Site icon TLIFE

Λίνα: “Αν ήξερα ότι της αρέσει πραγματικά θα έκανα πίσω. Δεν θα ασχολιόμουν μαζί του.”

Γεια σας!

Το προηγούμενο Σάββατο πήγα στα γενέθλια μιας φίλης. Δεν είναι η κολλητή μου, δεν μοιραζόμαστε τα πάντα, αλλά έχουμε συχνή επικοινωνία και είμαστε αρκετά κοντά θα μπορούσα να πω. Θα καταλάβετε γιατί σας κάνω αυτή τη διευκρίνιση…

Στο πάρτυ της, γνώρισα και έναν φίλο της. Μου άρεσε αρκετά και περάσαμε σχεδόν όλο το βράδυ να μιλάμε. Το θέμα είναι ότι παρατήρησα τη φίλη μου να μας κοιτάει περίεργα και τολμώ να πω πως ήταν και λίγο εκνευρισμένη.

Πριν φύγουμε, αυτός μου ζήτησε το κινητό μου και του το έδωσα γιατί κι εγώ ήθελα να τον ξαναδώ. Να σημειώσω εδώ ότι η φίλη μου είναι μόνη της, δεν έχει σχέση αυτό το διάστημα, αλλά δεν μου έχει πει ότι της αρέσει κάποιος ή ότι θα είναι και κάποιος στα γενέθλιά της που της αρέσει. Από ότι έμαθα από εκείνον είναι συνάδελφοι.

Εγώ έφυγα μαζί με τη φίλη μου. Τι ρώτησα αν έχει κάτι και μου απάντησε όχι. Ήταν όμως λίγο απότομη. Τη ρώτησα τι ξέρει για αυτόν κι έκανε απλά μια γκριμάτσα που δεν πολυκατάλαβα. Όταν τη ρώτησα τι εννοεί, μου είπε ότι νυστάζει και ότι δεν θέλει να το συζητήσει τώρα. Το άφησα κι εγώ, αφού κατάλαβα ότι δεν ήθελε να ανοίξει κουβέντα.

Την επόμενη μέρα που μιλήσαμε μου ακούστηκε ξενερωμένη και απόμακρη. Τη ρώτησα ευθέως αν τρέχει κάτι με αυτόν και το αρνήθηκε. Της μίλησα ανοιχτά, τη ρώτησα αν της αρέσει γιατί διέκρινα μια περίεργη συμπεριφορά από πλευράς της και μου είπε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Πρόσθεσε επίσης ότι μπορώ να κάνω ό,τι θέλω.

Από εκείνη τη μέρα, έχει μειώσει τις επαφές της μαζί μου. Δεν μιλάμε τόσο συχνά στο τηλέφωνο και δεν έχουμε συναντηθεί. Όλο κάτι άλλο έχει κανονίσει. Και δεν καταλαβαίνω. Τι πρέπει να κάνω εγώ;

Τη θεωρώ φίλη μου και πίστευα ότι θα μου έλεγε ότι της αρέσει. Το αρνήθηκε όμως. Η συμπεριφορά της όμως άλλαξε. Γιατί; Στο μεταξύ, εκείνος μου έστειλε μήνυμα και ευγενικά, βρίσκοντας μια “επαγγελματική” δικαιολογία το απέφυγα, αφήνοντας όμως την πόρτα ανοιχτή -μέχρι να δω τι θα κάνω. Αλλά δεν ξέρω πως να το χειριστώ. Αν ήξερα ότι της αρέσει πραγματικά θα έκανα πίσω. Δεν θα ασχολιόμουν μαζί του.

Τι να κάνω;

Λίνα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;
Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr