Ξένια: “Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο λιγότερο οδυνηρός τρόπος να απορρίψω το ενδιαφέρον κάποιου;”

Γεια σας!

Είμαι η Ξένια και είμαι 21 χρόνων. Δεν προτίθεμαι να σας πω κάποια ιστορία, πάρα να ζητήσω από εσάς συμβουλές.

Κοιτάξτε… πρόσφατα είχα ένα πρώτο ραντεβού με έναν πρώην συνάδελφο από τη δουλειά. Είχαμε μια τυπική γνωριμία στον επαγγελματικό χώρο, αλλά μετά από τρεις μήνες που είχα έρθει εγώ, εκείνος παραιτήθηκε γιατί βρήκε κάτι άλλο.
Πρόσφατα διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας και είπαμε να κανονίσουμε να βγούμε οι δυο μας να τα πούμε λίγο. Τουλάχιστον, έτσι το είδα εγώ. Βγήκαμε, περάσαμε καλά, τα είπαμε, αλλά εκείνος άρχισε να έχει βλέψεις και για δεύτερη συνάντηση.
Ένιωσα ένα ενδιαφέρον από τη μεριά του, αλλά εγώ δεν αισθάνομαι το ίδιο. Όχι για κάποιο σοβαρό λόγο, απλώς δεν νιώθω τη χημεία που θα με κάνει να θέλω να τον γνωρίσω καλύτερα για ενδεχόμενη σχέση.
Μου έχει στείλει μήνυμα να προτείνει να ξαναβγούμε, όμως ήμουν τόσο απασχολημένη εκείνες τις μέρες που έπρεπε να του πω όχι. Ξαναστέλνει και δεν ξέρω πώς να πω ένα ευγενικό όχι αυτή τη φορά χωρίς δικαιολογίες.
Δεν θέλω να του δίνω ελπίδες. Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο λιγότερο οδυνηρός τρόπος να απορρίψω το ενδιαφέρον κάποιου για να πάρει εκείνος ένα ξεκάθαρο μήνυμα ΚΑΙ να μη νιώσει άσχημα;
Ξένια

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. να του πεις μια κ εξω οτι δεν ενδιαφερεσαι κ ξεμπερδευεις μια κ καλη!

  2. Ενταξει κοπελια, δεν θα του πεις ότι εχει 6 μηνες ζωης, ουτε οτι εχασε τα λεφτα του στο χρηματηστηριο…..Οτι δεν τον βλεπεις ερωτικα θα του πεις!!! Δεν ειναι και δα τοσο σημαντικο, ωστε να ψαχνεις τροπους για να μην ειναι ” επωδυνο”….Δεν ειχατε σχεση, μια φορά βγηκατε και πίστεψέ με δεν προλαβε να δημιουργησει αισθηματα για σενα…….Οποτε, πες του ότι δεν θελεις χωρις μισολογα και δικαιολογιες…θα το εκτιμησει περισσοτερο…..Χαλάρωσε

  3. κοιτα,η αληθεια ειναι οτι η απορριψη δεν ειναι ποτε κατι ευχαριστο.οπως και εσενα θα σου κακοφαινοταν αν καποιος σου ελεγε οχι σε μια προσκληση σου,ετσι κ κεινος ισως πειραχτει λιγακι…αλλα αν του μιλησεις ειλικρινα αυτο θα τον κανει να σε σεβαστει γιατι ετσι εσυ θα φανεις ξεκαθαρη και ειλικρινης…θα ειχε καθε λογο να σε βρισει αν εσυ του εδινες λαθος μηνυματα και του εδινες ελπιδες ενω δεν ειχες προθεση να το συνεχισεις..αν ομως του πεις με ευγενεια και ειλικρινεια οτι απλως δεν ενδιαφερεσαι να ξανα βγεις αυτος θα το δεχτει…μην τον αποφευγεις…οσο κι αν ειναι δυσκολη η θεση σου καποια στιγμη θα πρεπει να του πεις την αληθεια…

  4. Ευχαριστώ Ντόρα! Το άγχος οφείλεται στο γεγονός ότι δεν τυχαίνει να εισπράττω τέτοιο ενδιαφέρον συχνά και κατά βάθος εκτιμώ ότι ο άνθρωπος αυτός έχει καλή εντύπωση για μένα. Από την άλλη, δεν θα ήθελα να δώσω ελπίδες κι έπειτα να προχωρήσω (αν όλα πήγαιναν καλά, δηλαδή) με έναν άνθρωπο μόνο και μόνο επειδή φοβάμαι ότι δεν θα ξαναενδιαφερθούν για μένα. Όλα καλά τώρα, του απάντησα ότι δεν ενδιαφέρομαι και δεν το πήρε κατάκαρδα.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More