Site icon TLIFE

Κρυσταλλία: “Έχω μια σχέση με έναν άντρα που είναι πέντε χρόνια μικρότερός μου”

Γεια σας!
Ονομάζομαι Κρυσταλλία και είμαι 32 χρόνων. Έχω μια σχέση 3 χρόνια με έναν άντρα που είναι 5 χρόνια μικροτερός μου.

Θυμάμαι στις αρχές μου έλεγε ότι με βλέπει σοβαρά γιατί ήμουν πολύ αντιθέτη σε αυτήν τη σχέση. Ήταν η πρώτη φορά που είχα σχέση με μικρότερο. Στην πορεία της σχέσης τελικά δεν το μετάνιωσα καθόλου που ήμασταν μαζί και μου το αποδείκνυε κάθε φορά.

Να σας αναφέρω ότι η προηγούμενη σχέση μου κράτησε 6 χρόνια. Είχαμε λογοδοθεί, είχαμε χωρίσει ένα χρόνο πριν προχωρήσουμε να πούμε ότι πάμε για κάτι πιο σοβαρό και μετά από αυτό, μια μέρα που ήμουν στο σπίτι μου ανακάλυψα ότι κάτι παιζόταν με κάποια άλλη -αυτό είχε συμβεί και άλλες φορές.

Επανέρχομαι στην τωρινή σχέση. Όταν λοιπόν κλείσαμε 2 χρόνια μαζί σκέφτηκα να του πω ότι θα ήθελα να ξέρω τι σκέφτεται εκείνος. Είναι άνθρωπος που δεν θέλει να μου υποσχεθεί τίποτα μου είπε. Ξέρει αρκετά βασικά πράγματα για το παρελθόν μου και το σίγουρο είναι ότι δεν είναι μαζί μου μόνο για να είμαστε μαζί. Καταλαβαίνει ότι όσο περνούν τα χρόνια με ενδιαφέρει να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια. Αυτό το γνωρίζει και εκείνος μου είπε.

Εγώ τώρα σκέφτομαι… ότι είναι ειλικρινής, δεν μου υπόσχεται από τη μια κάτι που θα ήθελα να ακούσω και από την άλλη συμμερίζεται την κατάστασή σου και δεν είναι μαζί μου μόνο για να περνά καλά.

Οι φίλες μου το βλέπουν θετικά αυτό. Εσείς; Σκέφτεται και τα οικονομικά γενικά. (Έχει μια δουλίτσα και εγώ είμαι άνεργη και φυσικά δεν ζήτησα να παντρευτώ αν δεν έχω κι εγώ τη δική μου δουλειά απλά ήθελα να ξέρω τι θα γίνει.)

Κρυσταλλία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr