Κώστας: “Το θέμα μου είναι ότι δεν έχω κάνει ποτέ μου σχέση με κοπέλα.”

Γεια σας!

Με λένε Κωνσταντίνο και είμαι 32 ετών.

Αποφάσισα μετά από σκέψη να σας πω κι εγώ το πρόβλημά μου…

Το θέμα μου είναι ότι δεν έχω κάνει ποτέ μου σχέση με κοπέλα. Η αλήθεια είναι ότι είμαι λιγάκι ντροπαλός και δεν μπορώ να προσεγγίσω το πρόσωπο που με ενδιαφέρει.

Επίσης, επειδή δεν έχω καθόλου σεξουαλικές εμπειρίες κομπλάρω και το πρόβλημα γίνεται χειρότερο.

Η μητέρα μου, μου έκανε προξενιό μια κοπέλα, πολύ καλό κορίτσι, ανέγγιχτο και θεοσεβούμενο, αλλά είναι λίγο ασχημούλα.

Εσείς τι νομίζετε; Πρέπει να κάνω κάτι μαζί της; Και πως μπορώ να ξεπεράσω τις ανασφάλειές μου;

Κώστας

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Καταρρχην το οτι δεν έχεις σχέση μεχρι στιγμης μπορει να ειναι αποτέλεσμα και του τρόπου που μεγάλωσες.Και κυριως της σχεσης που έχεισ με τη μητέρα σου.Για ψαξτο λίγο καλυτερα??? Μηπως η μητέρα σου ελέγχει τη ζωή? Γιατι θελεις να κανεις σχεση με κάποια που σου γνωρισε η μητέρα σου? Εσυ δεν έχεις ερωτευτεί ποτέ? Κυκλο δεν έχεις ? παρεες φιλους?Προσεξε λιγο τη σχέση με τους γονείς σου( μητέρα σου κυρίως) και μετα θα καταλάβεις ότι δεν ειναι τόσο τραγικά τα πραγματα και μπορεις και μονος σου να βρεις κοπέλα..Ανεξαρτητοποιήσου λιγο..

  2. kosta i alitheia einai pos to mistiko sou tha prepei na to ekmistireftis s ena kseisto koritsi gt iparxoun polles pou tha borousan na se feroun se diskoli thesi. parola auta prospathise na min eisai toso ntropalos gt den aksizei na minis monos sti zoi gia kati tetoio. oso gia to proksenio tis mamas sou frontise oti kai na kaneis na einai diki sou kai mono apofasi. o theos mazi sou..

  3. Φιλε μου μα τι ερωτησεις ειναι αυτες,αν σου αρεσει η κοπελα εννοειται να κανεις κατι μαζι της και να περασεις ομορφα.Οι ανασφαλειες σου θα ξεπεραστουν αν αρχισεις να πιστευεις λιγο στον εαυτο σου…

  4. Πραγματικά δεν νομίζω να μπορώ να βρω λόγια,πόσο μάλλον συμβουλές γι αυτό που μόλις διάβασα…Από που να ξεκινήσω..?? Απ το γεγονός οτι είσαι σε μια ηλικία που αν όχι όλοι,οι περισσότεροι άντρες έχουν έστω μια επαφη..? Κ πες οτι το προσπερνάμε αυτό επειδή είσαι ντροπαλός απ ότι λες. Αλλά να συμβουλευεσαι τη μαμά σου για ένα θέμα που είναι καθαρά δική σου επιλογή?? Ε αυτό είναι απερίγραπτο! Εκτός απο λάθος των παιδιών που δεν απογαλακτίζονται ποτέ,είναι και τραγικό λάθος των γονιών που δημιουργούν παιδιά ανασφαλή και ανέτοιμα να κάνουν υγιείς σχέσεις με δικιά τους πρωτοβουλία,πόσο μάλλον οικογένεια μετέπειτα. Δηλαδή τι θες να μας πεις,οτι σε πειραζει που είναι άσχημη? Με τα μυαλά που κουβαλάς δεν νομίζω να έχεις καλύτερες επιλογές.Και για να μην παρεξηγηθώ,δεν είναι κακό να είσαι ντροπαλός. Κακό είναι εν έτει 2013 να έχεις απαρχαιωμένες ιδέες και να καταφεύγεις στο προξενιό. Κ επειδή ζήτησες συμβουλή, ΠΑΡΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ και κάνε κινήσεις σε όλους τους τομεις.

  5. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Κ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΥΤΟ.ΟΜΩΣ Κ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ.ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΞΕΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Κ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΟΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ (ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙΣ Κ ΠΟΛΥ ΓΙʼΥΤΟ)ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΣΤΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΑΡΚΕΤΑ ΑΦΗΣΕΣ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΧΑΘΕΙ.ΜΟΛΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΙΣ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΓΙʼΥΤΗΝ ΓΤ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ,ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ ΤΗΝ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ..ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΥΑΤΟΣ ΣΟΥ.Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Κ ΑΠΕΙΡΑΧΤΗ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ,ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΩΣ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ!!!!!

  6. Αγαπητέ Κωνσταντίνε, πιστεύω πως ναι, πρέπει να κάνεις κάτι με το κορίτσι που σου προξενεύει η μητέρα σου. Όχι απαραίτητα κάτι που θα καταλήξει σε σχέση ή σε γάμο, αυτό να το ξεκαθαρίσεις απο την αρχή, αλλά σε πρώτη φάση να κάνεις παρέα μαζί της, να τη φλερτάρεις, ώστε να αρχίζεις να έρχεσαι σε επαφή με το άλλο φύλο και ανοιχτείς λιγάκι (και εσύ και εκείνη). Όλα αυτά, βέβαια, εφόσον σου αρέσει αυτή η κοπέλα, έστω και λίγο!! Το ότι την χαρακτηρίζεις “λίγο ασχημούλα” πρέπει να σε προβληματίσει αρκετά! Οι άνθρωποι που μας ελκύουν δεν είναι απαραίτητα πανέμορφοι, ούτε καν, πολλές φορές, μέτριας εμφάνισης, αλλά αυτό που μας φέρνει κοντά τους είναι η αύρα τους, η αυτοπεποίθηση τους, ο αέρας τους, το έξυπνο βλέμμα τους, ο τρόπος που μας προσεγγίζουν και μας ανοίγονται. Αυτά τα στοιχεία, νομίζω, πρέπει να βελτιώσεις, ώστε να ξεπεράσεις τις ανασφάλειες σου, αρχίζοντας με το να γίνεις πιο κοινωνικός!

  7. Κωστα, καταρχην θα σου δωσω μια συμβουλη¨:Σταματα να εισαι το παιδακι της μαμας, και να ακους ο,τι σου λεει αυτη. Ωριμασε και παρε σωστες αποφασεις.Να υποθεσω οτι μενεις με τη μαμα σου ακομη?Εαν εχεις τη δυνατοτητα φυγε και μεινε μονος σου ενα διαστημα.Βγες εξω με φιλους και γνωρισε κοσμο.Μη καθεσαι σπιτι συνεχεια.Καλα τα προξενια αλλα αν δεν σου αρεσει το ατομο που σου γνωριζουν δεν ειναι αναγκη ντε και καλα να σου αρεσει με το ζορι.Πρεπει να αποκτησεις αυτοπεποιθηση και δε νομιζω οτι σε βοηθαει το να κανεις ο,τι σου λενε οι αλλοι (και ειδικα η μαμα σου),μπορει να σε αγαπαει και προσπαθει να σε βοηθησει αλλα πρεπει και συ να βοηθησεις τον εαυτο σου….Η ζωη ειναι μικρη και τα χρονια περνανε γρηγορα….

  8. Αγαπητε Κωστα! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ! Δεν θεωρω κακο στην περιπτωση σου να αρχισεις τη σεξουαλικη σου ζωη με μια (ελεγμενη απο σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα) εκδιδωμενη γυναικα..Θα νιωσεις μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση και θα σε βοηθησει εν μερει να απελευθερωθεις και να γινεις λιγοτερο ντροπαλος..Οσον αφορα το προξενιο, θα σου ελεγα να ακουσεις την καρδια σου! Υποθετω πως εαν κανεις δεσμο μαζι της θα πρεπει να την πατρευτεις κιολας.. αυτο ειναι επιλογη σου και ΜΟΝΟ (και ΟΧΙ επιλογη της μητερας σου) Βεβαια το γεγονος πως ουτε και εκεινη ειχε δεσμο θα σε βοηθησει να εισαι πιο χαλαρος και ανετος μαζι της!
    Υ.Γ.Εαν επιλεξεις να συναψεις δεσμο με αυτη την κοπελα θα σου πω πως το εξωτερικο ”περιτυλιγμα” των ανθρωπων συνηθιζεται..το εσωτερικο ομως;;

  9. kalispera kosta,vriskomaste sto 2013 kai akoma les gia pro3enia?vges e3o,gnorise kosmo kai vres kapoia na saresei.esi 8a epile3eis poia 8a exeis dipla sou kai oxi i mitera sou.pistepse ligo ston eauto sou,kairos einai!

  10. φιλε κωστα τα πραγματα ειναι απλα.. η σεξουαλικη ζωη ειναι κατι σαν το παιχνιδι στην αλανα οταν εισαι πιτσιρικας.. η το χεισ η δεν το χεισ… μην πιεζεισ τον εαυτο σου για πραγματα που δεν μπορεισ η δεν σου βγαινουν να κανεισ… ασε ελευθερο τον εαυτο σου και ασε τη φυση σου να πλησιασει στην επαφη που ειναι το ομορφοτερο πραγμα στον πλανητη γη (σεξ). και για να το κανεις ακομη πιο ευκολο πιεσ δυο ποτακια πριν για να χαλαρωσεισ και να λυθεις και ολα θα γινουν ποιο ευκολα…

  11. Καταρχήν πρέπει να προσπαθήσεις να ανεξαρτητοποιηθείς, να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου. Να κάνεις αυτό που θέλεις εσύ και όχι αυτό που θέλει η μητέρα σου, οι γονείς θέλουν το καλό των παιδιών τους αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να καθορίζουν τη ζωή σου σε τέτοια ηλικία. Αν αυτή η κοπέλα δε σου αρέσει να μην κάνεις τίποτα μαζί της, στο 2013 είμαστε δε γίνεται να σου κάνουν προξενιό. Συμβουλή μου να βγαίνεις έξω με φίλους, να πηγαίνεις τις βόλτες σου και όλα θα έρθουν. Να μη μένεις κλειστός στο σπίτι σου, δε μιλάω να κάνεις ακραία πράγματα αλλά να βγεις να πας για ένα καφέ με φίλους, για ένα ποτό το βράδυ, σε πάρτυ κτλ, να χαμογελάς και να περνάς καλά. Έτσι θα αποκτήσεις αυτοπεποίθηση. Και να θυμάσαι μόνο αν αγαπήσεις τον εαυτό σου, θα μπορούν να σε αγαπήσουν και οι άλλοι. Καλή τύχη!

  12. Στα 32 να μην ειχες ποτε σχεση φυσιολογικο δεν ειναι αγαπητε..οχι σεξουαλικη εμπειρια αυτο το κατανοω και λογο αρχων ενδεχομενως εκκλησιαστικων που απο οτι καταλαβαινω με τα κρητιρια της κοπελας που γνωρισες θα’σαι ατομο με διαφορετικες αρχες. Αλλα να μην φλερταρεις? παντα υπαρχει το αλλο μας μισο για ολους τους χαρακτηρες…ψαξε το θεμα με την μαμα σου γιατι απο οτι φαινεται ειναι εκεινη που θα σου καταστρεφει παντα οτι πας να κανεις και θα ανακατευεται ακομη και οταν κανεις σχεση. Η υπερπροστασια ειναι κακο πραγμα οταν δεν ελεγχετε..στο τελος θα σου πει η μαμα σου και πως ναφιλησεις μια κοπελα..πως θα σε εμπιστευτει μια γυναικα να στιρηχτει πανω σου να κανετε οικογενεια οταν θα υπαρχει πανω απο ολα η “μαμα”???????καλη τυχη.

  13. Καταρχήν πρέπει να προσπαθήσεις να ανεξαρτητοποιηθείς, να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου. Να κάνεις αυτό που θέλεις εσύ και όχι αυτό που θέλει η μητέρα σου, οι γονείς θέλουν το καλό των παιδιών τους αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να καθορίζουν τη ζωή σου σε τέτοια ηλικία. Αν αυτή η κοπέλα δε σου αρέσει να μην κάνεις τίποτα μαζί της, στο 2013 είμαστε δε γίνεται να σου κάνουν προξενιό. Συμβουλή μου να βγαίνεις έξω με φίλους, να πηγαίνεις τις βόλτες σου και όλα θα έρθουν. Να μη μένεις κλειστός στο σπίτι σου, δε μιλάω να κάνεις ακραία πράγματα αλλά να βγεις να πας για ένα καφέ με φίλους, για ένα ποτό το βράδυ, σε πάρτυ κτλ, να χαμογελάς και να περνάς καλά. Έτσι θα αποκτήσεις αυτοπεποίθηση. Και να θυμάσαι μόνο αν αγαπήσεις τον εαυτό σου, θα μπορούν να σε αγαπήσουν και οι άλλοι. Καλή τύχη!

  14. Ρώτα τον εαυτό σου αν θέλεις πραγματικά να γίνει κάτι και αν η απάντηση είναι ‘ναι’ άκου τι θα σου πω,,
    Για το ότι δεν έχεις εμπειρίες θα σου λεγα να πας να σε εκπαιδεύσει μια ιερόδουλος, δεν είναι καθόλου κακό όταν γίνεται με τις απαραίτητες προφυλάξεις.

    Έπειδη απ ότι αντιλαμβάνομαι έχεις κάποιο πρόβλημα στην προσεγγιση του γυναικείου φύλου θα σε συμβούλευα να συμβουλευτείς ψυχοθεραπευτή.. δεν είναι καθόλου ντροπή. Εχω πάει κι εγώ κι απέδωσε στις σχέσεις μου 100%

    Η ιδέα του προξενιού δεν είναι καθόλου κακή. Ειδικά με μια κοπέλα ανέγγιχτη είναι ότι πρέπει αρκεί φυσικά να είναι ο σωστός χαρακτήρας για σένα.ʼλλωστε μην ξεχνάς ότι οι αθώες κοπέλες είναι δυσεύρετες και περιζήτητες.

    Τώρα βέβαια αν εσύ μετά τον ψυχολόγο και το άλλο που είπαμε πάρεις τα πάνω σου θα βρεις μόνος σου κάτι.. Καλή επιτυχία. Όλα είναι στο χέρι σου.

  15. Ρώτα τον εαυτό σου αν θέλεις πραγματικά να γίνει κάτι και αν η απάντηση είναι ‘ναι’ άκου τι θα σου πω,,
    Για το ότι δεν έχεις εμπειρίες θα σου λεγα να πας να σε εκπαιδεύσει μια ιερόδουλος, δεν είναι καθόλου κακό όταν γίνεται με τις απαραίτητες προφυλάξεις.

    Έπειδη απ ότι αντιλαμβάνομαι έχεις κάποιο πρόβλημα στην προσεγγιση του γυναικείου φύλου θα σε συμβούλευα να συμβουλευτείς ψυχοθεραπευτή.. δεν είναι καθόλου ντροπή. Εχω πάει κι εγώ κι απέδωσε στις σχέσεις μου 100%

    Η ιδέα του προξενιού δεν είναι καθόλου κακή. Ειδικά με μια κοπέλα ανέγγιχτη είναι ότι πρέπει αρκεί φυσικά να είναι ο σωστός χαρακτήρας για σένα.ʼλλωστε μην ξεχνάς ότι οι αθώες κοπέλες είναι δυσεύρετες και περιζήτητες.

    Τώρα βέβαια αν εσύ μετά τον ψυχολόγο και το άλλο που είπαμε πάρεις τα πάνω σου θα βρεις μόνος σου κάτι.. Καλή επιτυχία. Όλα είναι στο χέρι σου.

  16. Καλησπέρα σας και από μένα.

    Έχω να δηλώσω πως αυτές οι καταστάσεις δεν είναι φυσιολογικές. Είσαι 32 χρονών μαντράχαλος. get a life.
    Συγγνώμη που σου το λέω έτσι στεγνά αλλά αυτή είναι η γοητεία του Damon Salvatore.

  17. Κωνσταντίνε, κατ’ αρχάς, σας παρακαλώ, μη λαμβάνετε υπ’ όψιν σας το τι κρίνουν οι άλλοι “φυσιολογικό” και τι “μη-φυσιολογικό”. Θεωρείται “μη-φυσιολογικό” ένας άνδρας στα 30 χωρίς εμπειρίες, μα, από την άλλη, είναι “φυσιολογικό” που σήμερα παιδιά των 16 ετών έχουν συντρόφους σε μια βραδιά, περισσότερους απ’ όσους είχε η προηγούμενη γενιά σε όλη της τη ζωή; Είναι τα δεδομένα της κοινωνίας που αλλάζουν. Και τώρα, επί της ουσίας: η δική μου θεωρία είναι πως ίσως ακόμα δεν έχετε γνωρίσει μία γυναίκα, με την οποία να νιώσετε αρκετά άνετα. Ίσως μέχρι τώρα κάνατε προσεγγίσεις με γνώμονα το τι προσδοκίες έχουν οι γυναίκες από σας. Αν μία γυναίκα περιμένει να “της ριχτείτε” από το πρώτο ραντεβού, αυτή ποτέ δεν πρόκειται να εκτιμήσει τη σεμνότητά σας. Τότε, όμως, το πρόβλημα είναι δικό της και σε καμία περίπτωση δικό σας. Όσο για την κοπέλα, την οποία σας προξένεψαν… Αφού το θέτετε σαν ερώτηση σε τρίτους, σημαίνει ότι για κάποιο λόγο αμφιβάλλετε μέσα σας για εκείνη. Είδατε, λοιπόν; Αν δεν αισθάνεστε εσείς κάποια έλξη, γιατί να πιέζετε καταστάσεις; Μη βιάζεστε, σίγουρα θα ερωτευτείτε κάποια στο μέλλον τόσο πολύ, που δεν θα καταλαβαίνετε από ντροπές κι ανασφάλειες. Όσο για την προηγουμένως προταθείσα λύση της ιερόδουλης… Συγνώμη που εκφέρω γνώμη σε κάτι τόσο προσωπικό, αλλά θεωρώ πως καλύτερα να μην καταφύγετε εκεί. Η σαρκική ένωση πρέπει να περιλαμβάνει τη συναισθηματική και την πνευματική. Αλλιώς, πρόκειται για κάτι μιαρό κι ανήθικο.

  18. Τα πράγματα είναι δύσκολα καθώς είμαι και εγώ ντροπαλός αλλά ως το προξενιό ξανασκέψου το η αλήθεια είναι ότι εξεπλάγειν για της συμβουλές που σου έδωσαν οι κοπέλες για τις ιερόδουλες. Οι άνθρωποι δεν δείνουν ευκαιρίες σε έναν άγνωστο σήμερα και πάνω απο όλα μην κάνεις στο τέλος κάτι που δε θέλεις λόγω της πίεσης!!!!

  19. Αγαπητέ Κώστα

    Ο μοναδικός που μπορεί να σε βοηθήσει στο “πρόβλημά” σου είσαι ΕΣΥ και μόνον ΕΣΥ. Έβαλα την λέξη ΠΡΟΒΛΗΜΑ σε εισαγωγικά γιατί στην κενή εποχή που ζούμε ο άνδρας με χαμηλές ή μηδενικές “επιδόσεις” στην ερωτική αρένα (γιατί για αρένα πρόκειται) αντιμετωπίζεται ως απόβλητος και στιγματισμένος ή και χλευάζεται από τον περίγυρό του. Μην δίνεις σημασία σε εύκολες “συμβουλές” καλοθελητών πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι σκληροί, πονηροί και υποκριτές. Όλες οι κυρίες που σε “συμβουλεύουν” και δήθεν κατανοούν την κατάστασή σου, αν εκεί έξω τύγχανε να τις προσεγγίσεις ερωτικά θα σε απέρριπταν με την μία και πολύ πιθανό με άκοσμο τρόπο. Στην εποχή του απόλυτου υλισμού, καταναλωτισμού και του φαίνεσθαι ο έρωτας έχει προσλάβει τα ίδια χαρακτηριστικά. Ούτε συναισθήματα, ούτε ρομάντσα, ούτε καρδούλες. Οι σχέσεις έχουν γίνει ψυχρές, υπολογιστικές και μέσον επιβολής/επιβίωσης. Η γυναίκα δίνει το κορμί, ο άνδρας δίνει το “πακέτο”. Όλα τα άλλα είναι π*****ς μπλε. Το μόνο που έχω να σου πω είναι προσπάθησε να βελτιώσεις τόσο την εξωτερική σου εικόνα όσο και την οικονομική/κοινωνική σου κατάσταση. Μόνο έτσι θα σε δουν – στην συντριπτική τους πλειοψηφία – οι γυναίκες αλλιώς.

    Καλή δύναμη

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More