Site icon TLIFE

Κωνσταντίνα: “Φοβόταν μην μας δούνε μαζί…”

Γεια σας!

Ονομάζομαι Κωνσταντίνα και είμαι 21 χρόνων. Πρόσφατα βγήκα από μια σχέση 6 μηνών με πολλά προβλήματα, κόμπλεξ και ανασφάλειες από μεριάς του συντρόφου μου. Φοβόταν μην μας δούνε μαζί, μην επηρεάσει όλο αυτό τη σχέση μας κ.τ.λ. Κι έτσι πάντα πηγαίναμε κάπου απόμερα κι αυτό τρεις φορές την εβδομάδα. Γιατί ήταν και ο κολλητός του στη μέση…

Εγώ τα βλέπω όλα αυτά βλακείες και δικαιολογίες, ωστόσο τα δεχόμουν γιατί ένιωσα κάτι για αυτόν τον άνθρωπο. Κι έτσι συμβιβάστηκα με τις ανασφάλειές του. Πέρα από αυτό πάντως, μου φερόταν πολύ καλά μπορώ να πω. Αλλά δύο μέρες ήμασταν καλά, πέντε σκοτωμένοι, γιατί με έπνιγε όλο αυτό ή γιατί γινόντουσαν παρεξηγήσεις.

Έτσι τράβηξε μετά τον πρώτο μας χωρισμό στους τρεις μήνες. Αρχικά αυτός έκανε βήμα να τα ξαναβρούμε γιατί κατευθείαν έλεγε τέλος, αλλά έπειτα αφού έκανα μια φορά εγώ το βήμα επαναπαύτηκε και περίμενε από μένα.

Να προσθέσω πως δεν είχε παράλληλη σχέση ώστε ίσως για αυτό να φοβόταν μην μας δούνε γιατί μένουμε σε χωριό και μόνο εδώ βγαίνουμε και δουλεύει ο ίδιος οπότε όλοι ξέρουμε τα πάντα για τις ζωές των άλλων.

Εγώ ήμουν σε ΙΕΚ και τώρα ψάχνω δουλειά. Πριν από εμένα είχε ακριβώς ίδια “σχέση” με άλλη που τράβηξε δύο χρόνια. Έχει δύο εβδομάδες που χωρίσαμε, μετά από έναν τσακωμό. Αρχικά θέλησα να κρατήσω επαφή αλλά ήταν σκληρός κι έκοψα. Τώρα ξεκίνησε αυτός, αλλά το έκοψα. Είπα πέρα από τυπικές σχέσεις, ένα “γεια” κ.τ.λ., δεν θέλω.

Το θέμα ποιο είναι; Τον θέλω. Θα ήθελα να μάθω την αλήθεια. Αν με κορόιδευε, απλά για να περνάει καλά ή αν όντως υπάρχουν και άνθρωποι με τόσα κόμπλεξ. Αλλά προσπάθησα τόσο… Δεν με κάλυπτε όμως. Αλλά καθόμουν κι έκλαιγα και παρακαλούσα γιατί ήξερα ότι είναι πείσματα και πάντα γυρνούσε.

Δεν το μετανιώνω. Απλά θέλω να δώσω μια συμβουλή σε όλες τις κοπέλες. Προσπαθήστε για αυτόν που θέλετε, φάτε τα μούτρα σας και ζήστε την κάθε σας σχέση. Μόνο έτσι θα μάθετε να ξεχωρίζετε τι αξίζει το χρόνο σας. Μην σας νοιάζει αν θα πέσετε στα πατώματα. Θα έχετε κάνει τα πάντα. Θα ξέρετε ότι αυτός δεν σας εκτίμησε…

Αλλά μην συμβιβάζεστε για κανέναν. Ψάξτε το καλύτερο για εσάς. Γιατί να είστε σε μια σχέση που δεν σας καλύπτει απλά γιατί αγαπάτε κάποιον; Όταν βρείτε κάποιον να σας καλύπτει τότε θα δείτε τι πάει να πει αληθινή αγάπη.

Μην αφήνετε κανέναν να σας χρησιμοποιεί και να μην εξαρτάται το χαμόγελό σας από κάποιον που σας το στερεί. Ψάξτε αυτό που σας καλύπτει και μην συμβιβάζεστε για να κάνετε τα κέφια αυτού που αγαπάτε. Αν σας αγαπούσε θα τον ενδιέφερε να είστε καλά. Κι όταν στενεύεστε στα δικά του θέλω δεν είστε καλά.

Κι αν ψάχνετε κάποιον να σας αλλάξει τη ζωή και να γίνετε χαρούμενες, το μόνο μέρος που πρέπει να κοιτάξετε είναι ο καθρέφτης σας…

Κωνσταντίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr