Site icon TLIFE

Λένα: “Επιδιώκω να του μιλάω, να τον συναντάω, κρύβοντας μέσα μου την επιθυμία να τα ξαναφτιάξουμε”.

Γεια σας.
Είχα μια σχέση για τρία χρόνια με κάποιον που ήμουν πολύ ερωτευμένη. Κάποια στιγμή μου είπε ότι του τελείωσε, ότι δεν νιώθει ότι έχει να μου δώσει κάτι άλλο και ότι θέλει να χωρίσουμε. Ταλαιπωρήθηκα πολύ προσπαθώντας να το ξεπεράσω. Δεν ξέρω κι αν τελικά τα κατάφερα.

Με την ελπίδα μήπως τα ξαναβρούμε, του τηλεφωνούσα, είχαμε μια επικοινωνία και με τον καιρό αποκτήσαμε μια φιλική σχέση. Εκείνος δηλαδή πιστεύει ότι είμαστε φίλοι. Εγώ επιδιώκω να του μιλάω, να τον συναντάω, κρύβοντας μέσα μου την επιθυμία να τα ξαναφτιάξουμε.

Το παίζω άνετη, αλλά μέσα μου βασανίζομαι. Έχουμε χωρίσει ένα χρόνο τώρα και πρόσφατα άρχισε να μου μιλάει και για τα ερωτικά του και αυτό με διαλύει. Εγώ φταίω το ξέρω. Αυτός με θεωρεί φίλη του και μάλιστα του αρέσει που δύο πρώην έχουν τόσο καλή φιλική σχέση.

Ξέρω ότι αυτή η συναναστροφή μόνο κακό μου κάνει και δεν με βοηθάει καθόλου να προχωρήσω, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να τον έχω στη ζωή μου. Τον τελευταίο καιρό, ειδικά από όταν άρχισε να μου μιλάει για άλλες γυναίκες, πιέζομαι πάρα πολύ. Σκέφτομαι να του μιλήσω. Αλλά μήπως πάω γυρεύοντας να πονέσω περισσότερο;

Λένα


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr