Λία 25 – Όλο το σύμπαν συνομώτησε!

Με την αδερφή του γνωριζόμαστε 15 χρόνια. Τσακώνεται η μία φίλη μου με την άλλη, οπότε και εγώ αναγκάζομαι να ξεκόψω με την αδερφή του. Μαθαίνω την αλήθεια, στεναχωριέμαι, για πολλούς μηνες έκλαιγα και πήρα πολλά κιλά. Μου στοίχησε η προδοσία και το ψέμα της “κολλητής” μου. ¨
Έναν περίπου χρόνο μετά γύρισα στην αδερφή του και ζήτησα συγνώμη για την απουσία μου. Έτυχε και είχε γενέθλια σε λίγες μέρες και θα έκανε πάρτυ, στο οποίο ήμουνα καλεσμένη. Την επόμενη μέρα όμως βγήκε η εξέταση για κάτι ελιές που είχα στην πλάτη και έλεγε ότι θέλουν αφαίρεση άμεσα. Πήγα τη μεθεπόμενη. Είχα ράμματα και πονούσα σε κάθε απότομη κίνηση.
Της είπα ότι δεν θα πάω στα γενέθλιά της γιατί δεν μπορούσα να ντυθώ καλά, ούτε και να βρεθώ σε club -μη με χτυπήσουν κατά λάθος. Τελευταία στιγμή κυριολεκτικά, με παίρνει τηλέφωνο λέγοντάς μου ότι ακυρώθηκε η έξοδος και θα κάτσουν σπίτι, αν θέλω να πάω.
Με βοήθησε η μαμά μου να ντυθώ, με χτένισε και να σου η Λία στο πάρτυ! Πέρασα τέλεια. Όλοι με πρόσεχαν και είδα και τον αδερφό της τον οποίο είχα ξεχάσει εντελώς αφού είχαν περάσει άλλοι από τη ζωή μου μέχρι τότε.
Παρατήρησε ότι είχα ομορφύνει και έκατσε δίπλα μου να μάθει τι προκάλεσε την απουσία μου. Σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς έπαιζα με τον αναπτήρα του και αυθόρμητα τον πήρα μαζί μου. Δεν ξέρω που βρήκα το θάρρος (καθότι ντροπαλή) και του είπα ότι θα τον δώσω αν κερδίσει στο τάβλι!Δέχτηκε και τον πήγα σε μια καφετέρια όπου και έχασα!
Η μία παρτίδα τάβλι έφερε την άλλη και ο ένας καφές τον άλλον. Κάπως έτσι ήρθε μια μέρα στο σπίτι μου χωρίς να τον περιμένω -ευτυχώς έλειπαν όλοι- όπου και με φίλησε!
Είμαστε μαζί 3 1/2 χρόνια και παντρευόμαστε το επόμενο καλοκαίρι! Θεωρώ ότι μοιάζει με παραμύθι γιατί τίποτα δεν ήταν σχεδιασμένο. Δεν ήμουν καν καλά ντυμένη. Μου βγήκε αυθόρμητα να τον καλέσω για καφέ και φαίνεται ότι όλο το σύμπαν συνομώτησε μετά από τόσα χρόνια να καταφέρω τον υπέροχο αυτόν άντρα να τον κάνω δικό μου!
Υπάρχουν στην καθημερινότητά μας πολλά παραμύθια με αίσιο τέλος! Και σίγουρα πιστεύω ότι μετά από ένα κακό… χίλια καλά έρχονται!!!

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Λία μου να ζήσετε…!!! η ώρα η καλή!!! Ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας την ιστορία σου

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More