Site icon TLIFE

Λίλιαν: “Κορίτσια χρειάζομαι οπωσδήποτε μια συμβουλή!”

Καλησπέρα!
Κάθε φορά διαβάζω τις ιστορίες σας και νομίζω πως ήρθε η ώρα να διαβάσετε και τη δική μου. Γιατί κορίτσια χρειάζομαι οπωσδήποτε μια συμβουλή!

Πριν δύο χρόνια σπούδαζα στην Αγγλία. Έκανα δηλαδή το μεταπτυχιακό μου. Εκεί γνώρισα ένα παιδί από την Αμερική που είχε έρθει μέσω ενός εκπαιδευτικού προγράμματος της σχολής του.

Νομίζω πως η συμπάθεια ήταν αμοιβαία από την αρχή. Γνωριστήκαμε, βγήκαμε πολλές φορές και πριν ακόμα το καταλάβουμε, ήμασταν ζευγάρι! Όταν τελείωσε το πρόγραμμα, επέστρεψε στην Αμερική. Εγώ βρήκα δουλειά στην Ελλάδα, οπότε έφυγα από την Αγγλία. Δεν χωρίσαμε σαν ζευγάρι. Απλά οι συνθήκες ήταν τέτοιες που έπρεπε να χωριστούμε.

Η επικοινωνία μας είναι καθημερινή. Μέχρι σήμερα έχει επισκεφτεί την Ελλάδα πολλές φορές, τον έχω φιλοξενήσει στο σπίτι μου, έχω πάει και εγώ στο δικό του στην Αμερική και ετοιμάζομαι να τον επισκεφτώ και τώρα μέσα στις γιορτές.

Το θέμα μου δεν είναι όταν είμαστε μαζί. Το θέμα μου είναι όταν είμαστε μακριά και κυρίως η διαφορά της ώρας!!! Για παράδειγμα, όταν εγώ είμαι στη δουλειά μου, αυτός είναι στο σπίτι του χαλαρός και θέλει να μιλήσουμε. Εγώ όμως δεν προλαβαίνω ούτε νερό να πιω, πώς θα μιλήσω τόση ώρα στο τηλέφωνο; Ε και αυτός το παίρνει αλλιώς. Παραπονιέται ότι μιλάμε λίγο μέσα στη μέρα γιατί όταν εγώ είμαι διαθέσιμη, αυτός είναι ήδη στη σχολή του.

Γενικά δηλαδή γκρινιάζει πολύ για αυτό, με αποτέλεσμα να τσακωνόμαστε.Θεωρώ ότι είναι υπερβολικός και δεν καταλαβαίνει κάτι πραγματικά αυτονόητο: τη διαφορά της ώρας! Δεν γίνεται να γκρινιάζει τόσο πολύ, από τη στιγμή που του εξηγώ πως τίποτα δεν έχει αλλάξει και ότι απλά δεν έχω τόσο χρόνο να συζητήσουμε!

Εμένα αυτό με ξενερώνει όταν γίνεται. Επίσης με στεναχωρεί το ότι μια ζωή θα είμαστε χωρισμένοι σε 2 ηπείρους (εκτός κι αν γίνει κανένα θαύμα). Θα μου πείτε όλα αυτά δεν τα σκεφτόσουν πριν κάνεις σχέση μαζί του; Εννοείται πως τα σκεφτόμουν αλλά όταν θέλεις κάποιον πάρα πολύ, η απόσταση είναι το λιγότερο.

Anyway, για να μην σας κουράζω άλλο… Ποια νομίζετε ότι είναι η καλύτερη αντιμετώπιση όταν αυτός αρχίζει την γκρίνια; Πώς πρέπει να το διαχειριστώ;

Λίλιαν

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr