Site icon TLIFE

Κρίστη:“Νομίζει ότι τον απάτησα! Δεν μπορεί να με εμπιστευθεί λέει καθώς είμαι ψεύτρα”

Είμαι με ένα παιδί τρία χρόνια σχεδόν και μας ενώνει πλέον μια κοινή παρέα και κοινοί γνωστοί, δικοί του όμως!

Υπήρξε ένα παιδί το οποίο μου έστελνε μηνύματα κι εγώ τα διέγραφα, καθώς αυτό το παιδί το ζήλευε πολύ το αγόρι μου και δεν ήθελα να τσακωθούμε. Το παιδί που μου έστελνε είναι από επαρχία και τον έχω γνωρίσει μέσω της κολλητής μου στην οποία πηγαίνω Σαββατοκύριακα καμιά φορά.

Από το αγόρι μου έχω αποκτήσει μια πολύ καλή φίλη της οποίας ένα βράδυ της είπα να έχει το νου της μήπως μου έρθει κάποιο μήνυμα στο προφίλ μου κι έτσι να το σβήσει γιατί δεν θέλω τσακωμούς.

Το μήνυμα που έστειλα στη φίλη μου, το είδε μια κοινή μας γνωστή κι αυτή ενημέρωσε τον κολλητό του αγοριού μου και κατά συνέπεια το αγόρι μου, το οποίο παραφύλαγε να δει αν θα έρθει μήνυμα, από ποιον κι αν θα το σβήσω.

Έτσι έγινε τελικά και πλέον στα μάτια του είμαι αυτή που θα έσβηνε τρία χρόνια σχέσης για να πάει στην επαρχία και να κάνει κάτι με τον άλλον. Θεωρεί μάλιστα πως ίσως το έχω ξανακάνει! Έπεσα πολύ στα μάτια του.

Προσπάθησα να του πω πόσο χαζή κίνηση ήταν να το σβήσω το μήνυμα αλλά αυτός εκεί… νομίζει ότι τον έχω απατήσει! Δεν μπορεί να με εμπιστευθεί λέει καθώς είμαι ψεύτρα και υποκρίτρια.

Στο τέλος μου είπε ότι ένας ακόμη λόγος είναι οι φίλοι του που δεν θέλει να τον κοροϊδέψουν ή να τον κατακρίνουν που μου συγχώρησε κάτι τέτοιο! Βέβαια, κάποιοι από αυτούς ποτέ δεν με συμπάθησαν και γενικά ποτέ δεν συμπαθούν κάποιον εκτός της κλίκας τους. Οι ίδιοι που του άνοιξαν τα μάτια κάθονται και τον κουτσομπολεύουν για όλο αυτό που έγινε.

Τον αγαπάω πολύ και δεν δέχομαι να χωρίσουμε για μια απιστία που ποτέ δεν έγινε κι επειδή απλά το θέλουν οι φίλοι του! Να επισημάνω πως έχουν ξαναβάλει λόγια και σε εμάς, αλλά και σε άλλα ζευγάρια.

Τι να κάνω; Αυτός φαίνεται αποφασισμένος…

Κρίστη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr