Site icon TLIFE

Λίλιαν: “Δεν μου δημιουργείται καν η διάθεση για να κάνω σεξ μαζί του…”

Έχω διαβάσει αρκετές ιστορίες εδώ μέσα και ήθελα να ακούσω τη γνώμη κυρίως κάποιων μεγαλύτερων.

Είμαι 20 και πριν ένα μήνα περίπου, ενώ ήμουν πολύ άσχημα ψυχολογικά, καθώς είχα βγει από την πρώτη μου σχέση που ένιωσα τόσο ερωτευμένη και γενικά ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ, γνώρισα ένα παιδί αρκετά ωραίο σε αντίστοιχη φάση. Τρία χρόνια μεγαλύτερος από μένα και πρόσφατα χωρισμένος μετά από 7 χρόνια σχέση.

Υπάρχει ενδιαφέρον, προχωράμε καλά κι έχουμε φτάσει ένα μήνα μετά να είναι αυτός πολύ ερωτευμένος κι εγώ όχι ακριβώς ερωτευμένη -τουλάχιστον όχι με το πάθος και την ένταση που είχα την προηγούμενη φορά. Περνάω όμως υπέροχα μαζί του.

Είναι η πρώτη φορά που ένα άτομο με καλύπτει τόσο πολύ επικοινωνιακά, με προσέχει, με κάνει να νιώθω ξεχωριστή κλπ.

Το μόνο πρόβλημα είναι στο σεξ, στο οποίο από ότι φαίνεται δεν ταιριάζουμε καθόλου. Σε αυτήν την περίπτωση πως το χειρίζομαι;

Αυτός γενικά λέει ότι σιγά-σιγά θα βρούμε τους ρυθμούς μας, αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο. Δεν μου δημιουργείται καν η διάθεση για να κάνω σεξ μαζί του…

Λίλιαν

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr