Λέτα: “Από τότε έχω τρελαθεί, δεν μπορώ να τον βγάλω από το μυαλό μου…”

Είμαι 30 και κοντά στα 3 χρόνια μόνη μου και ο λόγος είναι ότι πιστεύω πως δεν είμαι άξια να κρατήσω κάποιον άνδρα δίπλα μου. Η τελευταία μου σχέση έγινε με ένα παλικάρι που εμφανίστηκε στη ζωή μου από το πουθενά.

Όλα έγιναν τόσο γρήγορα και ξαφνικά. Έβλεπα στα μάτια του την τρέλα και την καψούρα που ένιωθε για μένα, κάτι που ένιωθα και εγώ, αλλά από μικρή είναι έτσι ο χαρακτήρας μου στο να μην δείχνω τα συναισθήματά μου και έτσι δεν ήμουν τόσο διαχυτική απέναντί του. Έβλεπα ότι έκανε πράγματα για μένα και κυρίως στο σεξ δείχνοντάς μου πόσο πολύ του αρέσω και τον ανάβω αλλά εγώ δεν μπορούσα να λειτουργήσω, ήμουν σαν να βρισκόμουν κάπου αλλού εκείνες τις στιγμές και όχι εκεί με αυτόν και πιστέψτε με δεν υπήρχε άλλος άνδρας στο μυαλό μου ούτε στη ζωή μου.

Τον ήθελα πολύ αλλά όταν έμπαινα στην αγκαλιά του γινόμουν άλλη γυναίκα, μαζεμένη και χωρίς να αφήνομαι ολοκληρωτικά σε εκείνον. Αναμενόμενο ήταν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα να αρχίσει να βαριέται με αυτήν την κατάσταση, ώσπου ήρθε το τέλος… Έκανα μια προσπάθεια για να βρούμε μια λύση αλλά δεν ήθελε κάτι παραπάνω και έτσι οι δρόμοι μας χώρισαν ολοκληρωτικά.

Από τότε έχω τρελαθεί, δεν μπορώ να τον βγάλω από το μυαλό μου, συνεχώς με κατηγορώ λέγοντάς μου ότι εγώ φταίω που τον έχασα και κανένας άλλος, πως αν ήμουν πιο ενεργητική ακόμα και στο σεξ, θα ήμασταν μαζί, ίσως όχι ακόμα αλλά σίγουρα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ότι περάσαμε μαζί.

Αυτό βγαίνει και προς τα έξω. Όποτε γνωρίζω κάποιον ή θα τον συγκρίνω με αυτόν ή θα σκέφτομαι ότι θα συμβεί πάλι το ίδιο και έτσι απομακρύνομαι πρώτη εγώ. Σχεδόν καθημερινά τον σκέφτομαι, θεωρώντας με ανάξια να κρατήσω έναν άνδρα δίπλα μου.

Κάποιοι/κάποιες θα πείτε πως ανήκει στο παρελθόν και να κοιτάξω το παρόν ή πως για να μην λειτουργώ ερωτικά μαζί του τόσο καλά όσο θα ήθελα ίσως το σώμα μου να μου έδινε σήμα ότι δεν κάνει αυτός για μένα ή ακόμα και ότι αυτή ήταν μια εμπειρία ώστε να ξέρω πώς να φερθώ στον επόμενο (σε ποιον επόμενο;;;) ή ακόμα και κάποιος να μου πει ότι δεν πειράζει και καλά να πάθω, κάτι το οποίο το λέω συνέχεια στον εαυτό μου με την έννοια της ανίκανης να κρατήσει έναν άνδρα δίπλα της.

Δεν είναι το ότι δεν δέχομαι την απόρριψή του και για αυτό δεν μπορώ να προχωρήσω αλλά είναι το γεγονός ότι κατηγορώ συνέχεια εμένα για το τέλος. Και θυμάμαι τα πάντα από αυτόν, τα πάντα σαν να έγιναν μόλις τώρα.

Λέτα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αγάπησε τον εαυτό σου κοπέλα μου. Μην τον κατηγορείς για όλα και κυρίως για το ότι σε άφησε ένας άντρας.Σου είπε ξεκάθαρα αυτός οτι ξενέρωσε μαζί σου επειδή δεν ήσουν διαχυτική στο σεξ? Δε θεωρώ ότι αυτός είναι λόγος για να τελειώσεις μια σχέση. Μήπως ο τύπος ήταν απλά άλλος ένας καραγκιόζης της εποχής μας που παει από δω και από κει χωρίς να υπολογίζει τα συναισθήματα των άλλων? Οι σχέσεις είναι πολύ δύσκολες τώρα πια οπότε απλά αγάπησε τον εαυτό σου γιατί αν δεν το κάνεις εσυ κανείς δεν θα το κάνει για σένα, και αν περιμένεις να βρείς άντρα να σε αγαπήσει για να σε αγαπήσεις θα γεράσεις ! Ζήσε όσο μπορείς πιο έντονα φίλη και ανάπτυξε τον εαυτό σου.

  2. Πολύ στο σεξ αναφέρεσαι… Μόνο αυτό λοιπόν κυριαρχούσε στη σχέση σας; Αρα αυτός σε έβλεπε κυρίως για σεξ, εσύ δεν είσαι και πολύ…σεξοβόμβα, αυτός ήθελε άλλα κόλπα και…χάλασε ο κουραμπιές. Τι σκάς λοιπόν; Αφου δεν ταιριάζατε σεξουαλικά. Ντε και καλά να κατηγορείς τον εαυτό σου επειδή δεν του κανες τα γούστα στο κρεβάτι; θα βρείς άλλον να ταιριάζεις.

  3. Μην κατηγορείς τον εαυτό σου! Προφανώς αυτός με τον τρόπο του δεν σε έκανε να νιώθεις άνετα και να είσαι ο εαυτός σου! Προχώρα παρακάτω, σκέψου θετικά και είμαι σίγουρη ότι θα βρεθεί κάτι πολύ καλύτερο!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More