Site icon TLIFE

Λάουρα: “Και θυμήθηκε μετά από τρισήμισυ χρόνια να κάνει σεξ μαζί μου… Εδώ γελάμε!”

Fotolia

Πριν από καιρό, σας είχα γράψει ένα άλλο γράμμα, αν θυμάστε, πως είμαι παντρεμένη εδώ και έξι χρόνια και έχουμε ένα παιδάκι τρισήμισυ χρόνων -όσο καιρό έχουμε να κάνουμε σεξ!!!

Είχε γίνει μια φορά από τότε που γέννησα και μέχρι τώρα που σας μιλάω τίποτα.

Ένας δύσκολος χαρακτήρας ο άντρας μου, μίζερος, αγχώδης, βαρετός. Μόλις σήμερα ανακάλυψα πως αγόρασε προφυλακτικά και τα έκρυψε για να τα πάρει μαζί του που θα έφευγε στη δουλειά του.

Φυσικά έμεινε άφωνος που του το είπα ότι τα είδα. Και εννοείται, τα αρνήθηκε όλα. Τα πήρε, λέει, για να υπάρχουν στο σπίτι!!! χαχα…!!! Εδώ γελάμε…!

Και θυμήθηκε μετά από τρισήμισυ χρόνια να κάνει σεξ μαζί μου… και μάλιστα με προφύλαξη; χαχα…!!!

Φυσικά σοκαρίστηκα, να πω την αλήθεια. Στεναχωρήθηκα για την κοροϊδία του και για όλα του τα νεύρα πάνω μου. Έτσι, εξηγούνται τώρα πάρα πολλά…

Εγώ ήδη έχω βάλει μπροστά με τη δικηγόρο μου, εδώ και ένα μήνα για το διαζύγιο, που δεν θέλει να το ακούει φυσικά…

Τον σιχαίνομαι για όλα τα χρόνια που βασάνισα την ψυχή μου μαζί του, από την μεγάλη μου καλοσύνη.

Η συμβουλή μου είναι στα κορίτσια… Πρώτον, μην πιστεύετε άντρα που κλαίει. Δεύτερον, μην κάνετε ΥΠΟΜΟΝΗ για τίποτα και για κανέναν. Και τρίτον, να είστε ο εαυτός σας και να διεκδικείτε πράγματα στη ζωή!

Λάουρα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr