Site icon TLIFE

Κέλλυ:“Κι εγώ μένω πίσω προσπαθώντας να καταλάβω τι κάνω λάθος και φεύγουν όλοι μακριά”

Δεν μπορώ να τους καταλάβω… Όσα αγόρια έρχονται τον τελευταίο καιρό στη ζωή μου, φεύγουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που έρχονται: αδικαιολόγητα και ξαφνικά.

Κι εγώ μένω πίσω προσπαθώντας να καταλάβω τι κάνω λάθος και φεύγουν όλοι μακριά μου, ο ένας μετά τον άλλον.

Το τελευταίο περιστατικό που με αποδιοργάνωσε για άλλη μια φορά, έχει να κάνει με τον Τ., 21 ετών -σαν και μένα. Τον γνώρισα στο λύκειο. Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή, όμως τότε ήμουν πολύ δειλή και εγωίστρια για να τον προσεγγίσω. Άλλωστε αυτός ήταν παγερά αδιάφορος με μένα.

Πριν λίγο καιρό ωστόσο, άρχισε να μου στέλνει μηνύματα στο facebook, χωρίς προηγουμένως να έχουμε την παραμικρή επικοινωνία. Δεν παρασύρθηκα στην αρχή θεωρώντας το ξαφνικό του ενδιαφέρον εντελώς φιλικό και αθώο.

Στηn πορεία ωστόσο τα μηνύματα έγιναν κάπως πιο περίεργα, με τον Τ. να μου κάνει συνεχώς κοπλιμέντα για την εμφάνισή μου, να μου λέει ότι όποιος γίνει αγόρι μου θα είναι πολύ τυχερός, ότι αυτός είναι καιρό μόνος και τέτοια…

Άρχισα να γεμίζω με ελπίδες. Του ζήτησα να βγούμε. Αυτός δέχτηκε. Περίμενα το ραντεβού μας πως και πως. Είχε έρθει η πολυπόθητη μέρα, μέχρι που ο Τ. λίγες ώρες μόλις πριν βγούμε με ακύρωσε λέγοντας ότι του έτυχε κάτι.

Από τότε δεν έχουμε ξανα μιλήσει. Μήπως το μετάνιωσε; Μήπως παρεξήγησα το ενδιαφέρον του; Δεν μου είπε ποτέ. Νιώθω ντροπιασμένη. Είχα αρχίσει να ελπίζω. Το ενδιαφέρον του με έκανε να πετάω στα σύννεφα και λίγο πριν το πρώτο μας ραντεβού με προσγείωσε απότομα.

Η κολλητή μου λέει ότι δεν έπρεπε να του ζητήσω εγώ πρώτη να βγούμε και πως ουσιαστικά αυτή ήταν η λάθος κίνηση που τον έκανε να ξενερώσει. Δεν το έκανα από απελπισία. Εκείνος μου έδωσε το πάτημα για να το κάνω.

Εσείς τι άποψη έχετε; Πιστεύετε πως είμαι λάθος; Πως σας φαίνεται η συμπεριφορά του;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων….
Κέλλυ

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr