Site icon TLIFE

Κλειώ: “Ειλικρινά, σας φαίνεται φυσιολογική μια τέτοια σχέση;”

Γεια σας!

Ονομάζομαι Κλειώ και είμαι 21 ετών.

Τους τελευταίους πέντε μήνες έχω “σχέση” με ένα αγόρι, τον Φ., πάνω κάτω στην ηλικία μου. Η σχέση μας όμως μου φαίνεται εντελώς παιδιάστικη έως γελοία.

Να ξεκαθαρίσω ότι τον Φ. τον εκτιμώ πάρα πολύ ως άτομο. Είναι πραγματικά από τα πιο καλά παιδιά που έχω γνωρίσει. Όταν βρισκόμαστε είναι απίστευτα γλυκός και τρυφερός μαζί μου. Κανένα άλλο αγόρι δεν μου έχει φερθεί τόσο γλυκά όσο αυτός. Αλλά μόνο όταν βρισκόμαστε, γιατί τον υπόλοιπο καιρό από τη ζωή μου είναι απών.

Βρισκόμαστε μόνο μία φορά την εβδομάδα, καμία φορά και μία φορά στις δέκα μέρες. Τις υπόλοιπες μέρες που δεν βρισκόμαστε έχουμε επικοινωνία μέσω μηνυμάτων κι όχι κάθε μέρα. Τηλέφωνο δεν με παίρνει γιατί όπως λέει δεν έχει κάρτα. Κι όσο για το σεξ… αφήστε το καλύτερα!Στο διάστημα που είμαστε μαζί το έχουμε κάνει μόνο δύο φορές.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο κομμάτι, έχει σαν δικαιολογία ότι δεν το κάνουμε συχνότερα επειδή δεν έχει δικό του χώρο. Αυτό το καταλαβαίνω. Ούτε εγώ μπορώ να διώξω τους δικούς μου από το σπίτι για να φέρω αγόρι. Όμως πόσο φυσιολογικό είναι να το κάνουμε τόσο σπάνια;

Να σημειώσω ότι όσο τα είχαμε, εγώ μια φορά βγήκα ραντεβού με έναν άλλο και του το είπα. Πίστευα ότι ένα τέτοιο γεγονός θα τον ταρακουνήσει αρκετά ώστε να γίνει πιο διεκδικητικός, να μου δείχνει περισσότερο ενδιαφέρον, η σχέση μας να γίνει λίγο πιο σχέση… όμως τίποτα.

Η σχέση μας συνέχισε όπως είχε. Μια φορά μάλιστα μου είπε ότι ήθελε να με βλέπει πιο πολύ. Είχαμε βρεθεί Πέμπτη όταν μου το είπε αυτό. Το Σάββατο του ζήτησα να ξαναβγούμε κι αυτός άρχισε να βάζε μπροστά διάφορες ανόητες δικαιολογίες για να με αποφύγει.

Πολλές φορές μάλιστα του ανοίγω συζητήσεις περί χωρισμού κι αυτός μου λέει ότι δεν θέλει καν να το φαντάζεται, ότι είναι πολύ χαρούμενος μαζί μου και πως αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα γινόταν χάλια. Εφόσον λοιπόν δεν θέλει να χωρίσουμε, γιατί δεν κάνει προσπάθειες να με κρατήσει;

Τον ρώτησα επίσης αν η σχέση μας του φαίνεται φυσιολογική και αυτός απάντησε καταφατικά. Ειλικρινά όμως σας φαίνεται φυσιολογική μια τέτοια σχέση; Ο Φ. μου αρέσει πολύ, όμως η σχέση μας σε καμία περίπτωση δεν με καλύπτει, δεν νιώθω καν ότι έχουμε σχέση.

Φοβάμαι να τον χωρίσω γιατί δεν θέλω να μείνω μόνη μου. Φοβάμαι επίσης ότι αν τον χωρίσω στη συνέχεια θα στεναχωρεθώ πολύ και ίσως το μετανιώσω.

Εσάς πως σας φαίνονται όλα αυτά; Ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ…

Κλειώ

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr