Site icon TLIFE

Κώστας: “Από εκείνη τη μέρα συνεχίσαμε να βρισκόμαστε και να κάνουμε σεξ…”

Γεια σας.
Με λένε Κώστα. Δούλευα με μια κοπέλα ένα χρόνο στην ίδια δουλειά. Είχαμε πολλά πάρε δώσε. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι ενδιαφέρεται. Πήγαινα σπίτι της ολοένα και πιο συχνά.

Σε συζητήσεις που κάναμε είχα αναφέρει ότι με άτομα από το ίδιο εργασιακό περιβάλλον δεν κάνω σχέσεις, όμως ξαφνικά άλλαξα δουλειά και τότε αρχίσαμε να βρισκόμαστε πολύ πιο συχνά. Η κοπέλα είχε σχέση οπότε δεν κάναμε κάτι.

Μια μέρα όμως το κακό έγινε. Από εκείνη τη μέρα συνεχίσαμε να βρισκόμαστε και να κάνουμε σεξ.

Μετά από ένα μήνα χώρισε και τότε ζούσα τον έρωτα στο φουλ. Μετά κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν με γνωρίζει στους φίλους της και στις φίλες της, δεν θέλει να μας βλέπουν έξω μαζί κλπ.

Όλο αυτό με έχει κάνει να ζηλεύω ενώ ποτέ δεν ζήλευα. Επίσης, με έχει κάνει να μην κοιμάμαι και να αλλάζω την καθημερινότητά μου. Μια μέρα τη νιώθω ότι με θέλει 100%, μια ότι ακόμα χώρισε και είναι νωρίς!

Τι συμβαίνει άραγε; Απλά περνάει καλά; Θέλει όντως χρόνο; Λόγω του ότι βγήκε πρόσφατα από μια μεγάλη σχέση; Αυτή 33 εγώ 31. Τι να κάνω;

Κώστας


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr