρωπο; Με θέλει ή με δουλεύει;

Συγνώμη αν σας κούρασα -μιλάω πολύ το ξέρω- αλλά είμαι πολύ μπερδεμένη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Κατρίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr