Site icon TLIFE

Lena: “Πριν λίγες μέρες ξέχασα το facebook μου ανοιχτό κι εκείνος είδε τις συνομιλίες μου”.

Γεια σας κορίτσια!

Έχω κι εγώ ένα πρόβλημα που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας…

Είμαι 24 χρόνων κι έχω σχέση με ένα παιδί εδώ και ένα χρόνο. Περνάμε ωραία μαζί, είμαστε ερωτευμένοι και γενικώς δεν έχουμε προβλήματα.

Πριν λίγες μέρες όμως ξέχασα το facebook μου ανοιχτό κι εκείνος είδε τις συνομιλίες μου. Υπήρχανε λοιπόν κάποια μηνύματα που είχα ανταλλάξει με κάποιους που δεν τους γνωρίζω καν, αλλά χαζομάρες. Ξέρεις από αυτά που κάποιος σου στέλνει “Τι κάνεις;”, του απαντάς κάτι τυπικό και πιάνεις μια κουβέντα μικρή και ανούσια. Αυτό.

Από εκείνη τη μέρα έχει γίνει χαμός. Αρχικά έγινε ένας τεράστιος καυγάς όπου προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι δεν συμβαίνει τίποτα απολύτως αλλά δεν άκουγε και μετά συνεχίστηκε η “επικοινωνία” μας με μπηχτές και προσβολές.

Πριν δύο μέρες μάλιστα εξαφανίστηκε εντελώς και δεν σήκωνε καν τα τηλέφωνα, ούτε απαντούσε στα μηνύματά μου.

Δεν ξέρω τι να κάνω. Τώρα είμαστε στη φάση της ψυχρότητας. Έχουμε μια μικρή επικοινωνία, αλλά είναι πολύ απόμακρος και αποφεύγει για την ώρα να συναντηθούμε.

Τι να κάνω; Πως να το χειριστώ; Πραγματικά δεν έχει παίξει τίποτα με κανέναν άλλον και αυτά τα μηνύματα που βρήκε ήταν εντελώς χαζά. Σας παρακαλώ βοηθήστε με…

Lena

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr